Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Kissné Szabó Dalma
Budapest
2020.09.15

Jól megszervezett utazás, rengeteg látnivalóval. Horváth Anikó az egyik kedvenc prokós idegenvezetőnk. Nagyon jól fekészült, kedves és segítőkész. A gépkocsivezetők is kedvesek voltak, biztonságban éreztük magunkat mögöttük. Mont St Michel miatt választottuk ezt az utat, felejthetetlen élmény, legalább 1x mindenkinek látni kell. Most sem csalódtunk, továbbra is a Proko Travellel fogunk utazni.

Soltész Tünde
Debrecen
2020.09.03

Csodaszép helyeken jártunk, világhírű látványosságok, sok a látnivaló. Anikó felkészült, sok tapasztalattal rendelkezik, kiváló helyismerete van, kedves, segítőkész, jó kedélyű. A busz tiszta és kényelmes,a sofőrök pontosak, udvariasak, biztonságosan vezetnek. A Párizs külvárosában lévő szálloda tisztasága, komfortossága nem volt megfelelő. Több helyen hiányoltam a felvágottat, többször kiporciózott adagok voltak.

Dr. Pocsai Edit
Debrecen
2020.08.31

Változatos kirándulás volt, többféle programmal, tetszett nagyon! Rendkívül sok ismeretet és történelmi, irodalmi tényanyagot kaptam, örültem! A busz kényelmes volt és rendkívül tiszta. A sofőrök udvariasak, készségesek voltak, segítettek mindenben! A Párizs melletti szállás volt egyedül kifogásolható, a többihez képest igen gyenge. A vírushelyzethez igazodóan szinte csak a személyzet részéről történt felszolgálás.

Petz Ildikó
Budapest
2020.08.29

Nagyon jól összeállított program! Sok érdekes, szép látnivalóval, de nem feszített. Mindenre van idő. Részben az idegenvezető miatt választottam a programot. Nagyon, de nagyon profi. Tudásban, kedvességben... A busz tiszta, rendes, kényelmes. A sofőrök ápoltak, tiszták, udvariasak, segítőkészek és biztonságban érezte magát az ember velük. A szállodák jók voltak, tiszták, kulturáltak. Finom ételek voltak és bőségesek. Elégedett vagyok.

Tüll Lászlóné
Budapest
2020.08.29

Nagyon jó utazás volt! Anikó szuper, kiváló adottságú idegenvezető minden szempontból. Kedves, nagy tudású. Kedves, biztonságos, szolgálatkész, segítő vezetők, jól éreztük magunkat. Volt ahol szűkös volt a szoba, de tiszta, rendes volt. A vírus helyzet miatti szigorítás miatt az ellátás csak 4-es. Még ilyen szép utakra szeretnék menni (sokszor).

Petruzsán Mária
Budapest
2020.08.29

Az utazás azt nyújtotta, amit ígért. Anikó szakszerű és előzékeny volt. Kényelmes volt a buszunk, a sofőrök szakszerűek és előzékenyek. A németországi szállásunk kifogástalan volt, a többieknél voltak hiányosságok .Az étkezések megfelelőek voltak minőségben és mennyiségben.

Szabó Gergely
Budapest
2020.08.29

Nagyon jól összerakott program, rengeteg gyönyörű helyen jártunk. Anikó nagyon lelkiismeretes, maximálisan felkészült idegenvezető, remélem lesz még alkalmunk vele utazni Franciaország más területeire is.

Kiss Judit
Szentendre
2020.08.28

Érdekes, színes program volt. Az idegenvezető rendkívül nagy tudású, szórakoztató, jó előadó, kedves vezetőnk volt Anikó! Készséges, segítőkész, jó sofőreink voltak.A buszunk kényelmes és tiszta volt, műszaki gond nem volt vele. Jobb lett volna, ha nem jellegtelen külterületi helyeken szállunk meg. Én csak reggeli kértem, nekem megfelelt.

Sarman Csaba
Győr
2020.08.27

Giverty jobb lenne, mint Metz. Az idegenvezető profi!

Hermecék
Pécs
2020.08.27

Élményben gazdag utazás volt, csodás helyeken jártunk. Anikó nagy tudású, a történelmi szálakat érthetően összefésüli.A busz kényelmes volt, a sofőrök udvariasak és segítőkészek. A párizsi és a hockenheimi szállások nagyon zajosak voltak.Az ételek a francia szokásnak megfelelőek voltak. Saint Maloba tölthettünk volna több időt is.