csapatépítés

2013.09.08.

A fiaim jöttek a múlt héten egy ötlettel. Pszichésen nagyon fáradt már a csapat. Kellene egy kis közös kikapcsolódás. Válaszom az volt jó az ötlet. van valami elképzelésetek? Másnapra előálltak egy tuti kis javaslattal. Szeged csatolt községe Tápé ott van egy cégnek szabadidő központja, amit kiadnak bérbe is. Ide szerveznének egy kis szabadidős programot és egy főzőiskolát. Már elsőre szimpatikus volt a dolog.
"Várjál megyek érte"

 

Tegnap, szombaton le is zajlott ez a csapatépítő program. Ildi kevéssé tudott részt venni benne, mert pénteken éjfélkor ért haza az egyik csoportjáról és vasárnap hajnalban indult a következőre. Csak ez a szombati napja volt Szegeden, de így is kijött pár órára. 
Az a jó, hogy míg egy-két évvel ezelőtt is nekem kellett előjönnöm ötlettel, most csak bólogattam a javaslatokra.
 
Mindig tudtam helyezkedni

 

Kint több sportpálya: tenisz, strand (homokos)röplabda, lábtenisz, kosárlabda pálya is volt. Nekem volt egy kisebb műtétem, ezért fájó szívvel, ezeket kihagytam, de élveztem, hogy a fiatalok milyen jókat játszanak.
"Figyelitek mint a lift úgy emelkedem"

 

Ezt követően volt egy "Ego" nevezetű társasjáték. A lényege, hogy mennyire ismerjük a kollégákat. Lényege: valaki húzott egy kérdést és arra 3 választási lehetőségből válaszolt. Ha eltaláltuk hogy mit válaszolt akkor pontot kaptunk. Mondok egy kérdést: Szeretek mások előtt szerepelni. "igen", "nem", "csak ismerősök előtt". Csak harmadik lettem, mert alig találták el a fiatalok, hogy mit válaszoltam, arra a kérdésre, hogy szerintem melyek a szebb nők a 3 közül: dél-amerikai, karibi, ázsiai. Nem árulom el melyiket válaszoltam, de most már lehet, hogy mást mondanék...
"Moszt kici finom cirkét készítek el"

 

Ezt követte egy érdekesség. Sanyi kollégám intézett egy kínai szakácsot, aki főzőtanfolyamot tartott. Először  csak ő főzött, majd páronként mi is főztünk - általa hozott alapanyagokból - szecsuani csirkét. Én Mónival (Ő a főkönyvelőnk) voltam párban. Hagytam kibontakozni...
A lényeg, hogy mindenki jól érezte magát és jól szórakozott. Én Ildivel 22 óra körül eljöttem a fiatalok 1 - 3 óráig még játszottak, zenét hallgattak.
"Ezzel a pálcikával kéne megennem?"


 
Egy szó mint száz, jó ötlettel jöttek és jól megvalósították a fiatalok ezt a csapatépítő meetinget. Rá kell jönnöm, hogy egyre inkább hagyni kell őket kibontakozni. Ők egyre jobbak lesznek, nekem pedig egyre közelebb kerül a 6. x.
 
"Mögcsináltuk. Nem szecsuáni, de szegedi csirke lett belőle."


Teszek fel néhány képet. Sajnos telefonnal készültek, ezért nem túl élesek, de talán visszaadnak valamit az est hangulatából.

 

Vissza