Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Halasi Katalin, Striegl István
Kecskemét
2021.08.21

Jól éreztük magunkat az úton. Kicsit sűrű volt a program. Ági az idegenvezetőnk tájékozott, kedves segítőkész volt. Attila a buszsofőr figyelmes, pontos vezető. Példásan tiszta volt a busz. Megfelelő hőmérséklet, szellőzés.

Peténé Lehó Éva
Szeged
2018.07.31

Az idegenvezető segítőkész és humoros. A kiutazás és a visszautazás alatt szórakoztatja az utasokat. Az ételek finomak, bőségesek és választékosak. Nagyon jó, hogy van vidéki transzfer!

Tönkő István
Dunaújváros
2018.07.30

Jól szervezett utazás! Az idegenvezető udvarias, figyelmes és jó vezető. Időben vannak a pihenők, tiszta és légkondícionált a busz, jó a büfé és a sofőr. A szállás tiszta, rendezett és igényes. Az étkezés választékos és bőséges.

M. Margit
Békés
2018.07.28

Mindig pontosan indultunk. A program nagyon tartalmas, gyönyörű látnivalókkal. Az idegenvezető felkészült, tartalmas volt a tájékoztatás. Kényelmes, klimatizált volt a busz. Nagyon udvarias és rutinos a gépkocsivezető, biztonságosan vezetett. A szállás kényelmes, tágas, tiszta és rendezett volt. Az étkezés is kiváló volt. Kiválóan szervezett az egész, utasbarát és megbízható.

Darabos János
Békéscsaba
2018.07.27

A program színes, élményekben gazdag volt. Az idegenvezető empatikus, jól felkészült és barátságos volt. Kényelmesen utaztunk az egész út során. A gépkocsivezető rutinosan vezetett, pontosan indultunk. A szállás tiszta, jól felszerelt volt, és bőséges, ízletes ételeket adtak.

Szabó Róza
Makó
2018.07.26

Jól felkészült idegenvezető, aki jó hangulatot tud teremteni. A gépkocsivezető készséges és türelmes. Nagyon jól éreztem magam!

Szabó Tibor
Makó
2018.07.24

Nagyon jó volt a program kifogástalan idegenvezetéssel! Kényelmes volt a busz, a sofőr pedig segítőkész és jó vezető. Kiváló volt a szállás is!

Gazdag Józsefné
Budapest
2018.07.23

Évek óta a Prokóval utazom. Kiváló az idegenvezető felkészültsége, kedvessége és humora. Csodálatos út volt, köszönöm érte! A sofőr udvarias volt és kedves, nyugodtan vezetett.

Grasseli Miklós
Szeged
2018.07.21

Régen készültünk erre a programra! Miklós nagyon szolgálatkész volt, az utasok minden kívánságát igyekezett megoldani. A humora kiváló! Kényelmes volt az autóbusz, a sofőr kiválóan vezetett. A szállással sem volt semmi probléma, kifogástalan volt. Nagyon jó ételeket kaptunk! Az utazás jó hangulatban telt, az idegenvezető remekül kitöltötte a hosszú buszozás idejét.

Szabó Tiborné
Makó
2018.07.20

Változatos programot kaptunk, mindent, amit vártunk! Kiváló volt az idegenvezető, az utasok igényeit rendkívüli mértékben előtérbe helyezi. Az autóbusz kényelmes volt, a vezető segítőkész és pontos. Finomak voltak az ételek.