Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Jehoda Imola
Budapest
2023.07.19

Bemutatta az értékes művészettörténeti helyszíneket. Az idegenvezető kiválóan felkészült, gyakorlott, a kötelező programokon túl is segítette a szabadidő eltöltését. Tiszta, segítőkész vezetők, a szállás a közölteknek megfelelő színvonalú volt. Az étkezés változó, választékos, a szálloda besorolásnak megfelelő. Személyre szabottan törődnek az utassal.

Hanics Katalin
Kisvárda
2023.07.19

Változatos, gyönyörű helyszínek, programok. Az idegenvezetésről: Hatalmas tudás, érdekes interpretálás, különleges humor! A buszon a lábtartót hiányoltam, illetve a szék oldalán nem működött a gomb. A buszsofőrök különleges személyisége biztonságos vezetéssel párosult. Az egyik szálláson füst szagot éreztem, a másik szálláson a lift kevés, nem működött megfelelően. Bőséges, változatos, finom étkezések. A Proko Travel egy magas színvonalat tud folyamatosan biztosítani.

Pecsenyiczki Mihály és Pecsenyiczki Mihályné
Kistarcsa
2023.07.14

Az idegenvezető felkészült, nagytudású, segítőkész, jó humorú, barátságos. A busz tiszta, kényelmes, jó műszaki állapotú volt. A sofőrök megbízhatóak, pontosak, udvariasak. A reggelit kevésnek találtam Lourdesben.

Palik Zoltán
Monor
2022.07.22

Idegenvezetés: jól felkészült, segítőkész.

Gál Zoltán
Pécel
2022.07.22

Utazásunk programja: több látnivaló bele sem férne. Gyönyörű volt. Idegenvezetés: le a kalappal előtte!!! Autóbusz: szuper sofőrökkel.

Dr. Nagy Klára
Budapest
2022.07.20

Idegenvezetés: csillagos 5-ös! Autóbusz: kényelmes, jó. Gépkocsivezetők: nagyon jó buszvezetők. Szállás: mind kielégítően jó. Étkezés: finomakat ettem. Gulyás Miklós a világ legképzettebb, legkedvesebb, legsegítőkészebb, legsokoldalúbb idegenvezetője.

Molnár Györgyi
Szeged
2022.07.19

Jó programok és felkészült idegenvezetők, segítőkészek.

Hajdú Krisztina
Szeged
2022.07.18

Utazásunk programja: rendkívül változatos, tartalmas. A többi úthoz képest különösen egyedi. Idegenvezetés: rendkívül felkészült, művelt idegenvezető. Segítőkész, empatikus, jó humorú. A katalóguson felül is tervezett programokat. Gépkocsivezetők: profi vezetés. Kedvesek, segítőkészek és még csinosak is. :) Étkezés: összességében nagyon jó volt (10-ből 9-szer), egy gyengébb vacsora volt Lyonban.

Hajas Tibor
Budapest
2022.07.18

Utazásunk programja: nagyon jól felépített út volt. Átgondolt, változatos. Idegenvezetés: hatalmas szakmai tudás és felkészültség, informatív, segítőkészség. Autóbusz: kényelmes. Gépkocsivezetők: segítőkészek, udvariasak, nagyon jól és biztos kézzel vezették a buszt. Szállás: jók, kényelmesek, tiszták. Étkezés: ízletes, a helyi jellegzetességeket is igyekeztek bemutatni.

Koczka Géza
Zalaegerszeg
2022.07.16

Utazásunk programja: gazdag és átfogó. Idegenvezetés: magas színvonalú, sokoldalú. Autóbusz: kényelmes, jó kiszolgálás. Gépkocsivezetők: segítőkészek, kitűnő vezetők. Szállás: tiszta, kényelmes. Étkezés: nagyon jó, hogy volt!