Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Heirich Tamás, Kulcsár Viktória
Pécs-Hird
2023.07.07

Jól megszervezett, gördülékeny, minden benne volt. Az idegenvezető pontos és informatív, néhány esetben az audio guide rosszul volt hallható. A buszra sötétített ablak praktikus lett volna, egyéként tiszta, kulturált. A gépkocsi vezetők gyorsak, pontosak. A szállások tiszták, jól felszereltek. Ízletesek voltak a fogások, az Ibis Hotel esetében egy kicsit gyengébbek, de összességében így is 5-ös.

Németh Nikoletta, Bódai Zsolt
Pápa
2023.07.05

Érdekes, nagyon jó program. Stockholmban sajnos kevés volt az idő az indulás miatt. Az idegenvezető felkészült, érdekes információkat ad át, humoros. A buszon a leghátsó üléseken nem tudtuk hátra hajtani az ülés támláját. A gépkocsivezetők segítőkészek, balesetmentesen vezetnek. Szép, jó helyen lévő szállások, sajnos a stockholmi nagyon külvárosi részen volt. Finom és bőséges volt a reggeli.

Benkovics László, Benkovics Lászlóné
Felsőzsolca
2023.07.03

Mi mindennel elégedettek voltunk.

Szendrő Dénes János
Isaszeg
2023.07.02

Megbízható.

Rogács Magdolna, Argat Julianna
Budapest
2023.07.02

Rendkívül felkészült, tájékozott, mindenre és mindenkire odafigyelő idegenvezető, igazi vezér! Az autóbuszról a lábtartót nagyon hiányoltuk. A buszvezetők biztos kezűek, akik mellett nyugodtak voltunk, segítőkészek és jó humoruk is van.

Elek Erzsébet
Bükkábrány
2023.06.30

Probléma esetén legyen megadva az iv. szoba vagy kabinszáma. Minden más ok!

Birtalan Ildikó, Csuma Judit
Szálka
2023.06.27

Ilyen hosszú útra kényelmetlen, ha nincs lábtartó a buszon.

Fejes Sándor
Orosháza
2023.06.27

Jól szervezett programok. Az idegenvezető profi módon felkészült, nagyon jól tájékozódott. A busz kényelmes, kellemes utazást biztosít. A buszvezető ruházata kifogásolt, a felkészültsége rendben van. Kiváló, kellemes utas-tér. Az ételek változatosak.

Dr. Baranyi Ildikó
Püspökladány
2017.07.12
Program: Program érdekes volt. Idegenvezető: Határozott, profi, polihisztor Autóbusz: Kényelmes, biztonságos Szállás: Mindenütt jó volt.
Szentkirályi Zsolt
Budapest
2017.07.09
Program: Alaposan megmutattak mindent. Köszönünk mindent, szép élmény volt és maradandó. Idegenvezető: Maximálisan felkészült, tájékozott, mindenre figyelt. Szállás: 1-1 kivétellel nagyon jó volt