Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Szabó Dezsőné
Kecskemét
2019.08.05

Bakancslistás utazás volt, régen szerettem volna már meglátogatni ezt a térséget. Azt hiszem megérte várni, mert rengeteg felejthetetlen élményt adott ez az utazás. A programok közötti buszozást György Péter érdekes mondanivalója miatt sosem éreztük fárasztónak vagy hosszúnak. Szép szállodákban laktunk, finom ételeket kaptunk, sok hasznos információhoz jutottunk. A grúz vendégszeretet világhírű és ezt most végre én is megtapasztalhattam. A kirándulást nem szabad kihagyni, mert nagyon szép utakon megy végig, már ott is sok a látnivaló. Köszönöm a sok szép élményt!

Emese
Gyál
2019.08.04

Régi vágyam vált valóra az utazással. Sokat olvastam mindekét ország történelméről, így pláne fantasztikus élmény volt élőben is látni az emlékhelyeket, múzeumokat. Két program közötti buszutak sem unalmasak, mert a természeti látnivalók is pompásak. Mindkét országban nagyon szívélyesek a helyeik, sok magát európainak tartó ország tanulhatna tőlük! Az ellátás is nagyon jó volt. A grúz konyha annyira tetszett, hogy azóta itthon is elmentünk egy Grúz étterembe. Az utak helyenként lehetnének jobbak, de tudomásul kell venni, ez a kaukázus vidéke.

Kalapos Margit
Kisújszállás
2019.05.24

Minden rendben volt.

Csordás József
Zsáka
2018.09.09

Az idegenvezető sok-sok információval látott el bennünket, kedves és figyelmes. A szállodák színvonalasak, az étkezés bőséges, finom és az országokra jellegzetes.

Jávor Katalin
Budapest
2018.09.07

A program során gazdag látnivalók, figyelmes és profi idegenvezetővel. Színvonalas szállodák mindkét országban.

Mákos András, Mákos Andrásné
Budapest
2018.09.04

Az idegenvezető külön kéréseinkre is készségesen segített. Jó minőségű és bőséges étkezés.

Riengerbach Dezsőné
Érd
2018.08.13

Még a régi rendszerben valamiért a sors úgy hozta, hogy ne tudjak elutazni a vállalati csoporttal Jerevánba. Épp ezért hatalmas várakozással tekintettem az útra. Ahogy megkezdődtek a programok, úgy estünk egyik ámulatból a másikba, csodálatos látnivalók, végtelenül kedves emberek. A szállások színvonala is megfelelő volt, nem is beszélve a bőséges ellátásról. Örményországban brandyztünk, Grúziában boroztunk és végig kóstoltunk minden finomságot, amit csak tudtunk. Amikor a Szt. Gergeti templom előtt álltunk, még a lélegzetünk is elállt a környező hegyek látványától. Életem legjobb döntése volt ez az utazás!

Feldstopf Istvánné
Budapest
2018.05.20

A szomszédasszony beszélt rá az utazásra, Ő már régen csak Önökkel utazik. Félve indultam el, régen nem utaztam már ennyire messzire. Péter (a kísérőnk) a tudásával és kellemes humorával azonnal „elvarázsolt” bennünket, így gyorsan feloldódtunk. Innentől kezdve már csak élvezni kellett az utazást. Megható volt látni az ősi keresztény emlékeket, templomokat. Jereván és Tbiliszi igazi világvárosok, sok-sok érdekességgel. A grúz borok története annyira érdekes volt, hogy még én is megengedtem magamnak a vacsorához egy pohárral, pedig már rég nem iszom alkoholt. A hotelek nagyon tiszták és rendezettek voltak. A helyi sofőrök nagyon biztonságosan vezettek végig. Utólag be kell látnom, hogy minden félelmem alaptalan volt, kiváló program volt. Most erőt gyűjtök a következő útra, most már csak Önökkel, csakis Péterrel.

Papp Ferenc
Budapest
2017.08.29

Sokadik alkalommal döntöttünk az Önök irodája mellett, amikor kiválasztottuk a "Csodálatos Örményország és Grúzia" címen meghirdetett utat. Egy számunkra és utastársaink számára is - pedig aztán köztük akadt jó néhány világvándor - ismeretlen világ tárult fel szemünk előtt, annak összes fény- és árnyoldalával együtt, s jó hogy így történt. Mindkét országban kifogástalan szállodák, szakmailag és emberileg is nagyszerű idegenvezetők, sofőrök, nagyszerű ellátás várt bennünket. A Földnek egy olyan kultúrtáját sikerült megismernünk a Kaukázuson túli világban, amely eddig hiányzott jószerint még az olvasmányaink közül is. György Péter személyében egy olyan idegenvezetőt kaptunk, aki nem csupán magas szintű nyelvtudásával, de emberségével, baráti szóhasználatával is össze tartotta a csapatot, amelyet egyébként nem volt nehéz, mert a "kísérleti útra" közel azonos érdeklődésű utazók jelentkeztek. A mi motivációnk az útra a múlt évben hazánkba látogató grúz Sukhishvili táncegyüttes előadása volt. Szerencsére Tbilisziben az egyik vacsora alkalmával ízelítőt kaptunk a grúz táncosok akrobatikus tudásából is. Ha szabadna egy kis javaslattal élnünk. Az út háromnegyed része Örményországban bonyolódott, ami az ottani útviszonyokat megismerve, nem is tudott volna felgyorsulni. A jövőben 1 nappal legalább meg kéne toldani a grúziai oldalt, mert így kissé hiányos volt Georgia felfedezése. Ezzel együtt köszönjük az élményt. Papp Ferenc és felesége

Kovács Gábor
Szeged
2017.08.22

Először is, idáig nem írtam levelet soha az utazási irodáknak, de most úgy érzem, szükséges, azért, hogy megköszönjük Önnek ezt a csodálatos utat, amelyet Örményországban és Grúziában tettünk. Értesülésünk szerint kezdeményezője volt az út tervezésének és részt vett szervezésében. Kicsit részletesebben értékelve; a felkeresett helyszínek nagyon szépek voltak, a hozzájuk kapcsolódó történelmi és művészettörténeti érdekességek időben és térben is távoli, nagy kultúrákat mutattak be számunkra. Talán itt említeném meg az idegenvezetést, mely szerintem kiváló volt, Péter személyisége és odaadása igen sokat segített az úton, vezetése nyugodt és rendkívül pontos volt. Nem késtünk, nem kapkodtunk, ugyanakkor nagyon sok információt mondott el, illetve fordított számunkra. A helyi utazási irodák idegenvezetői is jók voltak. A szállodáink igen színvonalasak voltak, úgy érzem, amikor kulturális utazásainkra visszagondolok, (s ezekből nem kevés volt), hogy eddigi utazásaink közül talán ezek között voltak a legszínvonalasabbak. Külön megemlíteném a vacsorákhoz kapcsolódó kulturális élményeket, a népi táncokat, dalokat, zenéket, melyek közelebb hozták hozzánk az országokat, és persze kiválóan töltöttük így ezeket az estéket. Talán az egyensúly kedvéért kéne valamit írnom arról is, mi lehetne még jobb. No, csak annyit tudok írni, hogy Tbiliszire kicsit kevés idő maradt, egy nap, de ez így volt benne az út leírásában. Talán, ha az út egy nappal hosszabb lenne, ez is még nagyobb élmény lenne.