Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Horváth K. Mónika
Budapest
2022.08.30

Tartalmas, színes, érdekes programok. Óriási ismerettel, érdekeségekkel bírt Ábris, élvezet volt hallgatni. Szervezésben érdemes még egy kicsit fejlődnie. Kényelmes, tiszta busz, jó szolgáltatások. A sofőrök tapasztaltak, segítőkészek, kedvesek. A dániai szállások kiválóak voltak, a többi is jó, kitűnő reggelivel mindenhol.

Gál Gizella
Debrecen
2022.08.22

Gazdag program. Papp Ábris 5*, magas szintű tudással rendelkezik, segítőkész, tisztelettudó. Tiszta, kényelmes autóbusz. A sofőrök udvariasak, biztonságosan vezettek.

Götz Orsolya
Érd
2022.08.18

Ami beleférhetett egy napba az belefért. Káprázatos csodákat láthattunk, hatalmas élményeket szereztünk. Az idegenvezető nagy tudással rendelkezik, nagyon sok érdekességet tudtunk meg tőle. Igyekezett a problémákat megoldani. A busz tiszta, kényelmes, csendes. A sofőrök segítőkészek voltak és nem lehetett panasz a tempóra, biztonságra. A Hamburg melletti szállás nem tetszett, a függöny le volt szakadva. Bőséges volt a választék mindenhol és nagyon finomak is voltak az ételek.

Sütő Mária Irén
Budapest
2022.08.15

Számomra ismeretlen terület volt, nagyon jó szervezés, hajrá ANDERSEN!!! Az idegenvezetés az ötös csillagos!!! RAGYOGÓ EMBER!!! Elképesztő műveltsége és tudása van. Jó busz, a sofőrök készségesek, remekül vezetnek és finom kávét főznek, a sörről nem beszélve! A drezdai szállást nem szerettem, az étkezés jó volt.

Kovács Győző
Bag
2022.08.17

Szöveges indoklás nélküli értékelés.