január vége

2014.01.25.

Néhány szót mesélek arról, hogy most milyen jellegű munka folyik az irodáinkban.
Elkészült a 2014. évi nyári katalógusunk. Hétfőn postázzunk azoknak a kedves utasainknak, akik ezt kérték.
Természetesen a weboldalukon már látható minden út, időponttal, árral. Sőt aki akar az már be is tud foglalni ezek bármelyikére. 
Jövőhét végén van az évértékelő megbeszélésünk. Erre készülök én is, mert a könyveléstől kapott anyagok segítségével grafikonos értékelést szoktam tartani. Mindig hasonlítom az adatokat az elmúlt évekhez és természetesen az irodák eredményeit egymáshoz is viszonyítjuk. 
Idén lesz egy újdonság. Még a decemberi megbeszélésen megkértem minden irodavezetőt, hogy a mostani összejövetelre vázoljon fel egy tervezetet, hogy mely területen és hogyan szeretne fejlődni a 2014-es évben. 
Ezzel az a célom, hogy az irodai dolgozók ne csak a felső utasítások szerint dolgozzanak, mert ebben előfordulhatnak olyan javaslatok,amelyek adott városban kevésbé megvalósíthatóak. Ehelyett őket bevonva olyan célokat, feladatokat határozzunk meg, melyet ők is szívesen fogadnak és reálisnak is éreznek.
Bizonyára Önöknél is előfordul(t), hogy olyan tervet, célfeladatot kaptak életük során, melyet már első olvasatában megvalósíthatatlannak gondoltak. Idővel előfordul, hogy mégis sikerül teljesíteni a tervet, de ez szokott a ritkább lenni, sőt még egy olyan problémával is szembe kell néznünk, hogy ha a dolgozó nem érzi reálisnak, megvalósíthatónak a célt, akkor nem is küzd annyira annak maximális teljesítéséért. Ezért választottam azt a módszert, hogy az irodavezetők maguk jelezzék azt az irányt amerre szeretnének fejlődni.
Folyik az új számítógépes rendszerünk további fejlesztése is. Ennek eredményeivel Önök is találkozhatnak weboldalunkon. 
Jövő héttől tudnak szavazni a beérkezett utasfotókra. Természetesen  nem az összes fotót mutatjuk be, hanem azokból kb. 50 kiválasztott képet. Ezekből lehet választani. A szavazás végén kialakul a közönségdíj. 
A PROKO TRAVEL facebookján tudják megtekinteni a felvételeket és ott tudnak like-olni is. A szavazás február közepéig tart.
Jól alakul a "Keresztül Dél-Amerikán" és a kubai csoportunk. Van realitása az Ecuador - Galapagos utunknak is. Ha valakit érdekel bármelyik ezek közül keresse munkatársainkat. 

Vissza