nyár de már tél-tavasz

2015.07.31.

Még csak most lépünk bele az augusztusba, dúl a nyár és mennek szépen a nyári utak, de már elkezdődött a PROKO TRAVEL tél - tavasz ajánlatainak összeállítása.
Lesznek adventi és szilveszteri ajánlatok még az idei évet illetően. Gondolkodtunk rajta, hogy az őszi egzotikus ajánlatokat be tegyük-e a katalógusba, de mivel várhatóan szeptember végén fog megjelenni a tél - tavasz katalógusunk a november eleji ajánlatok már lassan lefutottak lesznek akkorra,  a szállásokat (1 hónappal előtte) és a repjegyeket is véglegesíteni kell.
Advent tekintetében: 2 időpontunk lesz: december 04 - 06 és december 11-13. Gondolkodtunk a december 18 - 20-as dátumon is, de az Aranyvasárnap  és a közelben lévő Karácsony miatt elvetettük az ötletet.. A várható útirányok: Prága, Krakkó, Salzburg, Mariazell (Béccsel) - Bajorország - Tirol (ez új, tavaly nem volt).
A szilveszteri ajánlatokban (terveink szerint) Erdély, Párizs, Észak-Olaszország, Prága szerepel. A tervezett időszak: december 29 - január 02. - minden útnál.
Jövőre lesz karneváli ajánlatunk : Velencébe és Rijekába. Ezek is 3 naposak lesznek, február elején. 
Tavaszi tervezett programjaink: március 12 - 15 közt 5 különböző 4 napos ajánlat lesz.
Április 16 -tól és május 01 től indítjuk a tulipánvirágzásos holland útjainkat (7 naposak lesznek). Az áprilisi hollanddal egy időben indul egy nagy olasz (Tivoli, Róma, Capri), és egy Kristályok (Drezda, Berlin...) ajánlat. Ez utóbbi 2 május 12-én is fog indulni.
A május 1-vel egy Párizs és egy Erdély indul egy időben. 
Május 4 - 7 ig tervezünk 6 db 4 napos utat. 
Május 12 - 18 közt tervezünk egy új svájci programot indítani.
Még júniusban lesz a mostani ajánlataink közül a Tóvidék, Leonardo nyomában, Ciprus és Andalúzia. 
Az egzotikusok közül marad a Vietnám- Laosz - Kambodzsa és a Keresztül Dél-Amerikán. 
Újdonság:  Kolumbia - Ecuador - Galapagos; Panama - Costa Rica (esetleg Nicaragua és (vagy) Honduras); Argentína - Brazília - Amazonas vidékkel;  Kuba - Jamaica; és végül Mexikó (Guatemala).
 
Ez a tervezett, gondolom többségét meg is valósítjuk.
 
Egyelőre azonban élvezzük a nyarat és a meleget (legalábbis aki bírja). ne gondoljunk a hideg téli napokra. 
 
 
 

Vissza