Tél - tavasz katalógus

2014.09.27.

Hosszabb ideje nem írtam blogomban, mert sok csoportunk indult szeptemberben és készítettük elő a tél-tavasz katalógusunkat.
Jelentem a legutolsó fázisában vagyunk a katalógusnál. Szeptember 29-én zárjuk le véglegesen a szerkesztést. Másnap kedden nyomják a katalógust. Utána fűzés, szállítás... Szóval október első napjaiban lesz kézbe vehető példány.
Ha valaki szeretne postán kérni belőle (egyébként terítjük saját irodáinkba és a partner irodákba), akkor egy e-mailt kell csupán küldenie az info@prokotravel.hu címre és kollégáim már postázzák is kiadványunkat.
A weboldalunkra várhatóan szintén október elején lesz feltöltve az összes ajánlat. Természetesen, ha valakinek az kényelmesebb, hogy interneten jelentkezik bármelyik útra, arra is van lehetőség.
A kiadvány 32 oldalas lesz. Látható benne adventi és szilveszteri ajánlatok, továbbá tavaszi körutazások. Az egzotikus körutazások közt megtalálható: Kuba, Costa Rica,  Ecuador - Galapagos-szigetek; Peru - Brazília; Etiópia, Sri Lanka, Vietnam - Laosz - Kambodzsa; Indonézia (Jáva, Bali) .
Tavasszal két időszakra összpontosítottunk az ajánlatainkat: május 1-i hosszú hétvégére és Pünkösdre. A repülős európai ajánlatok (Andalúzia, Ciprus) május végén fognak indulni.
Sok munkát fordítottunk munkatársainkkal a kiadvány tartalmas összeállításáért. Bízom benne, hogy elnyeri tetszésüket és találnak Önöknek megfelelő körutat. 

Vissza