Nyitólap  /  Blog  /  Itthon történt  /  katalógus

katalógus

2011.01.08.

Ha megnézik a szöveg mellett lévő grafikont, az mutatja az oldal látogatottságát. Látszik, hogy a karácsonyi időben visszaesett, de most januárban ugrásszerűen nőtt a blog olvasottsága. Tegnap        532 látogatása  volt az oldalnak. Ez nagyon komoly szám. Köszönöm. Igyekszem mindig érdekességekkel és aktuális hírekkel szolgálni, hogy ne érezzék elvesztegetett időnek a blogom olvasására szánt perceket.

Tegnap sajnos mással kellett foglalkoznunk, mert Ildi édesapjának a temetése volt. Szegénynek szinte megváltás volt a végén a halál. Csupán 83 éves volt de az utolsó időszakban mint szellemileg, mint fizikálisan nagyon le volt épülve. Isten nyugosztalja. Fél éven belül 2 szülőt vesztettünk el. Édesanyámat június 25-én és most apósomat. Nehéz ezeket feldolgozni, de ezt mindenkinek magának kell megoldania. Nem is terhelem ezzel tovább Önöket.

Térjünk vissza a katalógusra. A 34. oldalnál tartunk a szerkesztést illetően, összesen 72 oldal lesz. Az már eldőlt, hogy 3 irodától veszek át ajánlatot. A Kisalföld Volántouristtól, a Car Tourtól és a Budavár Tourstól. Tavaly bent volt még az Unitravel, az AB Agro és a Szervíziroda. Különböző okok miatt, de most ők kimaradnak. Többek közt azért is mert 17 új (!) saját út lesz!!
Szinte 100 % a borító kinézete. Itt mellékelem:
Minden évben más alapszínnel és azonos szerkezettel jelentetjük meg a címlapot.2003 óta ilyen a címlap felosztás, de az alap szín volt eddig: fekete, kék, pink, sötétzöld bordó, narancssárga, világos zöld és tavaly lila.
Most piros lesz a kísérő szín. Próbálkoztam citromsárgával, de nagyon kókadt színű lett volna. A nagy képünk mindig valami természeti kép. Most - szerintem -, a világ legszebb alakú hegye, a Matterhorn lesz a központi képen.
A kultúrához London kép került - idén lesz saját Londonunk. A természethez a Szavica vízesés (Szlovénia) - (utas fotó),a nyaraláshoz pedig egy Mexikói-öblös kép utalva a mexikói körút - nyaralás kombinációs utunkra.
Szépen megindultak on-line-on és személyesen is a foglalások azóta, hogy csütörtök 12 órakor beindítottuk az on-line jelentkezést. Krisztián nagy érdeme ez a gyorsaság. Ha valakinek fontos, hogy a legelső sorok valamelyikére üljön, akkor javaslom minél előbb jelentkezzen, mert szinte mindenki az első sorokat kéri.
Legközelebbi blogomban arról írok hogy néz ki a munka a grafikai stúdióban és hogy minek vagyok én ott egész nap.

Vissza