Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Frank Ágnes
Budapest
2023.06.22

Változatos, sok természeti látnivaló, a kultúra mellett. Családias hangulat. Az idegenvezető humoros, ismeri és szereti Csehországot. A sofőr biztonságosan vezet nagyon, a busz tiszta, kényelmes. Az étkezés finom és bőséges.

Olasz Anita, Olasz Rita
Kecskemét
2023.06.21

Változatos, természetközeli, különleges látnivalók. Sokat nevettünk, jó humora van az idegenvezetőnek. Nagy tudású, pontos, rugalmas. Csendes, kényelmes, tiszta busz. Profi higgadt, jó természetű barátságos sofőrrel. A szállás tiszta, jó elhelyezkedéssel a városban. Finom, megfelelő mennyiségű ételek. Kiemelnénk a Hradec Kralove-ban kapott levest, és a brnoi reggelit valamint az utolsó vacsorát.

Dr. Babina Ferencné
Szekszárd
2023.06.14

Változatos túrázás és városnézés megfelelő arányban. Maximálisan felkészült, figyelmes, jó humorú, elkötelezett idegenvezető. Pontos, udvarias, készséges, megbízható buszsofőr. Minden igényt kielégítő szállás.

Márkus Andrea
Dunavarsány
2023.06.06

Jól választottak a természeti programok és a városlátogatás között. Felkészült idegenvezető, jó humorral, érezhető, hogy mennyire szereti a cseh kultúrát. A gépkocsi vezető udvarias, kiválóan vezet, finom volt a kávé! Brno-i szállás a legjobb, de a többinél sem volt gond. Az ételek változatosak, finomak.

Dr. Fehér György és Györgyné
Budapest
2023.06.04

Program: bőséges, érdekes, időben teljesíthető. Idegenvezetés: tapasztalt, nagy tudású, nyugodt, barátságos, humoros. Autóbusz: minden igényt kielégít Gépkocsi vezető: nyugodt, udvarias, készséges, barátságos, jól felkészült Szállás: a várakozást kielégítették, mindegyikben volt hűtőszekrény Étkezés: az étel minőségére nem lehetett panasz, viszont mindenhol lassú volt

Linkszki György
Dunaújváros
2023.06.03

A Hradec Kralove-i szállás tetszett a legjobban; tágas szoba, finom vacsora. A Brno szállodában a reggeli nagyon bőséges és finom volt.

Udvari Lajos
Kecskemét
2023.06.01

Minden 5, az idegenvezetés 5*. A gyűjtő fuvar nagyon jó az indulás előtt.

Zalakovicsné Kovács Klára
Szekszárd
2023.05.31

Sokszínű gazdag program, rohanás nélkül. Felkészült, barátságos, figyelmes idegenvezető, alapos tájékoztatás. Tiszta, kényelmes, biztonságos autóbusz. Udvarias, pontos buszvezető, biztonságban éreztem magam. Az autóbuszban kicsit erősebb a hangosítás. A szállás kifogástalan, az étkezés bőséges, ízletes, változatos.

Rutterschmid István
Budapest
2023.05.29

Jól szervezett.

Főgler László
Budapest
2021.10.01

Ezt az utat mindenkinek ajánlom, aki volt már Prágában, de a prágai útvonalon kívül eső helyekre is szeretne eljutni, szereti, ha van elég szabadidő a kötelező programon túl, és a városnézés mellett egy kis túra is belefér neki. Gyönyörű helyeken jártunk Kádár Zsolt idegenvezetésével, akit szakértelme és helyismerete mellett a humora sem hagyott cserben. Egy negatívum: a fakultatív vacsora néha megúszósnak tűnt (a szálláshely részéről), néha pedig egészen kiváló volt a kiszolgálás és az étel is.