Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Horváth K. Mónika
Budapest
2022.08.30

Tartalmas, színes, érdekes programok. Óriási ismerettel, érdekeségekkel bírt Ábris, élvezet volt hallgatni. Szervezésben érdemes még egy kicsit fejlődnie. Kényelmes, tiszta busz, jó szolgáltatások. A sofőrök tapasztaltak, segítőkészek, kedvesek. A dániai szállások kiválóak voltak, a többi is jó, kitűnő reggelivel mindenhol.

Sütő Mária Irén
Budapest
2022.08.22

Számomra ismeretlen terület volt, nagyon jó szervezés, Hajrá ANDERSEN!!! Az idegenvezető értékelésénél az 5-ös az csillagos!! RAGYOGÓ EMBER!! ELKÉPESZTŐ MŰVELTSÉGE ÉS TUDÁSA VAN. Az autóbuszvezetők készségesek, remekül vezetnek és finom kávét főznek, a sörről nembeszélve. Jó busz! A szállások közül a drezdait nem szerettem, az étkezés jó volt.

PARDI BÉLA JÁNOSNÉ
Pécs
2022.08.22

Az idegenvezető nagy tudású, intelligens, szellemesen adja elő a nevezetességeket. Nagyon jó a problémamegoldó képessége, tisztelettudó. A buszvezetők kedvesek, tisztelettudóak.

Gál Gizella
Debrecen
2022.08.22

Gazdag program. Papp Ábris 5*, magas szintű tudással rendelkezik, segítőkész, tisztelettudó. Tiszta, kényelmes autóbusz. A sofőrök udvariasak, biztonságosan vezettek.

Götz Orsolya
Érd
2022.08.20

Ami beleférhetett egy napba, az belefért. Káprázatos csodákat láttunk, hatalmas élményeken keresztül. Az idegenvezető nagy tudással rendelkezik, nagyon sok érdekességet tudtunk meg tőle. Igyekezett a problémákat megoldani. Az autóbusz tiszta, kényelmes, csendes. A gépkocsivezetők segítőkészek voltak és nem lehetett panasz a tempóra, biztonságra. A Hamburg melletti szállás nem tetszett, szakadt volt a függöny, és nem volt elég tiszta. Az étkezések során bőséges volt a választék mindenhol és nagyon finomak voltak az ételek.

Szabó-Götz Barnabás
Érd
2022.08.20

Nagyon szép tájakat, és érdekes épületeket láttunk. Részletes és érdekes volt az idegenvezetés, kiváló idegenvezető. Az autóbusz kényelmes és komfortos volt. Sima utunk volt, mert biztonságosan vezettek a buszsofőrök. A Brad-Bramstedti szállás nem volt jó, egy 1960-ban épült szállodára emlékeztetett, a lift rázós volt. A reggeli finom volt és választékos. Ez volt az első utazási irodás utam.

Götz Orsolya
Érd
2022.08.18

Ami beleférhetett egy napba az belefért. Káprázatos csodákat láthattunk, hatalmas élményeket szereztünk. Az idegenvezető nagy tudással rendelkezik, nagyon sok érdekességet tudtunk meg tőle. Igyekezett a problémákat megoldani. A busz tiszta, kényelmes, csendes. A sofőrök segítőkészek voltak és nem lehetett panasz a tempóra, biztonságra. A Hamburg melletti szállás nem tetszett, a függöny le volt szakadva. Bőséges volt a választék mindenhol és nagyon finomak is voltak az ételek.

Gál Gizella
Debrecen
2022.08.17

Gazdag program. Az idegenvezető magas szintű tudással rendelkezik, segítőkész, tisztelettudó. Az autóbusz tiszta, kényelmes. A gépkocsi vezetők udvariasak, biztonságosan vezettek.

Dr Villányi Tibor & Dr Villányi Tiborné
Budapest
2022.08.17

Nagyon gazdag a program.. ..ezért nehezebben teljesíthető.

Herman Magdolna, Somfalvi Eszter
Nagykanizsa
2022.08.16

Nagy tudású, empatikus, kedves idegenvezető. A program kissé zsúfolt.