Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Nagy Gábor és Gáborné
Pécs
2022.08.23

A program tartalmas Székely László vezetésével profi. Barátságos közvetlen segítőkész. A gépkocsivezetők Hajnalka és Ákos biztonságos vezetése és közvetlen, segítőkész szolgálata. Nagyon szép út volt, jól éreztük magunkat, köszönet érte mindhármuknak!

Berekszászi Józsefné
Városföld
2019.07.24

Idegenvezetés: segítőkész, udvarias, eddigi útjaim során talán a legjobb ember. Gépkocsivezetők: udvariasak, segítőkészek.

Dévai György László
Miskolc
2019.07.24

Utazásunk programja: érdekes és gyönyörű tájak, városok. Idegenvezetés: jól felkészült, lelkiismeretes. Autóbusz: kényelmes, jól felszerelt. Gépkocsivezető: szakszerű munka, udvarias kiszolgálás. Szállás: célnak megfelelő, kényelmes, tiszta szállodák. Étkezés: elegendő mennyiség, jó minőség.

Halmos Gusztáv
Budapest
2019.07.23

Csodás helyek, még az út közbeni pihenőknél is. Idegenvezető: rendkívül felkészült, előrelátó, segítőkész. Autóbusz: kiváló állapotú, a hosszú útra is tökéletes. Gépkocsivezetők: profik. Étkezés: bőséges, hiba nélküli. Finnek rántottája és kávéja nem az általunk megszokott. Ennyi időbe, ekkora távolságba több nem férhet. Sok helyen szívesen töltöttem volna háromszor ennyi időt.

Paál Árpád István
Paál Árpád István
2018.08.06

Nagyszerű városok, csodálatos tájak, hatalmas tudású - igen sokoldalú műveltséget adott át, azt is, ami csak egy kicsit is ehhez a témához kapcsolódhat -, talpraesett, emberileg is kitűnőre vizsgázott idegenvezető, remek csoport, kulturált sofőrök, ételek-italok gazdag választéka az ellátásnál, egész jó szállások! Az éjféli Nap látványa, meg maga az egész út is egy életre szóló emlék!

Paál Árpád István
Pécs
2018.07.25

Pécs 2018.07.25 Rendkívül értékes program volt, a tájjal és a településekkel kapcsolatos emlékeim is FELEDHETETLENEK! Az idegenvezető, Laci szuper, aki rendkívül gazdag műveltséget adott át, szóban, videós, zenés, szöveges anyaggal is, nem csak a területről szóló információkat adott át, hanem ami kicsit is ide kapcsolódhat, emberileg is KITŰNŐRE vizsgázott. Kiváló csoport volt, egymás felé nyitott és kulturált tagokkal, a sofőrök, Hajni és Ákos is nagyszerűen vezettek és viselkedtek. A skandináviai szállásokba légkondit szerelhetnének azért, de hát az idei, hozzájuk képest meleg klíma nyilván szokatlan számukra... Az ellátás példás volt a legtöbb helyen, a svédasztalos megoldás tökéletes! Nagyon jó szívvel tudom ajánlani ezt az utazást mindenkinek!!!

Szabó Tamás
Tárnok
2017.09.07

"Éjféli napsütés" jeligére küldök egy linket kedves volt útitársaimnak és leendő Skandináviába utazóknak. Csodálatos tájakon jártunk a Proko Travellel, rengeteg fényképet készítettünk ezekről a tájakról. Sajnos egyetlen fotónkkal sem találkoztunk a Facebookon (pedig küldtünk néhányat). Ezen a tájon, ha csak véletlenül kattan el a fényképezőgép, akkor is valami csodát rögzít, annyi a szépség! Vagy mégsem? Azért egy 1 órás videót is készítettem az útról: http://www.youtube.com/watch?v=oKslwlGcc_U Jó szórakozást kívánok hozzá! Azért eredetiben az igazi!

Somogyi István
Izsák
2017.08.03

Program: sok dolgot megtekintettünk Idegenvezető: mindenről megtudtunk amit lehetett Autóbusz: kényelmes és jól felszerelt volt Szállás: nagyon kényelmes volt

Schipeck Gusztávné
Budapest
2017.08.01

Program: a program kiegészíthető lenne egy fjordon történő hajózással Norvégiában Idegenvezető: nagy tudású, türelmes, figyelmes idegenvezető Szállás: az egyik szállodában kicsi volt a fürdőszoba, kevés volt a melegvíz

Haász Lívia
Pécs
2017.07.31

Idegenvezető: profi szakmailag, emberileg, nagyon jó ism, terjesztő filmválogatás