Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Hidvégi Józsefné
Győr
2023.12.01

Nagyon jól éreztük magunkat sok szépet láttunk.

Ménesi Győző, Turi Katalin Eszter
Szolnok
2023.10.02

Tökéletesen megszervezett, mindent láttunk amit látni lehetett. Az idegenvezetés csillagos 6-os. Fantasztikus egyéniség hatalmas tudással. Egy percig sem unatkoztunk mellette, kedves, humoros. Az autóbusz tiszta, megbízható, mindig pontosan érkezett, kényelmesen elfértünk. A gépkocsi vezetők pontosan érkeztek, biztonságosan vezetnek. Casablanca és Fez 5*, Marrakeshen régebbi szállodában voltunk, de az igényeknek megfelel, kultúrált és tiszta.

Verner Istvánné
Budapest
2023.09.28

Az idegenvezető nagyon részletes, alaposan felkészült, humorral vegyített előadásokat ad. Mind a transzferes, mind a helyi autóbusz sofőr remek volt. A hotelben légkondicionált szobák voltak, és részemről az összes étkezés megfelelt.

Zagyi Zoltán, dr.Vincze Mária
Karcag
2023.09.28

Kiváló nyaraláson vettünk részt! A szervezés már akkor megnyerte tetszésünket, mikor átváltottak a fapados járatokról a Lufthansára és a Swissair-re. (Szerintünk aki ennyi pénzt áldoz egy egy ilyen útra, hajlandó kifizetni a többlet költséget a kényelemért és a biztonságért. Ez csak tanács a későbbiekre.) Kiváló volt az idegenvezetés Adel és Hasszán! Igazi kulturális tanulmányútnak bizonyult, köszönhetően Adel ismereteinek, tájékozottságának, humorának. Könnyen elviseltünk minden hosszú utazást a pihenőkkel és a városnézésekkel a kényelmes buszon, a rugalmas programokkal. Megismertük a fényűzést és a való életet! A hotelek rendben voltak, a konyhák hagytak némi kívánnivalót, különösen a marrakesi! Kicsit hiányoltuk a marokkói ízeket, hiszen ezért (is) mentünk oda. Összességében felejthetetlen utazás volt! Köszönjük!

Sebestyén Gáspárné
Budapest
2023.09.26

Természeti katasztrófa ellenére is gondosan összeállított program, mely a kulturális értékeket célozza. Az idegenvezető teljesen felkészült, nagyon jó helyismerettel és tudással. Rugalmas programvezetés jó humorral. A buszban megfelelő tisztaság van, a sofőrök maximális figyelemmel vannak az utasok felé. Casablanca és Fez szállások tökéletesek, marrakeshi az előzőkhöz képest kicsit kevésbé.

CSERVENÁK ATTILA, CSERVENÁKNÉ FORRÁS MÁRIA
Győr
2023.09.26

Tökéletes, változatos. A program során volt idő a nevezetességek megnézésére és pihenésre is. Az idegenvezető készséges, figyelmes, vidám, nagyon jó hangulatot varázsol, az arab világról kiváló ismeretekkel rendelkezik. Megfelelően felszerelt autóbusz volt. A gépkocsi vezető barátságos, biztonságban éreztük magunkat. A szállásokból mindegyik teljesen jó, mindegyik megfelelő volt.

Baluka Csaba, Balukáné Papp Ilona
Maglód
2023.09.25

A program változatos, kár, hogy nem tudtunk elmenni több helyre a felújítások miatt. A történelmi és kulturális részek mellett sok saját tapasztalatot is megosztott az idegenvezető, tapasztalati tájékoztatást kaphattunk. A szállások közül Casablanca és Fez nagyon jó, Marakes jó, ott nem volt elég a választék ételek terén.

BÉRES ERZSÉBET
Szolnok
2023.09.24

Tetszett, jó volt még a nagy izgalom után is. Nagyon jól esett, hogy az idegenvezetők vigyáztak ránk. Az idegenvezető gondoskodó, figyelmes, nagy tudású, talpra esett ember. Az autóbusz és a buszvezető is szuper. Casablanca, Fez nagyon jó: szállás és étkezés is, a Marrakeshi szállás gyengébb, bár ott is tisztaság van.

Kiss László Sándorné
Szeged
2023.09.23

Sok mindent láttunk, a legfontosabbakat, ami az országra jellemző. Az idegenvezetés kitűnő, szuggesszív, élvezetes, a tájékozottsága igen széles, nagyon kellemes volt vele utazni. A buszvezetők nagyon jól vezettek, udvariasok. Az ételek lehettek volna jobbak, de a viszonyokat tekintve jó volt.

Ménesi Győző - Túri Katalin
Szolnok
2023.09.23

Nagy várakozással álltunk az út elé. Amit kaptunk, egy felejthetetlen élmény volt mindkettőnk számára. Az idegenvezetőnk (Adel) egy fantasztikus egyéniség, szakmai felkészültsége kiváló, emberileg egy nagyon kedves, humoros, barátságos ember. Köszönet Neki mindenért. Csodálatos helyeken jártunk, rengeteget mentünk, de ez valójában fel sem tűnt a látnivalók sokasága közben. A Casablancai és a Fezi szálloda 5*, a Marrakeshi hotel tiszta, kényelmes, azonban itt az étkezés terén akadt némi hiányosság az európai ízléshez képest. Egy életre szóló emléket kaptunk. Köszönjük Proko Travel!