Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Barabás Judit
Veresegyház
2018.09.10

Szöveg nélkül

Csordás József
Zsáka
2018.09.09

Az idegenvezető sok-sok információval látott el bennünket, kedves és figyelmes. A szállodák színvonalasak, az étkezés bőséges, finom és az országokra jellegzetes.

Jávor Katalin
Budapest
2018.09.07

A program során gazdag látnivalók, figyelmes és profi idegenvezetővel. Színvonalas szállodák mindkét országban.

Molec Péter
Szeged
2018.09.05

Szöveg nélkül

Mákos András, Mákos Andrásné
Budapest
2018.09.04

Az idegenvezető külön kéréseinkre is készségesen segített. Jó minőségű és bőséges étkezés.

Hőna Eszter
Szeged
2018.09.02

Szöveg nélkül

Papp Ferenc
Budapest
2017.08.29

Sokadik alkalommal döntöttünk az Önök irodája mellett, amikor kiválasztottuk a "Csodálatos Örményország és Grúzia" címen meghirdetett utat. Egy számunkra és utastársaink számára is - pedig aztán köztük akadt jó néhány világvándor - ismeretlen világ tárult fel szemünk előtt, annak összes fény- és árnyoldalával együtt, s jó hogy így történt. Mindkét országban kifogástalan szállodák, szakmailag és emberileg is nagyszerű idegenvezetők, sofőrök, nagyszerű ellátás várt bennünket. A Földnek egy olyan kultúrtáját sikerült megismernünk a Kaukázuson túli világban, amely eddig hiányzott jószerint még az olvasmányaink közül is. György Péter személyében egy olyan idegenvezetőt kaptunk, aki nem csupán magas szintű nyelvtudásával, de emberségével, baráti szóhasználatával is össze tartotta a csapatot, amelyet egyébként nem volt nehéz, mert a "kísérleti útra" közel azonos érdeklődésű utazók jelentkeztek. A mi motivációnk az útra a múlt évben hazánkba látogató grúz Sukhishvili táncegyüttes előadása volt. Szerencsére Tbilisziben az egyik vacsora alkalmával ízelítőt kaptunk a grúz táncosok akrobatikus tudásából is. Ha szabadna egy kis javaslattal élnünk. Az út háromnegyed része Örményországban bonyolódott, ami az ottani útviszonyokat megismerve, nem is tudott volna felgyorsulni. A jövőben 1 nappal legalább meg kéne toldani a grúziai oldalt, mert így kissé hiányos volt Georgia felfedezése. Ezzel együtt köszönjük az élményt. Papp Ferenc és felesége

Kovács Gábor
Szeged
2017.08.22

Először is, idáig nem írtam levelet soha az utazási irodáknak, de most úgy érzem, szükséges, azért, hogy megköszönjük Önnek ezt a csodálatos utat, amelyet Örményországban és Grúziában tettünk. Értesülésünk szerint kezdeményezője volt az út tervezésének és részt vett szervezésében. Kicsit részletesebben értékelve; a felkeresett helyszínek nagyon szépek voltak, a hozzájuk kapcsolódó történelmi és művészettörténeti érdekességek időben és térben is távoli, nagy kultúrákat mutattak be számunkra. Talán itt említeném meg az idegenvezetést, mely szerintem kiváló volt, Péter személyisége és odaadása igen sokat segített az úton, vezetése nyugodt és rendkívül pontos volt. Nem késtünk, nem kapkodtunk, ugyanakkor nagyon sok információt mondott el, illetve fordított számunkra. A helyi utazási irodák idegenvezetői is jók voltak. A szállodáink igen színvonalasak voltak, úgy érzem, amikor kulturális utazásainkra visszagondolok, (s ezekből nem kevés volt), hogy eddigi utazásaink közül talán ezek között voltak a legszínvonalasabbak. Külön megemlíteném a vacsorákhoz kapcsolódó kulturális élményeket, a népi táncokat, dalokat, zenéket, melyek közelebb hozták hozzánk az országokat, és persze kiválóan töltöttük így ezeket az estéket. Talán az egyensúly kedvéért kéne valamit írnom arról is, mi lehetne még jobb. No, csak annyit tudok írni, hogy Tbiliszire kicsit kevés idő maradt, egy nap, de ez így volt benne az út leírásában. Talán, ha az út egy nappal hosszabb lenne, ez is még nagyobb élmény lenne.