Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Molnár Ilona
Dabas
2023.09.04

Szívből jövő köszönetemet szeretném kifejezni, hogy Dr. Karancsi Zoltán vezetésével vehettem részt a Csúcs-napokon. Zoltán rendkívüli széles palettán mutatta be - nem csak az adott országot, annak földrajzát, gazdaságát, iparát, művészetét , a zenét, irodalmat és sok mást is beleértve, - hanem mindezt nagyon érdekesen, szórakoztatóan, történetekben elmesélve. Őszinte elismerésem a fantasztikus tudásáért! Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Kedves, udvarias, hihetetlenül tájékozott, mindemellett az elismerést szerényen, alázatosan fogadja. Sokat utazom - a Prokotravellel is! - de ilyen emberileg is nagyszerű, remekül felkészült idegenvezetővel nem igazán találkoztam. Kivéve Prónay Ildikót :-) Napi aktualitások, a neten sem könnyen fellelhető infók Japántól Amerikáig - Zoltánnak mindez a kisujjában van. Én nagyon élveztem az előadásait mindenről! Elismerésemet fejezem ki Ákos buszvezető felé is. Ő is kedves, udvarias, egy hirtelen mozdulatot nem tevő, nyugodt, higgadt pilótának bizonyult az út során végig. Maximálisan biztonságban éreztem magam mögötte, leghátul is. Hálás köszönetem a kevésbé kedvező időjárás ellenére is fantasztikus élményekért, pozitív tapasztalatokért, csodás látnivalókért, remekül összerakott programért. Utazom még Önökkel!

Jakócs-Rácz Ágnes
Budapest, XXII.
2023.07.17

Egy örök élmény számomra ez az utazás. Teljesen el vagyok varázsolva. Még mindíg az utazás varázsa alatt vagyok. Bakancslistám egyikét tudhatom magaménak ezzel az utazásal. A hegyek elvarázsoltak, és az, hogy egy ilyen szuper idegenvezetővel tehettem meg ezt az utat, az még csodásabb. Azt hittem csak én rajongok ennyire a hegyekért, de be kell lássam Zoltán sokkal nagyobb rabja vagy rajongója a hegyeknek, és csodálatos, hogy ennyi mindent tud is róluk. Köszönöm neki, hogy megosztotta a tudását velünk utasokkal. Köszönöm az utastársaimnak is ezt a gyönyörű hetet. Szuper jó volt, és remélem még lesz alkalmam a Proko Travelel utazni.

Dr. Láng Péter András
Szeged
2023.07.11

Az út nagyon tartalmas, sok szép látnivalót és programot tartalmazott. Dr. Karancsi Zoltán személyében egy kiválóan felkészült, kellemes személyiséget ismerhettünk meg. András kiváló sofőr! Az autóbuszunk is kifogástalan volt. A két olasz szállodánál voltak gondok, a reggelinél sokáig kellett sorban állni, de maga az étel finom volt. A szobák mindenhol tiszták és kényelmesek voltak. Ez a program nyugodtan elbírna még egy plusz napot és akkor kevésbé lenne rohanás, de amúgy nagyon tetszett!

Dr.Despotovné
Martfű
2020.10.12

Nagyon szép úton vettünk részt. Csodálatos helyeket láttunk és nagy szerencsénkre végig ragyogó napsütésben élvezhettük a gyönyörű látványt. Egyedül a Sherlock Holmes vízesésnél kaptunk esőt, de ott úgyis eláztunk már a vízesés párájától. Így is fantasztikus volt. Zoltán idegenvezetése tartalmas és magával ragadó. Egyszerűen nem lehetett nem rá figyelni. Külön köszönet érte. Az autóbusz és a szállások kényelmesek voltak, főleg az utolsó esti szállás feledhetetlen. A buszsofőrünknek köszönjük a biztonságos sok sok km-t. Precíz szervezés, szuper idegenvezetés, emlékezetes, gyönyörű út volt. Köszönet érte!

Pávai Dorottya
Szőreg
2020.07.29

Csúcs program! :) Megunhatatlan a Dolomitok látványa, én személy szerint imádom! Nagyon szeretek a Prokoval utazni, mert mindig maximálisan oda figyel a részletekre. Nagyon jól megszervezett út, jó szállások, jó reggelik, felkészült idegenvezető és gépkocsivezető.

