Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Stallenberger Józsefné
Budapest XVIII.
2023.08.23

Először utaztunk a Prokotravel Irodával. Professzionális élményekben volt részünk: mesebeli tájjal, a turisták által kevésbé ismert természeti értékekkel találkozhattunk. A természet szépsége mellett lenyűgöző volt a szervezés: pontos, precíz programok, tiszta szállás jó étkezési lehetőséggel. Minderre még hab a tortán Ildikó szakmailag jól felkészült, empatikus személyisége: mindent megtett az utasok kényelme, ismeretekkel, élményekkel való gazdagodása érdekében. Úgy gondolom, rendszeres visszatérők leszünk!

Szele Tibor, Szele Tiborné
Nyíregyháza
2023.07.22

A siker kulcsa: Ildikó és Zoli tökéletes együttműködése. A program sportos és mozgalmas, Ildikó nagyon nagyon felkészült és segítőkész. PROFI röviden. Zoli = biztonság, megbízhatóság, segítőkészség. A szállás jó helyen volt, kedves és segítőkész személyzettel. Finom és bőséges reggelivel indult a nap.

Zigó Istvánné
Tata
2023.07.06

Jól megszervezett, gördülékeny, az idegenvezetés professzionális. Az autóbusz kényelmes, tiszta, a gépkocsi vezetők udvariasok és biztonságosan vezetnek. A szállás is kényelmes és tiszta, az ételek pedig ízletesek és elégségesek voltak.

Győri Imre és Imréné
Kisbajcs
2023.07.02

Ildikó a csúcs idegenvezető! + Zoli 5*!

Jakocs Gabriella
Dorog
2023.07.01

Kedvelt ulticélunk az Alpok bármely térsége, de különösen Tirolt szeretjük. Sokat túrázunk év közben is, de kimondott kirándulós szervezett programon még nem voltunk eddig, bár más úton is voltunk a Proko Travellel.. Nem csalódtunk, az út nagyszerű, minden percét élveztük! Ildikó remek idegenvezető, és nagyon jókat túráztunk együtt. A hegyek és szurdokok, melyeken jártunk, lenyűgözök. Ami még különösen tetszett, hogy nem a felkapott, zsúfolt helyeken, hanem kevésbé ismert részeken jártunk, távol a tömegtől, igazán lehetett élvezni a kirándulást a csodás környezetet. A szállásunk is nagyon tetszett, a kedves, segítőkész személyzettel, jó és bőséges étellel. Auffach pedig bájos kis falu, de minden este találtunk még felfedezni valót a vacsora utáni sétán. Egy dolgot hiányoltunk, a tájékoztatóból kimaradt, hogy a szálláson van medence. A túrák után, a hőségben, jól esett volna egy kis pancsolás is. De ezt leszámítva minden tökéletes volt. Külön kiemelném még a buszsofőrünk, Zoli munkáját, aki mindig biztonságosan, eljuttatott minket az ulticélhoz, és közben ő is amiben tudott segített, és még kirándult is néhányszor. Már most tervezgetjük, hogy jövőre is egy túrázós programra fogunk jelentkezni, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Molnárné Karsai Julianna
Kiskunfélegyháza
2023.07.01

Minden tökéletes volt.

Wenhardt Csaba, Molnár Judit
Pogány
2023.06.30

Csak így tovább!

Zakar István, Zakarné Székely Julianna
Verőce
2023.06.29

Program: jól felépített, élvezetes, sok szép látnivaló

Idegenvezetés: igényes, színes, körültekintő, segítő

Autóbusz: kényelmes, tiszta

Gépkocsi vezető(k): udvarias, az autóbuszt tisztán tartja, kedves, jó vezető

Szállás: tiszta, kényelmes, minden jó volt

Étkezés: mennyiségileg megfelelő, ízletes

Körösiné Dósa Ilona
Gödöllő
2023.06.28

Ildikó nagyon sok érdekes információt közöl. Udvarias, segítőkész, kedves és humoros. A busz mindig tiszta volt, Zoli udvariassága, segítőkészsége mintaszerű.

Horváth Zsuzsanna
Csengőd
2023.06.28

Nagyon sok érdekes, színvonalas információ volt, az iroda ha hibázott, átvállalta a plusz költséget.