Nyitólap  /  Blog  /  Itthon történt  /  Prospektus

Prospektus

2013.02.02.

Elkészült és postára adtuk a katalógust annak, aki kért. Ha valaki hétfőig nem kapja meg, akkor kérem hívja irodánkat vagy írjon az info@prokotravel.hu  e-mail címre és jelezze, hogy szeretne kérni PROKO prospektust.
Mi a véleményük az új dizájnról és a megújult címlapról, hátoldalról? A kritikákra is kíváncsi vagyok, nem csak a dicséretre. 
A kollégák folyamatosan fejlesztik bővítik a web oldalt. Remélem észrevehetőek a változások.
Több internetező jelezte, hogy szétesik www.prokotravel.hu oldal nála. Nekik azt javaslom, ha kinyitják az 1. oldalt, ott találnak több ajánlatot. Lépjenek be bármelyik útba, mintha jelentkezni szeretnének és ott a foglalás tétel (lila betűs Kalkuláció bekezdésnél) találnak egy táblázatot. Ott a  táblázat felett van egy 2 soros szöveg melyben jelzik hogy IDE kattintva le tudnak tölteni egy új böngészőt. Erre kell kattintani és modernizálhatják a böngészőjüket. Ezt nyugodtan csinálják meg, biztos, hogy nem visznek be vírust a gépükbe. Ezt azért kell megcsinálni, mert a modern programok csak bizonyos fejlettségű gépek, böngészők esetén működnek. Ha valakinek így sem menne, akkor javaslom telepítse le a google chrome böngészőt és abban tökéletesen fog működni. Letöltése egyszerű. A keresőbe üsse be google chrome és onnan letöltheti. Természetesen a letöltés után nem a régi böngészőre kell kattintani, ha keresik a web oldalunkat, hanem abba, amelyik jel a chrome ra utal. 
Akkor jó a helyzet ha a foglalás címszó alatt megjelenik egy sárga négyzet "árkalkuláció" felirattal. Erre kattintva (nyugodtan ez még nem jelent foglalást) látják az úthoz tartozó tételeket. Ezt szépen kitöltve, majd a következő oldalon az utas adatokkal folytatva lehet egy utat megrendelni. Amíg nem küldik el, addig ez nem jelent foglalást. Nyugodtan nézzék meg a működési módot.
Ha valami nem egyértelmű, kérem írjanak e-mailt a szegedi irodába, vagy keressék telefonon munkatársaimat. 
További probléma lehet, hogy a képernyőre nem fér be a web oldal, hanem csúszkával kell mozogni.balra - jobbra. Ez a saját számítógépük képernyő beállítási funkciónál orvosolható probléma. Ehhez lehet, hogy unoka vagy egyéb ismerős segítsége is szükségeltetik. Itt úgy tűnik mintha én nagy király lennék ebben a dologban. Nehogy azt higgyék. A képernyő beállításhoz lehet, hogy én is kérnék "telefonos segítséget" a fiaimtól. 
Ami még hasznos lehet: A front oldalon látni egy dátumos narancssárga csúszkát. Ez arra szolgál, hogy ha valaki bizonyos időpontban keres utat (pl. kötött, hogy mikor mehet szabadságra), akkor beállíthatja, hogy mely időpontok közötti utakat mutassa az alatta lévő felsorolás.
Következő lépések között fog szerepelni, hogy lesz minden buszos úthoz buszháló (ülésrend rajz) és ott látni fognak szabad helyeket és ebből fognak tudni majd választani. Nem tudom, hogy ez a funkció idén üzemelni fog-e de folyamatosan dolgoznak ezen is a fiúk. Kicsit lassú a program. Ezen is munkálkodnak a szakemberek. Pici türelmet.
Tudom, hogy vannak még teendők a web oldallal, de szerintem szépen kezd alakulni.
 Befejezésül még egy kérdés: Feltűnt valakinek hogy változott a logó? Kíváncsi vagyok véleményükre ezzel kapcsolatban is.
Ja és jó böngészést a katalógusban és a web oldalon is.

Vissza