DOBOS MATILD
KISKUNFÉLEGYHÁZA
2018.09.01

Nagyon szép úton és programon vehettünk részt,hála az iroda minőségi szolgáltatásának. Rengeteg új élménnyel,tudással ,ismerettel gazdagodhattunk , köszönhetően Zoltán kiváló idegenvezetőnknek. Szabó Attila gépkocsivezetőnk által mindig biztonságban érezhettük magunkat,nagyon kényelmes volt az autóbusz is.A milánói szállástól valóban többet vártunk,de minden apró gondunkat kárpótolt a csodálatos idő a még nagyszerűbb Mont-Blanc látványával ,ami utunk koronája volt.Köszönet mindenkinek,aki e sikeres programért dolgozott!

Botka Ildikó
Kiskunhalas
2018.08.22

Tisztelt Proko Travel! Öt éve utazunk a Proko-val, az idén már voltunk Önökkel a Hegyek vonzásában nevű programon és engedve a vonzásnak most a Csúcs napok nevű úton vettünk részt. Évek óta terveztük ezt az utat, de aztán mindig „beelőzött” egy másik. Nehéz lenne sorrendet állítani, hogy az eddigiek közül melyik volt a legszebb, legjobb, mind szép volt, hatalmas élményt adott mindegyik. Annyi dicsérő szót írtam már korábban, hogy nem is tudom úgy kifejezni köszönetemet, hogy ne ismételjem magam. Az elégedettségi kérdőívbe mindig beírom, hogy nem utazom másik utazási irodával – más módon igen, de más utazási irodával nem. A jó mellé leteszem a voksom és nem kísérletezem, Önöknél tudom, hogy mit kapok: nagyon jól összeállított programot, csodás helyszíneket, nagy tudású, kiváló embereket idegenvezetőnek, kulturált utazást, szállásokat, ellátást és azt az érzést, hogy mindez értem az utasért van. Ennek az útnak egyik szállása (Milánó közelében) viszont nem ütötte meg azt a színvonalat, amit eddig megszoktunk, semmi konkrét kellemetlenség nem történt csak a *** szállásoktól többet kaptunk kényelemben, tisztaságban, ellátásban, mint ettől a **** szállodától. Mivel több éve terveztük, hogy részt veszünk a Csúcs napokon, tudtuk, hogy a korábbi években ez is „Ildi ajánlásával” jelölt út volt. Igy biztosak voltunk abban, hogy a program összeállítás tökéletes lesz és az is volt. Dr. Karancsi Zoltán személyében pedig megismertünk egy nagyszerű embert és egy nagyon jó idegenvezetőt. Remek időnk volt, semmi sem zavarta a Dolomitok hegyóriásainak feledhetetlen látványát, a svájci napunk azonban ködös volt és ez eltakarta előlünk a Matterhorn-t. A következő napon viszont minden ragyogott és remek rálátásunk volt a 3.842 m magasan fekvő Aiguille du Midi-ről a Mont-Blanc-ra. Az az érzés ott fent valóban leírhatatlan, lentről még félelmetes látni, hogy hová is megyünk, de ott fent, az mesés érzés. Van már egy listám azokból a helyszínekből, amik a rossz időjárás miatt ismétlésre várnak, össze lehetne állítani belőlük egy új programot, gondolat ébresztőnek a listám: Sasso Pordoi - köd; Dachstein kilátó és a „Lépcső a semmibe” – hó; Glacier 3000 – köd; Matterhorn – köd). Összegezve: nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük az élményeket. Kívánunk a Proko Travel csapat minden tagjának jó egészséget, a magánéletben és a munkában is boldogságot és további sikereket. Reméljük, hogy jövőre ismét találkozunk! Botka Ildikó és Botka Sándorné

Ujváry Andrea
Budapest
2018.08.17

Remekül éreztük magunkat. Csodálatos és jól szervezett út volt. Külön köszönet Józsinak az idegenvezetőnknek aki tudásával lelkiismeretességével és felkészültségével a csúcsokba emwlte az amúgy is csúcs najainkat.

Farkasné Koós Erzsébet

2017.08.17
Program: Csodálatos volt Idegenvezető: Nagy tudású idegenvezető, plussz információkat is kaptunk Szállás: Csodás környezetben, szép, kényelmes szoba
Belsőné Farkas Anikó
Gutorfölde
2017.08.10
Program: Az odautazás kicsit hosszú Idegenvezető: Tartalmas, nagy tudású, részletes, udvarias Autóbusz: Kényelmes de kicsit öreg Szállás: Tiszta, jó környezet, csendes, kényelmes