Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Jankovics Antal, Jankovics Antalné
Komló
2023.10.02

Kedves, barátságos, nagy tudását mindenkor szívesen átadó, segítőkész idegenvezető.

Kolozs Rita
Budapest
2023.10.01

Változatos program, nagyon sokféle helyre eljutottunk. Nagyon széles tudású Dorottya, rávilágított a történelem, művészettörtének összefüggéseire, nagyon sok érdekességet mesélt. Az első szállás 5-ös, széles volt a választék, nagyon ízletes vacsorát és reggelit kaptunk. A 2. szállás választéka szegényes volt, sokszor elfogyott.

DOBÁK ALAJOS ZOLTÁN, DOBÁKNÉ CSENKI KATALIN
Kiskunfélegyháza
2023.09.30

Sokrétű, jól szervezett program. Alapos ismeretek, mindenre kiterjedő tájékoztatás az idegenvezető részéről. Az autóbusz egyik nap a tervezettnél 2 órával később érkezett, a 4. napon rosszabb minőségű volt, a vészfékezés kellemetlenségeket okozott. A szállás megfelelő volt. A vacsora általában nagyon "helyi" volt, kevésbé volt már választási lehetőség.

Székely Dénesné
Csömör
2023.09.30

Profi idegenvezetés. Sokoldalú, tartalmas program. Fantasztikus, rendkívül felkészült idegenvezető, nagyon élvezetes közlési stílus. Egy alkalommal problémás busszal utaztunk, a gépkocsi vezető udvarias, előzékeny, profi vezetési stílus. A szállás átlagos, 4csillagnak megfelelő. Az étkezés során gyenge volt a választék.

Szabó Anikó
Kerepes
2023.09.29

Sok gyönyörű várost láttunk, az idegenvezető nagy tudású, türelmes. 1 nap elég rossz volt a busz, de a buszsofőrök korrektek, odafigyelők. A szálláson nem volt elég meleg, és jó lett volna több zöldség.

Papp József
Budapest
2022.10.14

Utazásunk programja: sok séta, de tartalmas. Idegenvezetés: nagyon kedves hölgy. Autóbusz: tökéletes. Szállás: Valencia nem jó, Madrid nagyon jó. Étkezés: Valencia nagyon rossz, Madrid kiváló.

Szabó Sándorné dr. és Szabó Sándor
Eger
2022.10.10

Jól felépített és szervezett program. Az idegenvezető tudása is korrekt. Tájékozott és segítőkész, fáradhatatlan. Az autóbusz kényelmes, pontos. Mi kényelmes és tágas szobát kaptunk, takarítás is megfelelő volt. Minden este be volt készítve 1 üveg bor! Köszönjük. A reggeli és vacsora bőséges, változatos.

Dr. Kupecz Enikő Irén
Kiskunhalas
2022.10.04

Nagyon jó, hogy nem 40-50-en voltunk!

Kiss Lajosné
Fehérgyarmat
2022.06.15

Változatos program. Kiemelkedő tárgyi tudás. Kényelmes autóbusz, kedves sofőrök. Tiszta, higénikus szállások. Az étkezés az első szállást leszámítva, rendben volt.

Zalai Ilona
Zalaegerszeg
2022.06.08

Sok szép látnivaló, nekem az Elesettek völgye kivételével, minden nagyon tetszett. Az idegenvezető nagy tudású, sok információt adott. Az autóbuszok szép tiszták, csak némelyikben szűk volt a széktávolság. A sofőrök udvarias szolgálatkészek. Szállás: Nagy fürdő és szoba, fő hogy könnyyen megközelíthető a belváros. Az étkezés nagyon sokféle, nagy mennyiségűek voltak.