Véget ért az előfoglalási időszak

2017.03.29.

Március 20-ig tartott az előfoglalási időszak, amelynek eredménye örömmel tölt el bennünket. Azt mutatja, hogy továbbra is sok a törzsutasunk és bíznak cégünk szolgáltatásában. Több utunk esetén a jelentkezők látszáma már eléri azt a szintet, ami biztossá teszi az indulást, (tehát már most annyian jelentkeztek, hogy biztosan indítjuk), sőt 18 utunk esetén már a teljes kapacitás megtelt. Ezt az összes kolléga nevében köszönöm Önöknek!

Nem meglepetés számomra, hogy ismét nagy az érdeklődés az északi utak iránt, értem ez alatt a skandináv és a balti utakat elsődlegesen.

A katalógusból kiemelném novemberi Keresztül Dél-Amerikán utunkat, amelynél elmondhatjuk, hogy már garantált az indulás, de nagyon jól állnak a portugál és a spanyol utak és már alig van hely az ír és a skót körutazásunkra is.

[caption id="attachment_4259" align="aligncenter" width="500"]Machu Picchu Machu Picchu[/caption]

Mindkét brit szigeteki utunk indulása rendíthetetlen. Ez számomra külön öröm, hiszen nekem is szerepel a bakancslistámon (Ugye kitölötték már az Országos Bakancslistát? Nem? Akkor kattintsanak ide!) a Rettenthetetlenek földjén skót körutazás, mivel még nem voltam Skóciában (lám, ilyen ország is van). Az is elképzelhető, hogy ezen utunk nyári időpontjára utasként benevezek. Ha még lesz rá egyáltalán hely :)

[caption id="attachment_4260" align="aligncenter" width="500"]Loch Ness Loch Ness[/caption]

Ha azt kérdezné valaki, hogy melyek azok az utak, amelyek kisebb érdeklődésre tartanak számot, akkor az újonnan meghirdetett vajdasági és Arad-Temesvár utunkra kisebb az érdeklődés. Mivel gyönyörű úti célokról és kultúrális látnivalókban gazdag területekről beszélhetünk, így biztos vagyok benne, hogy ezen utakra is lesz majd érdeklődő a Proko utazóközönségből.

Lezárult az előfoglalás, most mit csinálunk?

Utazási irodáknál az április-május időszak viszonylag csendesebb szokott lenne jelentkezéseket tekintve, mivel akik igénybe szeretnék venni az előfoglalás adta kedvezményeket, azok már jelentkeztek, akik pedig később tudják eldönteni a nyaralásuk időpontját, azok kivárnak május elejéig, közepéig.

Ettől függetlenül nem fogunk unatkozni, mivel áprilisban és májusban összesen 24 utunk indul. Van ebben repülős és  buszos út is.

Majdnem minden évben én szoktam vinni az egyik tavaszi benelux körutazást, akik olvassák a blogot, tudhatják, hogy imádom a keukenhofi világparkot. Most egy zárt csoporttal Portugáliában leszek, ezért nem tudok vinni ezekből az utakból. (Zárojeles megjegyzés: Április 30-i indulással van még nyolc hely, nehogy lemaradjon olyan, aki szeretne utazni. Garantálom nem fogja megbánni.)

[caption id="attachment_4258" align="aligncenter" width="500"]Keukenhof Keukenhof[/caption]

Még egy információt osztok meg Önökkel az irodánkkal kapcsolatban: két új munkatársat vettük fel, mivel egyik kolléganőnk babát vár, másik kolléganőnk pedig önálló vállalkozásba kezd. Mindig érdekes feladat az új munkaerő kiválasztása és betanítása, hosszabb pályáztatás és felvételi rendszeren mentek át a jelentkezők, míg végül úgy érzem két tehetséges, fiatal lánnyal bővült a csapatunk. Amennyiben érdekli Önöket, hogy hogyan zajlik a Proko Travelnél egy munkaerőfelvétel, hogy hogyan veszünk fel kollégákat, akkor hamarosan olvashat róla.

Amennyiben szívesen olvasna további bejegyzéseket:

Minden évben tulipánvirágzás

Dél-Amerika

Keresztül Dél-Amerikán – útinapló

Ajánlom figyelmükbe a bejegyzésben említett utakat:

A rettenthetetlenek földjén - Körutazás Skóciában Kikapcsolódás Vajdaságban A hangulatos Arad és Temesvár  

A bejegyzésem írásakor a szegedi irodánk már napfényben fürdik. Ön honnan olvassa a bejegyzést? Ott jó idő van?

Vissza