Új esztendő

2011.12.30.

 
Az új évvel kapcsolatban biztos kaptak rengeteg jókívánságot. Én is beállhatnék a sorba, de én más oldalról közelítem meg a dolgot. Ahogy most mutatkozik a helyzet, szinte minden tekintetben az utóbbi idők egyik legnehezebb, legkiszámíthatatlanabb éve elé nézünk. A nemzetközi helyzet és országunk megítélése nem éppen bíztató. Nem tudni ez hova vezet.  Csak bízni lehet abban, hogy a sötét fellegek után szépen kitisztul az ég felettünk.
Ezért én csupán azt kívánom, hogy a várható nehézségek ellenére ne legyen a végeredmény – jövő év végén – az Önök és a mi életében rosszabb, mint idei év volt.  Értem ez alatt az egészségtől kezdve a gazdasági helyzetig minden fontos dolgot. Küszködjük, küszködjünk – már megszoktuk -, de legyen eredménye. Szerintem már az is eredmény, ha nem csúszunk visszafelé. Szóval „ember küzdj ….”
Ezekkel a gondolatokkal indítanám a 2012-es évet.
Azért előtte bulizzanak egy jót. Ígérem, hogy a szilveszteri koccintáskor meg fogom emelni poharamat minden olyan személy előtt, aki lojális volt cégünkkel szemben és bármilyen szempontból hozzájárult eredményes munkánkhoz. Külön köszönet ÖNÖKNEK akik figyelemmel kísérik blogomat. Ígérem igyekszem gyakrabban és érdekességeket írni. 

Vissza