Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Petőcz Jánosné
Szekszárd
2023.09.12

Az augusztusi portugál körutazáson vettem részt, a programok jók voltak, de véleményem szerint van, amit nem kellene erőltetni, pl. villamosozás. Ami zavaró volt, hogy nagy létszámú csoport volt (45 fő), emiatt (is) kevésbé volt jó hangulatú a társaság. Szeretném kiemelni, hogy bár az idegenvezetőnk (Flores Andrea) mindent megtett a cél érdekében, mindenki kívánságát igyekezett teljesíteni. Nagy tudású, kedves, kellemes ember, sok érdekes, a történelmi, lexikális tudáson túl mutató dolgokról mesélt, beszélt. A jövőt tekintve javaslom kisebb csoportok indítását, valamint ne csak a múlt, a jelen is szerepeljen a programokban. Összességében nagy élmény volt számomra, nagyon várom a 2024. évre tervezett útjaik ismertetését, mert ha Isten is úgy akarja, jövőre ismét egy új útirányt nézünk ki.

Ádám Anett Éva, Baranyai Attila
Budapest
2023.05.31

Miklós fantasztikus volt. Informatív, szórakoztató, látszik, hogy szereti amit csinál. Kommunikált az utasokkal. Odafele lerobbant a busz Mosonmagyaróvárnál, de gyorsan szereztek másikat. Szuper szállások voltak. Reggeli volt csak befizetve, összességében jó volt, egyedül Portóban nem volt az igazi a reggeli. Az idegenvezető 5*.

Horváth Jolán
SZIGETSZENTMIKLÓS
2023.05.28

Az idegenvezető terjedelmes tudással rendelkezik, humoros, segítőkész. Az autóbusz kiváló, tiszta.

Feczer Vilmos Tituszné
Budapest
2023.05.27

Korrekt. Az idegenvezetés csillagos 5*!!

Hartmann Györgyné
Budapest
2023.05.26

Az év idegenvezetője címet kiérdemelte. Nagyon színvonalasan végzi a munkáját továbbra is.

Sovány János József és Soványné Bánfalvi Gyöngyi Mária
Szeged
2023.05.25

Az idegenvezető nagyon szimpatikus, jó humorú ember. Hatalmas tudással rendelkező személyiség.

Dr. Lovász Gabriella
Budapest
2023.05.21

Változatos, erőtpróbáló.

Erdős Károly és Erdős Károlyné
Debrecen
2023.05.20

Kevesebb több. Az idegenvezető felkészült, intelligens, utasbarát. Szállások közül volt ilyen is olyan is (jó, kevésbé jó). Sok program, a látottak feldolgozásához idő kell.

Kósa István, Kósa Istvánné
Tata
2023.05.19

Változatos program, szép tájak, érdekes látnivalók. Kiváló tudás, nagyszerű előadás (és még humor is). Az autóbusz tiszta, kényelmes. A szállás jó, némi hiányossággal. Az étkezés egyhangú, nem elég változatos.

Oláhné Tóth Ibolya Magdolna, Oláh László István
Debrecen
2023.05.17

Az idegenvezetés kiváló, utascentrikus. A buszra tisztaság, felszereltség, kényelem jellemezte. A gépkocsivezetők biztonságosak, alkalmazkodók. Nem tetszett a Coimbra egyetem, a többi egyébként jó volt. A szállásoknál Porto kiváló, Fatima jó, Lisszabon közepes, étkezésnél ugyanez.