Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
DR. KASZÁNÉ DR. HORUCZI ZSUZSANNA
Szeged
2023.10.22

Az idegenvezető: nagy tudás, humorral és empátiával ötvözve. Jól összeállított program, profi idegenvezető.

Hanich-Kuti Erzsébet Gyöngyi, Ferencz Gáborné
Nagyesztergár
2023.10.16

A program kitűnő, az idegenvezető felkészült, udvarias, segítőkész, nagyon nagy tudással rendelkezik. Az autóbusz kényelmes, tiszta. A busz tiszta, kényelmes, és a sofőr segítőkész. Az étkezés is megfelelő.

HOSSZÚ MÁRIA MAGDOLNA, DR. KRISTON JÓZSEF
Budapest
2023.10.15

Príma idegenvezetés, szervezés.

Vidáné Tünde
Pécs
2023.10.12

Gratulálok a szervezéshez, a programokhoz, az idegenvezetőhöz. Örülök, hogy ezt az irodát választottuk idén. Vidáné

Szebeni Krimhilda, Szebeni Gyula
Budapest
2023.10.12

Tartalmas, élménydús program. Nagytudású, empatikus, emberileg kitűnő idegenvezető. A buszsofőr profi, készséges. A szálláson kiváló személyzet, megfelelő kényelem, kielégítő.

Jenei Mária
Szombathely
2023.10.11

Idegenvezetés: 5*

Vida Zoltán, Vidáné Abonyi Tünde
Pécs
2023.10.08

Jól szervezett, nagy helyismerettel rendelkező idegenvezető, gazdag program. A szállás volt, hogy zajos volt.

Károlyné Nagy
Budapest
2023.09.12

Negyedszerre utaztam ezzel az utazási irodával, Fekete Éva Emőke - akivel együtt jelentkeztünk az útra - másodszor, de mindketten nagyon meg vagyunk elégedve azzal, amit kaptunk. Nagyon gazdag program volt, nagyon nagy tudású, idegenvezetővel - Gulyás Miklós -, aki nemcsak mindent, és még annál is többet elmondott nekünk, hanem egy nagy adag humorral is rendelkezik. Az, hogy nagyon összekovácsolódott a 46 fős társaság, az főleg Neki köszönhető. Nagyon kellemesen telt el a 8 nap, amiben több, mint 8 napi élmény került. Idő kell hozzá, hogy az agyunk feldolgozza, és a helyére tegyen mindent, ami ismeretet és szépséget láttunk, kaptunk. Szívesen fogunk visszaemlékezni az együtt töltött időre, és reméljük, hogy jövőre ismét részünk lehet hasonló élményben Önökkel, Önöknél. Köszönjük szépen! Nagy Károlyné Budapest

Dr. Belina Károlyné
Budapest
2019.06.26

Nagyon tartalmas, rendkívül jó összeállítású program. Az idegenvezetés is kiváló volt, információban gazdag, nagyon szórakoztató. Így a buszon a hosszú utazás is élvezetes volt. A sofőrök pontosak és megbízhatók voltak. Tiszta nagy szobák a szálláson, a hotelek helye is megfelelő volt. Az étkezések alkalmával volt ami nem ízlett, de ez az én egyéni ízlésemnek nem volt megfelelő, túlnyomó részt minden finom volt.

Őze Ildikó
Kaposvár
2019.06.03

Az étkezés bőséges és változatos volt. Madridban kicsit több időt is eltölthetnénk.