Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Gábor
Budapest X. kerület
2022.09.05

2022.08.15-21. Egy nagyon változatos és feszített programú út rengeteg, feledhetetlen élményt adott. Kiváló idegenvezetőnk, Jankó Szép Ildikó az utazás teljes időtartama alatt fáradhatatlanul és élvezetesen olyan kiegészítő történelmi, kulturális információkkal látott el bennünket, amiért csak köszönet illeti. Buszvezetőnk végig udvarias, együttműködő partnere volt a csoportnak, megnyugtató módon vezetve buszunkat a legkeményebb szituációkban is. Szállásaink ellátásunk teljes mértékben megfelelő volt. Ezt a programot és élménytömeget csak ajánlani tudom!

Magdi
Taksony
2021.09.17

2021. IX.2-8-ig vettünk részt ezen a csodás, élményekben gazdag úton. Az idegenvezetőnk Jankó Szép Ildikó nagytudású, felkészült, emberileg is kiváló, minden apró részletre kitért.A sofőrünk udvarias, megfontolt, biztonságot nyújtó vezető. Szállás, étkezés remek. A társaság jó hangulatú, pontos. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Köszönöm szépen, ismét nem csalódtam.

Venczel Ferenc
Mohács
2019.09.18

Praktikusan közelítettem meg. Többször jártam már Erdélyben, de még sosem volt sofőröm és idegenvezetőm. Szereztem. Megérte.

Nagy János és Nagy Jánosné
7130 Tolna, Kodály Zoltán utca 30.
2018.09.27

Nagyon szép utunk volt a gyönyörű Erdélyben. Intenzív volt az utazás a sok-sok látni való és program miatt, de a látvány, és az élmény mindent fáradságot feledtetett. Kényelmes szállásunk volt, bőséges reggelikkel, és vacsorákkal. A Gyimesbükki csángóknál, illetve a Torockószentgyörgyön eltöltött estéknek hangulata, varázsa, a vendéglátók szeretetteljes fogadtatása, kiszolgálása, megható, és maradandó élményt nyújtott számunkra. Az idegenvezetőnk Dobos Árpád fantasztikus személyiségével, szinte mintha ,,otthon" járt volna, olyan részletességgel mutatta be székelyföld nevezetességeit, látnivalóit. Rengeteg kiegészítő történettel, játékkal, zenével, és filmvetítéssel tette még gazdagabbá utazásunkat. Autóbusz sorőreink, Attila, és Feri fantasztikus összhangban, együttműködve, udvariasan, és nagy biztonságban irányították és vezették utunkat. Minden reggel tiszta autóbusz várt bennünket. Nagyon örülünk, hogy ÖNÖKET választottuk Erdélyi körutazásunkhoz, a tolnai Ritália Travel utazási irodán keresztül! Gratulálunk az irodának, további sok sikert kívánunk: Nagy János és Nagy Jánosné Tolna, 2018. 09. 27.

Dr. Soós Györgyné
Adony
2018.05.08

A program nagyon gazdag, alapos ismereteket ad. Az idegenvezető magas szintű műveltséggel rendelkezik! Precíz, gondoskodó, mélyrehatóan adja át ismereteit, pontos, figyelmes. Az autóbusz kényelmes, a sofőr fantasztikus vezetési technikával rendelkezik, udvarias, segítőkész. A szállás minden igényt kielégít, tiszta, kedvesen fogadnak és figyelemesek. A félpanziós ellátás bőséges, ízletes, változatos.

Csanádi József
Badacsonyörs
2018.05.05

Az idegenvezető felkészült, figyelmes, folyamatosan informál. Változatos program!

Schneider Nóra
Budapest
2018.05.04

5 csillagos, kiváló idegenvezetés. Az idegenvezető alapos, felkészült, kedves és segítőkész, nagyon sokat lehetett tanulni tőle!

Petőfalvi József
Budapest
2018.05.03

Nagyon sok látnivaló belefért a programba, sok-sok élménnyel tértünk haza. Az idegenvezető szakszerű és felkészült, nagyon jó helyismerettel rendelkezik. Kiváló szervező, jó problémamegoldó. A sofőrök jól vezetnek, készségesek, vigyáztak ránk. Mindegyik szállás kiváló volt! Elégedettek vagyunk, mindenütt nagyon jó volt az ellátás.

Ninausz Adrian
Miskolc
2018.05.02

Varázslatos program a legvarázslatosabb idegenvezetéssel! A legjobb gépkocsivezetők! Varázslatos szállás fantasztikus étkezéssel!

Nemes Ágnes
Budapest
2017.09.26

Eddig csupán buszos útjaikon vettem részt, melyekkel nagyon meg voltam elégedve. Repülős utat is ki fogok próbálni.