Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Dr. Belina Károly
Budapest
2019.05.23

Kiváló program kiemelkedően jó idegenvezetővel. Nem lehet kiemelni egyetlen helyszínt sem, mert mindegyik egyedülálló a maga nemében. Mind az ellátás, mind pedig a szállás kifogástalan volt. Az utazás egyetlen sötét foltja a WIZZAIR légitársaság és a földi kiszolgáló (?!) személyzet munkája volt. Sajnos ebben a Liszt Ferenc repülőtér járt az élen.

Horváth Anna Mária
Budapest
2018.10.02

Régi álmomat sikerült megvalósítani, mert részt vettem az utazáson. Tartalmas program, rengeteg látnivalóval, jól szervezett fakultatív kirándulásokkal. Gulyás Miklós rendkívül felkészült, intelligens, segítőkész idegenvezető volt. Egész utazásunk során érezhető volt Spanyolország iránti vonzódása és szeretete. Úgy érzem, sikerült felkeltenie érdeklődésemet az ország egészének megismerésére. Külön köszönet a programon kívül megszervezett Flamenco estért.

Barkóczi Györgyné
Gyöngyös
2018.09.27

Nagyon jól szervezett és gazdag programok. Kiváló idegenvezetőt ismertünk meg Miklósban! Szaktudása és az ismeret átadása lenyűgöző! Különleges embert ismertünk meg a buszvezető személyében is!

Baráth Józsefné
Budapest
2018.09.25

Régóta vártunk erre az útra! Rendkívül magas színvonalon, mindenre kiterjedő figyelemmel történt az idegenvezetés. A szálláson mind a szobák felszereltsége, mint az étkezés magas színvonalú volt.

Dr. Ladányi Péter
Szentendre
2018.09.25

Nagyszerűen szervezett és összerakott út volt. Kiváló felkészültségű, nyelvtudású és lelkes idegenvezetőnk volt. A sofőrök is előzékenyek, kedvesek voltak, a buszra sem lehetett panasz. A szállások megfeleltek az elvárásainknak. Személyre szabott kiszolgálást kaptunk!

Filetóth János
Rakamaz
2018.09.24

Szuperek voltak a programok! Miklós szenzációs, már többször utaztunk vele. Felkészült, jó hangulatot teremt, közvetlen és segítőkész. A gépkocsivezető is megbízható és segítőkész. Rendkívül elégedettek voltunk a szállással. Finom és bőséges étkezéseket kaptunk. Megbízható és jó szervezést tapasztaltunk.

Kovács Irén
Balatonboglár
2014.10.08

Az idegenvezető felkészültsége átlagon felüli. Nagyon sokat tanultunk tőle! Jó lenne még utazni vele! Az út érdekes, tanulságos, de nem utolsó sorban nagyon szép volt, az étkezés és szállás szintén, az idei évi utazás nagyon tartalmas és színvonalas volt, szép lesz rá visszaemlékezni.

Feleki István
Tatabánya
2014.10.07

Ha minden utazáson ilyen idegenvezető lenne, akkor minden utas elégedetten és boldogan térne haza az útról. Segítőkész, szórakoztató és hatalmas a tudása. Minden elismerésem. Le a kalappal Gulyás úr előtt!

Felföldi László
Székesfehérvár
2014.10.05

Ilyen idegenvezetővel már rég volt dolgom, Miklós fantasztikus!!! Egyszerre humoros és nagy szaktudással rendelkezik. Azt sejtettem, hogy nagyon jó lesz a Nagy spanyol körutazás c. út, azonban ez minden várakozásomat felülmúlta. Sevilla, Costa del Sol, Madrid, mind csodálatosak voltak!

Szabó Kálmánné, Simon Miklós Richárd
Mohács
2014.10.03

Szeretnénk megköszönni Gulyás Miklósnak azt a csodálatos 10 napot, amit együtt tölthettünk vele ezen a fantasztikus utazáson. Valójában az egész csapat nagyon összetartó, figyelmes volt. Miklós azonban fáradhatatlan és nagy tudását próbálta átadni, több kevesebb sikerrel. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen csodás embert megismerhettünk. Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!!