Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Sőreginé Barta Mária
Gyöngyös
2023.09.04

Nagy tudás, felkészültség, szervezőkészség, problémamegoldás és kedvesség az idegenvezető részéről. Az autóbusz kényelmes, tiszta, a buszsofőr nagy gyakorlattal rendelkezik, biztonságosan vezet. A szállás tiszta, a *-nak megfelelő, az ételek minősége nem mindenhol volt megfelelő. Javasolnám ezt az utat a végén egy tengerparti szállással, két nap pihenéssel kiegészíteni.

Kovács Aranka Mária
Kalocsa
2023.09.03

Még 2 nappal meghosszabbíthatnák. Zilzer Zsuzsannát elismerésre javaslom! Empatikus, kiváló szervező, mindent az utasokért! Kitűnő szervezés! Kitűnő Zilzer Zsuzsa!

Dr. Szegény Krisztina és családja
Baja
2023.09.02

Az autóbusz és a gépkocsi vezetők 5*. ♡

Bodó Leticia és Olasz Viktor
Szigethalom
2023.09.01

Az idegenvezető: szuper munka, szuper jó fej!

Pataki Ferenc Imre, Pataki Ferenc Imréné
Budapest
2023.06.19

A programelemek tartalmazták amire kíváncsiak voltunk. Kiváló felkészültségű idegenvezetés. Az autóbusz megfelelő színvonalú volt. A sofőr pontos, megbízható, segítőkész. A szállás kielégítő, az ételek mennyiségileg és ízekben kiválók.

Gerlang Ferenc, Gerlang Ferencné
Székesfehérvár
2023.06.18

Jó, hogy van Zilzer Zsuzsájuk.

Martin Ferenc, Martin Ferencné
Budapest
2023.06.18

Mindenre kiterjedő idegenvezetés.

Hamar Judit, Szabó Sándor
Budapest
2023.06.17

Professzionális idegenvezetés. Mindent felölelő programok. Barátságos, vicces, nagyon felkészült, nagy tudású idegenvezető, az út végére egy barátot találtam benne. :) A buszvezetők is kedvesek, segítőkészek, rugalmasak. Volt olyan szálloda ami nem ütötte meg az általa adott besorolást. Tökéletes, helyi ételeket fogyaszthattunk.

Mazula Jánosné
Szentes
2023.06.16

A program változatos, lényegre törő, részletes. Az idegenvezető nagyon felkészült, lelkiismeretes, néha lehetne türelmesebb. Az autóbusz kényelmes, a buszvezető nagyon készséges volt, ahol csak lehetett, megállt. A szállás részemre megfelelő volt. Az étkezések során néhány helyen nehezen pótolták az elfogyottakat, nem volt nagy választék zöldségből amit én szeretek.

Simon István, Simon István
Békéscsaba
2023.06.15

Szuper program. Az idegenvezető felkészült, inteligens, kiváló idegenvezető és ember. Siracusát sajnálom, hogy nem volt a programban.