Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Tóth Judit Márta
Mezőkövesd
2023.11.10

Feledhetetlen napokat töltöttünk el. Számomra teljesen ismeretlen volt az ország. Az idegenvezető felkészültsége hibátlan, a helyi idegenvezetővel együttműködve kiváló volt. Az autóbusz kényelmes, tiszta. A gépkocsi vezetők udvariasak, biztonságban voltak az utasok. Köszönetem minden szervezőnek és segítőnek. Szeretnék más utakon is részt venni. Péter probléma megoldó képessége már már megható volt! Hála!

Lakatos Tibor, Lakatos Tiborné
Dunakeszi
2023.11.10

Nagyon tartalmas, változatos, minden időt maximálisan kihasználtunk, látnivalóról látnivalóra járva. Péter fáradhatatlanul lelkesen és nagyon türelmesen, mindenki igényét figyelembe véve végezte a munkáját. A busz tiszta volt, kényelmes, naponta friss vízzel. A buszvezetők rendkívül udvariasok voltak, biztonságosan vezettek. A szállás megfelelt, kényelmes és tiszta volt. Az ételek bőségesek és változatosak voltak. A helyi idegenvezető is remek volt, figyelmes és segítőkész. Le nem vette rólunk a szemét! Vigyázott ránk.

Bartha Gyula, Dr. Penyigei Erzsébet Mária
Budapest
2023.11.09

Informatív volt, és szabadidőnk is volt. Azt, hogy lemaradtunk a csatlakozásról, remekül kezelte. Eléggé fárasztó volt, de nagyon tartalmas. Isztambulban nem volt kényelmes a busz, a buszvezetők közül mindegyik jó volt. A szállások mind megfelelőek voltak, még az isztambuli "szükség szállás" is. Az ételek bemutatták Üzbegisztán étkezési kultúráját, mégis változatos volt.

Rostás György, Rostás Györgyné
Madocsa
2023.11.05

Ár-érték arányban a legjobb, az idegenvezetők nagyszerűek.

Rácz Edit
Újszentiván
2023.11.03

A körutazás sorrendje nagyon megfelelő, az idegenvezetés részletes és érdekes. A buszvezetők udvariasak. Az ételek = hízókúra.

Kocsis Zsuzsanna
Budapest
2023.11.02

Egy nap kivételével helyi, finom ételek, ami nagyon jó volt.

Csepregi Attila
Esztergom
2023.10.31

Az étkezések 4-es, szállodán kívüli vacsora (khiva) (2-es) miatt.

Praszinosz Györgyi
Esztergom
2023.10.31

A reggelik megfelelőek voltak, a vacsorák a szállodán kívüli (Khiva) nem annyira.

Szeverényi József
Salgótarján
2022.09.20

Utazásunk programja: nagyon jól összerakott program. Idegenvezetés: nagyon nagy tudással rendelkezik, szuperül és "lazán" vezette végig az utat. Autóbusz: tiszták voltak mind! Gépkocsivezetők: kedvesek. Szállás: szépek voltak! Étkezés: finomak, ízletesek, nagyon bőségesek.

Nagy Sándorné
Százhalombatta
2022.09.18

Utazásunk programja: kiváló. Idegenvezetés: kiváló. Autóbusz: kiváló. Szállás: kiváló. Étkezés: kiváló.