Tél - tavasz

2012.07.04.

Idén hosszú évek után ismét kiadunk tél - tavasz katalógust. Kb. szeptemberben fog megjelenni. Sokat vacilláltam, hogy mi legyen. Eddig azért nem adtam ki ilyen katalógust, mivel kevés egzotikus ajánlatunk volt. Téli időszakban pedig mennyiségben európai körutazást nem lehet eladni. Az utóbbi években - az egzotikus ajánlatokat illetően - jelentős változás következett be. Tavalyelőtt én, tavaly Klári kolléganőm volt Singapore-ban az ITB Asia kiállításon és tárgyaltunk több partnerrel. Idén már meghívtak Indonéziába egy utazási kiállításra és lehet hogy ismét megyek Singapore-ba is. Ezeken a kiállításokon nagyon sok partnerrel és közvetlen szállodával lehet tárgyalni. Tervem, hogy idén késő ősszel Indonéziában (Bali is itt van) több helyszínt és szállodát felkeresek és megtekintek és kialkudok speciális árakat, kondíciókat.
Ezek is fognak szerepelni a tél-tavasz kiadványunkban. Kicsit formabontó lesz a katalógus, mert lesznek benne körutazások (őszi, téli, tavaszi) egzotikustól kezdve Adventen át a holland tulipán virágzásig bezárólag több fajta.
Lesz benne búvár ajánlat is. Idén kezdtük el a búvár ajánlatok terjesztését és már több csoportunk is lett belőle.
Ezenkívül  ebben a kiadványban több oldalt szentelünk egzotikus nyaralási ajánlatokra. Terveim szerint: Indonézia, Seychelle és Maldív-szigetek ajánlatok lesznek többségében. Elképzelhető még Mexikó, Costa - Rica, és Brazília.
Biztos nem lesz Thaiföld és USA.
Most még formálódik a kiadvány, ha kialakul, akkor írok majd még róla.
Vacilláltam a Szilvesztert illetően. Most úgy érzem nem teszek bele szilveszteri ajánlatot, vagy ha igen akkor is csak 1-2 db-t. Tavaly nekifutottunk egy szlovén Szilveszternek, de nem jött össze. A Szilveszterek irreálisan drágák és nem ad annyival jobb szolgáltatást. Ezért tartok ezektől a programoktól.
A nyár elég "nyögvenyelősen" bandukol. Dóri kolléganőm mondta tegnap, hogy szinte minden nap jön 1-2 útlemondás utas részéről. Van ebben betegség, de biztos olyan is, hogy másra kell a pénz. Ellenben van olyan is, mint például olyan sokan mondták vissza a július végi Olaszország gyöngyszemei utat, hogy nekünk is le kellett mondanunk. Többen arra hivatkoztak, hogy ha most itthon ilyen meleg van egyszerűen nem fogják bírni a római sétát, városnézést 40 C-ban. Azt sem tudom nekik mondani, hogy nincs igazuk. Valóban  nagyon durva ez a meleg. Ildiéknek Ny-Svájcban ma hol esett, hol sütött a Nap és kb. 24 C volt. A programot tökéletesen meg tudták csinálni, csak volt amikor felhős volt az idő. Az eső szerencsére csak akkor esett, amikor buszon utaztak. Gondolom sokan cseréltek volna velük Önök közül.
Legközelebb egy "körkapcsolást" csinálunk. Körbenézzünk, hogy pillanatnyilag hol van csoportunk és mit csináltak és történt-e valami érdekesség különlegesség velük aznap. Erről fog szólni a blogbejegyzésem.
 

Vissza