Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Szolcsán Lászlóné
Budapest
2022.09.29

2022 szeptemberi utazás. Nagyon vártam már ezt az utazást hiszen az előző utazásoknál is teljesen megvoltam elégedve mindennel.Természetesen ez most is így volt. Kiemelkedő Prónay Ildikó szaktudása a programok változatossága, probléma megoldó képessége, kedvessége. Az autóbusz sofőr Zoltán nagyon kedves, segítőkész tapasztalt biztonságban éreztem magam mindvégig. Meseszép látnivaló, gyönyörű tájak, hatalmas élményekkel teli utam volt csak ajánlani tudom mindenkinek, nem fog csalódni. Biztos vagyok benne, hogy fogok még utazni újra velük hiszen már a harmadik utazáson vettem részt.

Rácz József
Csongrád
2022.08.29

Ismét egy csodálatos Proko-Traveles úton vehettünk részt, ahol minden úgy történt, ahogy le volt írva. Az idegenvezető nagyon felkészült, jó szervező, sokat tanultunk tőle. A busz vezetője gyakorlott, ismeri az utat, biztonságban éreztük magunkat. A szálláshelyre érkezve minden nap takarította a buszt, így tisztaságban , saját magadnak irányítható klímával utaztunk a kényelmes buszban. Ami nem mellékes, mert az oda és a hazavezető út kicsit hosszú, de még ez az idő is szinte elrepült, mert itt sem maradtunk program nélkül, ezenkívül a buszból folyamatosan csodálatos látkép tárult elénk. ( a szomszéd fűje mindig zöldebb, és ez itt tényleg így volt). A szállások kifogástalanok voltak mindkét helyen, az ellátás is, a svájciak kicsit másképp főznek, de ezen szokások megismerése is az utakhoz tartozik. A program dús volt, jól szervezett, nem volt üresjárat, és mégsem volt fárasztó, hihetelenül feltöltött bennünket, nagyon jól éreztük magunkat, már tervezzük a következő Proko-s utat.

Puskás Hajnalka
Kecskemét
2021.11.05

Varázslatos volt az őszi Alpokban túrázni, kirándulni. A Glacier 3000 miatt jöttem újra, de minden nap töltekeztem. Ildikó és Zoli szuper volt mindig. A svájci szálláson csodás volt a kilátás, de a csöpögött a Wc-tartály, amit nem orvosoltak, hiába szóltam a hotelnek. Köszönöm az extra szolgáltatásokat, mint pl. a transzfer, Covid teszt, telefontöltés. :) Köszönök mindent és kitartást kívánok!

Kolin Edit
Pécs
2021.11.05

Változatos programunk volt, érdeklődésemnek megfelelő. Ildikó szuper idegenvezető, nagyon segítőkész. Zoltán kiváló sofőr, udvarias, biztonságosan vezette kényelmes buszunkat. A szállások tökéletesek voltak, minden igényt kielégítettek. Bőséges, ízletes volt az étkezés, helyi specialitásokat is kipróbálhattunk.

Martonné K. Anna
Pécs
2021.11.05

Nagyon felkészült, széleskörű tájékoztatást kaptunk Ildikótól. Kedvesek a kis gesztusok, a konyak különösen meglepetés! Szép, tiszta, kényelmes autóbuszon utaztunk, a sofőr közvetlen és segítőkész, udvarias volt. A szállások korrektek, az étkezés "csak" jó, nem kiváló, de csak mert nem olyan, mint itthon. :)

Tóth Lászlóné
Budapest
2021.11.05

Változatos, gyönyörű tájakon jártunk! Ildikó tárgyi tudása, empátiája, humora kiváló. Kényelmes, biztonságos autóbuszunk volt, Zoltán segítőkész, ragyogóan vezetett. A szállások kényelmesek voltak, jó helyen volt mindkettő, változatos és bőséges az ellátás (nekem csak a svájci leves nem tetszett). Nagyra értékelem, hogy a nehézségi fokot is megadják, így el tudom dönteni, hogy vállalom-e.

Buzásné Kata
Debrecen
2021.01.31

Meseszerű! Az idegenvezető (Ildikó) mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Hatalmas tudással és empátiával bír. Látszik, hogy rajong a munkájáért. A gépkocsivezető (Zoltán), vérprofi, egy másodpercig sem éreztem azt, hogy ne lennék biztonságban. Rutinos és kiváló helyismerettel rendelkezik. A szállások egytől egyig makulátlan tiszták, kényelmesek, és borzasztóan kedves személyzettel rendelkeztek. Az étkezésnél külön hálával tartozom, hogy jeleztem az iroda felé, hogy vegetáriánus vagyok, és minden szállás tudott róla, készültek. A férjem húsevő, mindketten imádtuk a menüinket.(sajnos volt más irodánál, hogy a szálláson derült ki, hogy nem volt továbbítva a kérésem) A kirándulás elején még tartottam a programtól, mert tériszonyom van, nem szeretem a libegőket és a vízzel sem vagyunk éppen barátok. (mennyire ideális utat választottam magamnak :) Mire hazafelé indultunk rajongtam mind háromért. Persze nem kötelező a programokon részt venni, de ha a félelmeimre hallgatok, soha nem tudom meg, milyen csoda rejlik 3000 m-en. Javaslom, mindenkinek vágjon bele. Örök hálám a Proko Travelnek, hogy segítettek legyőzni a mumusaimat.

Pipó Dénesné
Budapest
2020.08.14

Nagyon szeretek a Proko Travellel utazni. Ildi a legjobb idegenvezető és Zoli a legjobb buszvezető! Régi vágyam teljesült, hogy végre felülhettem a Gleccser expressre. Nagyon jól össze állított program.

Bedőcsné Dávid Mária
Budapest, IV.
2020.08.06

Július 27. és augusztus 1. közötti úton vettünk részt a férjemmel. Ez volt a hetedik utunk Önökkel. Eredetileg a Híres felvonókon Svájcban útra jelentkeztünk, de az július 6.-án nem indult. A felajánlott utak közül helyette ezt választottuk és hatalmas élményben volt részünk. Ildikó és Zoli remek párosát most is élvezhettük. Pedig nem sokat pihenhettek, hisz egy héttel előtte már megtették ugyanezt az utat. Ildikó fáradhatatlanul mesélt mindenről és Zoli mögött teljes biztonságban éreztük magunkat a hágókon is! Köszönet mindkettőjüknek! Várom a jövő évet, hogy újabb élményekben legyen részem Önökkel. Sajnos kis nyugdíjasként évente csak egyszer engedhetetm meg magamnak az ilyen utakat. Üdvözlettel: Bedőcsné Dávid Mária

Szemán Szabina
Miskolc
2018.07.04

A program sűrű de nagyon élvezetes. Az idegenvezető nagyon tájékozott. A busz tiszta, a vezető pontos és biztonságos. Nagyszerű volt a szervezés!