Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Ildikó
Budaőrs
2023.10.01

Nápoly, Capri és az Amalfi part azon élmények közé tartozik az ember életében, amit nem szabad kihagyni. Ha még mindehhez csodálatos szeptember végi napsütésben is részünk van, akkor az külön szerencse, olvasva itt az előzetes bejegyzéseket, hogy sokaknak esős napok jutottak. Ez egy élménygazdag, tartalmas utazás volt csodás időjárással. Amit 4 napba bele lehetett süríteni, az ebben a programban benne volt. A szálláson kényelmes, tiszta, nagy szobák vártak, melyet a személyzet minden nap takarított. A szálloda parkja mesébe illően szép, gondozott volt, tele csodás növényekkel. A szállodai mikrobuszos transzferálás azonban lehetett volna szerencsésebb is. Az út alatt igazi olasz élményeket gyüjtöttünk minden tekintetben. Megtapasztaltuk a "Dolce Vita" lazaságot a városi közlekedésben, az éttermi kiszolgálásban, az utcai "tisztaságban". Dehát a sok mesés látnivaló mellett ez is Olaszország! Köszönet a Vezuv látogatás előtti étterem ajánlásért, igazi gasztronómiai élmény volt! Biztos, hogy a nápolyi vidék legjobb pizzáját kóstolhattuk meg. Köszönjük mindkét idegenvezető csodás felkészültségét, a hihetetlen gazdag programot. Egy élmény volt. !

Nagyné Szilágyi Ildikó, Nagy Zsolt
Budaörs
2023.10.01

Rövid idő alatt sok élményt adott, az idegenvezető abszolút felkészült volt. Az autóbusszal minden rendben volt, viszont nem működött a mikrofon. A szállás és az étkezés ár/érték arányban ok. A szálloda nagy buszos csoportot nem tudott fogadni. Ezért amikor buszokkal mentünk, 5 kisbusz tudta felvinni a nagy busz utasait, ez kellemetlen és időrabló volt.

Böjti Bernadett
Budapest
2023.07.28

A program fantasztikus, az idegenvezető nagyon felkészült, kedves, segítőkész. A gépkocsi vezető a legjobb akit valaha láttam.

Varga Judit
Dunaharaszti
2023.07.26

Az ételek finomak voltak, széles választékkal, de rövid idő volt a vacsorára, és a kenyér későn érkezett. A buszon változott az ülésrend.

Németh Ilona
Szeged
2022.10.03

Az esős időjárás ellenére Zsuzsa, az idegenvezetőnk mindent megtett, hogy a lehető legtöbb élményt kapjuk a négy napban. Kiemelem a rugalmasságát, amellyel megkímélte az utastársakat a hosszas várakozástól, amikor a nápolyi reptéren kiderült, hogy a bőröndöm összetört. Pillanatok alatt döntött, s míg Ági Nápoly szépségeit mutatta be nekünk, addig Zsuzsa beszerzett egy új bőröndöt . Köszönet érte. A mi hat fős csapatunk úgy indult az útnak, hogy jól akarja magát érezni és mind a szakadó eső, mind néhány utastársunk borongós hangulata ellenére is, mi nagyszerűen éreztük magunkat. Külön kiemelem, hogy a Rómában töltött néhány óra alatt nagyon sok szép helyszínre eljutottunk és rengeteg információt kaptunk. Vissza fogunk térni, és ez azért is biztos, mert bedobtuk a pénzt a Trevi-kútba - jobb kézzel a bal váll fölött - ahogy azt Zsuzsa javasolta. :-)

ILDIKÓ Rengeiné Magdács
Szeged
2022.10.01

Kedves Utazási Iroda! Köszönöm, hogy ezen az úton utasuk lehettem. Az időjárás kicsit megviccelt minket, de idegenvezetőnk Zsuzsi a maximumot hozta ki az egész útból. Az utolsó nap meglepetésprogramja Róma - ami szintén Zsuzsi mentőötlete volt-igazi örömöt adott, még annak is aki korábban már járt ott, ahogyan mi is. Idegenvezetőjük a szombati indulási nehézséget -ami bárkivel előfordulhat-tökéletesen feledtetni tudta a további napokon. Legközelebb is Önöket választjuk utazásunkhoz. Üdvözlettel :Rengeiné Magdács Ildikó

Kovács Aranka
Kalocsa
2022.09.30

Tiszteletem az idegenvezetőnknek - Zilzer Zsuzsanna

Rajcziné Magdács Judit
Szeged
2022.09.28

Az idegenvezető nagyon jól és gyorsan reagált a rossz időjárás okozta programmódosulásokra. Szuper lelkiismeretes ember!

Molnárné Balog Krisztina
Szekszárd
2021.11.05

Nagyon sok érdekes programot sikerült 4 napba tömöríteni. Rengeteg tudással rendelkezett az összes idegenvezető az út során. A busz kényelmes volt. A sofőrök érezhetően vigyáztak az épségünkre, mindenhová elvittek, nem akármilyen utakon. A szobák kényelmesek, tiszták, a személyzet kedves és segítőkész volt a szállodában. A reggeli változatos és bőséges volt, nekem a vacsora is ízlett.

Tirczka Tamásné
Kistarcsa
2021.11.05

Kevés volt a szabadidőnk. Zsuzsa felkészült és alapos. Tiszta busz, jó és rugalmas sofőrök. A szállás tiszta, rendes, az étkezés korrekt.