Tél-tavasz katalógus

2016.09.21.

Nyomtatás alatt van a tél – tavasz katalógusunk. Rövidesen elérhető lesz az Önök számára is, először az interneten, majd hamarosan nyomtatott formában is, aki kéri a kiadványunkat az info@prokotravel.hu email címen tud igényelni.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért adunk ki két katalógust, miért nem egy katalógusba tesszük az egész évet? Éveken keresztül egy katalógust adtunk ki, többek emlékezhetnek még rá. 2012 óta készítünk tél-tavasz katalógust. A fő ok, hogy növekedett az utasoknak az utazási kedve a tavaszi időszakra, mely teljesen érhető, mivel körutazásra egy zöldellő erdő, virágos mező, napsütötte városok nagy élményt adhatnak. Az évi nagykatalógusunkat mindig január végén adjuk ki, mely esetén áprilisi májusi utakra a jelentkezés már picit késő. A tél-tavasz katalógusban az idei évben öt adventi úttípus, mindegyik három időpontban, és négy szilveszteri ajánlat mellett egzotikus utak és tavaszi európai körutazások találhatóak.

A katalógus 52 oldalas lesz, a legbővebb a tél-tavaszi ajánlataink közül, jó néhány új repülős ajánlattal, mint például körutazás a Zöldfoki szigeteken, Kanári szigetek körút, mely egyedülállóként Gran Canaria és Tenerifét is érinti, hogy csak néhányat említsünk az új ajánlataink közül. Én mindig arra törekedek, hogy valami olyan ajánlatot hozzunk a piacra, amely nem szokványos. Nagyon sok iroda utaztat a Kanári szigetekre, de senki nem szervezi úgy az útjait, hogy körút legyen, mely mindkét szigetet érinti. Az atlanti óceáni szigeteknél maradva került be egy speckó ajánlat a Zöldfoki szigetekre, mely addig csak a nyaralós irodák számár volt úti cél. Mi annyiban mást adunk, hogy van alapkirándulás az árban és itthonról megy a csoporttal idegenvezető. Tudják nálunk 1 csoport, 1 idegenvezető.

Előfoglalási kedvezményünk az idei utakra október 31-ig, jövő évi utakra november 15-ig él.

Mindig komoly problémát jelent számunkra, hogy mi legyen a címlapfotó. Nem mondom, hogy parázs viták vannak, de több véleményt kell összehangolnunk. Látni fogják, hogy a design is kicsit módosult, mint a katalógusban, mint a címoldalon: a szögletes formákat, ívelt formákra cseréltük. A címlapnál Rio de Janeiro látkép a befutó, utalva arra, hogy amiről sok képet-filmet láttunk a nyári időszakban, az az Önök számára is elérhető lehet egy Proko Travel úttal. Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy ismét több utasképet tudtunk elhelyezni katalógusunkban, így küldjenek fotókat, tegyük saját képükkel, fotóikkal, saját élményeikkel színessé a Proko Travel 2017 évi nyári katalógusát.

Természetesen ha valakinek az a kérése, hogy a fotó ne jelenjen meg a neve mellett, azt minden további nélkül akceptálni fogjuk.

Szóval hajtós ez az időszak mert nyakunkon a lapzárta és mellette jelenleg 17 csoport van úton. Szerencsére nagyobb problémák nélkül. Kop kop kop

Szerencsére nagyobb problémák nélkül befejeződött a nyári szezon 95%-a, néhány nap még hátravan, de már most van lehetőség arra, hogy külföldi partnereinkkel a kapcsolattartást megerősítsük. Részben ezért is utazok Lettországba és Litvániába. A partner-kapcsolattartáson kívül új területeket is megtekintek, hogy esetleg tudjuk-e bővíteni, megújítani ajánlatainkat. Ezzel kapcsolatos látványosságokat, élményeket megosztanám Önökkel blogbejegyzéseim során, ha valakit érdekel Lettország és Litvánia kövesse az elkövetkezendő napokban a blogjegyzéseimet.

Vissza