Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Dr. Adorján Lilla
Budapest
2023.07.28

Több idő kellene a rigai szecessziós negyedre, Tallinra (a Keresztek hegye, Turaide rovására). Segítőkész, nagy tudással, türelemmel rendelkező idegenvezető. A buszsofőröknek kitűnő vezetési tudása van, segítőkészek, kedvesek. Külön pluszpont a kiváló szállodák miatt (más utazási irodákhoz képest is). Külön pluszpont a remek ételek miatt (más utazási irodákhoz képest is).

Kerner Viktor, Kerner Viktorné
Pécs
2023.07.24

Érdekfeszítő, mindenre kiterjedő idegenvezetés, így az utazás szinte elrepült, Tallin így kevés is volt. A buszvezetők gyorsak, pontosak, helyismeretük fantasztikus, udvariasok. A szállás jobb volt, mint vártam! Az étel mindenhol finom volt!

Zelen Judit
Felsőzsolca
2023.07.20

Tartalmas, informatív program. Az idegenvezető felkészült, tapasztalt, az autóbusz és a buszvezetők teljesen rendben voltak. A szállás tiszta és kényelmes, az ételek ízletesek és változatosak.

Bednár Éva, Lőrinc Antal
Pécs
2023.07.14

Minden nap adott élményt, nagyon tájékozott az idegenvezető, igyekszik mindent átadni. Az autóbusz jól felszerelt, jó műszaki állapotban van, a sofőrök is végezték precízen a munkájukat. Az étkezések megfelelőek voltak, de a szállások között nem volt egyforma a színvonal.

dr. Boronkai Ivánné
Budapest
2023.07.14

Az idegenvezető felkészült, toleráns, kedves. A buszvezető udvarias, segítőkész, de kevés volt az időnk a legjobb látványosságokra.

Vadászi Gábor
Miskolc
2023.07.12

Kiváló reggeli, vacsorát nem kértem. Az autóbuszon nem volt usb, Wifi.

Nagy Mária Éva
Budapest
2023.07.11

Jól választ az iroda célpontokat. Nagyon művelt az idegenvezető, a busz patyolattiszta. A program kissé zsúfolt volt, több szabadidőre lenne szükség a híres városokban, hogy a hangulatot is érezzük. A kaunasi szálloda nem volt kifogástalan.

Pichler Márta Erika
Budapest
2023.07.11

Rendkívül felkészült, utasokról gondoskodó idegenvezető, de lényeges városokra 2 óra maradt. Az autóbusz kényelmes és tiszta volt, a buszvezetők jól végezték a munkájukat, a szállások az igényeinknek megfeleltek.

Ungvári László, Ungvári Lászlóné
Salgótarján
2023.07.10

Az audioguide szuper ötlet.

Gerencsér Tibor, Gerencsérné Hajdu Magdolna
Nagykanizsa
2023.07.10

Utascentrikus. Lehetett volna 1-2 nappal hosszabb az út.