Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Lőrincz Istvánné
Pécs
2022.12.20

A programból ki lett hozva a maximális az időjáráshoz viszonyítva. Korrekt, jól felszerelt, kényelmes busz. A buszvezetők előzékenyek, udvariasok, mindig időben megérkeztek a helyszínekre. Az idegenvezetőt rendkívüli maximalitás jellemzi, tudása magasszintű, türelmes. A szálláson maga a szoba kitűnő volt, de a keresgélés (labirintusos) nem a legjobb. Az ételek nekem kicsit furcsák, de ízekben jók. A szállodai dolgozók is kedvesek, illedelmesek.

Kereszturiné Kuzma Mária, Kereszturiné Laura
Pécs
2022.12.18

A kisvárosok helyett nagyobbak is lehettek volna, pl. Vicenza. A buszon nagy a lábhely. Az idegenvezető megtett mindent azért, hogy jól érezzük magunkat, nagy tudással rendelkezik. Az étkezés során az ételek bőségesek volt, változatosak. Tetszett, hogy a korábbi utakhoz képest, most több volt a szabadidőnk.

Csiszkó Ibolya
Dunakeszi
2022.12.16

Nagyon szakszerű, felkészült idegenvezető és biztonságosan vezető autóbuszsofőr.

Nagy Anna, Nagyné Szilágyi Ildikó
Budaörs
2022.12.15

Változatos, az adott időkeretbe sok érdekesség belefért. Nagyon nagy tudású, segítőkész az idegenvezető. A szállás 4/5, kissé nehéz tájékozódni. A reggeli mindig jó, a vacsora volt, hogy jó, volt hogy nem volt jó.

Árva András és neje
Makó
2022.12.15

Mindig a Proko Travellel utazunk!

Nánássy László, Nánássy Tímea
Kazincbarcika
2022.12.14

Több szabadidő egy városban (1 város/nap) pl Veronában.

Hermanné Czékmán Györgyi
Sirok
2022.12.14

Színvonalas, változatos. A busz kényelmes és tiszta és a sofőr is udvarias, kedves. Az idegenvezető tájékozott, intelligens. A szállás 4 pont, a labirintus miatt. A vacsora jó lett volna, ha kicsit változatosabb, és gyorsabb a kiszolgálás.

Orbán Gabriella
Budapest
2022.12.14

Kulturálisan sokat ad. A vacsorára sokat kellett várni.

Kisné Gáspár Ágnes
Dunakeszi
2022.12.13

Jó program, érdekes helyek. Sok érdekes információ, nekem kicsit sok volt. Az autóbusz kényelmes, tiszta. Elértünk időben, biztonságban a helyszínekre. A szállás kissé labirintusos, de különben rendben volt. Az étkezéskor tésztának jobban örültünk volna.

Úry László, Dr. Kis Beáta
Budapest
2022.12.12

A vacsora lehetne korábban.