Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Nébliné Babik Katalin
Miskolc
2024.05.10

A férjemmel voltunk 2024. április 24-27 között az irodával a római úton. Nagyon köszönjük a sok szép élményt amit az út során kaptunk. Elégedettek voltunk a szervezéssel, az idegenvezetőkkel. Jó helyen volt a szállás a belvárosban, mert onnan könnyen megközelíthetőek voltak a látnivalók. Nagyon elfáradtunk, mert igen gazdag volt a program, de nagy kár lett volna bármelyiket kihagyni. Tervezzük, hogy máskor is utazunk az irodával és ismerősöknek is fogjuk ajánlani.

Horváth Zsuzsanna
Pécs
2023.09.27

Kedves Utazási Iroda! Nem szokásom leveleket írni, de most kivételt teszek. Remek programban, remek idegenvezetővel /Boronkai Eszter/ vettem részt ezen az úton. Csodákat láttam és megtapasztaltam Róma hétköznapi életét. Egy dolog árnyékolta be az utat, mégpedig a létszám. Tanácsolni szeretném, hogy ne indítsanak utat 47 fővel. Rengeteg ember, és mint a magyarok általában, mindenkinek van valami hirtelen megoldandó problémája. Eszter mindent megtett mindenkiért, kedves, szolgálatkész, előzékeny és segítőkész volt. Örülök, hogy megismerhettem. A mai világban 20-25 fős csoportok a legideálisabbak, sok utazási iroda már ezzel a létszámmal számol. Üdvözlettel, Horváth Zsuzsanna

Nierné Földi Erika
Kisdorog
2023.05.31

A program tökéletes, ezért választottuk! Az idegenvezető felkészült, segítőkész, türelmes = PROFI. A szállás közlekedés szempontjából kiváló helyen található. Az ételek ár-érték arányban megfelelők.

Nier János
Kisdorog
2023.05.30

Minden benne volt a programban, amit Rómából látni szerettem volna. Az idegenvezetés I. osztályú, kiváló, felkészült, humoros. A szállásnak jó a fekvése (termini közelsége).

Hermann Irén, Katona Katalin Erzsébet
Szolnok
2023.05.28

Utasbarát szervezés.

Mile Anita
Nyíregyháza
2023.05.27

Teljes mértékben meg vagyok elégedve, Andi egy nagyon kedves, tapasztalt, az utasokat szem előtt tartó ember. Segítőkész.

Dr. Tollas Ferenc
Várpalota
2023.05.25

Sok program, nagyszerű idegenvezetés, viszont nincs félpanzió.

Dr. Tollas Imola
Várpalota
2023.05.25

Nagyszerű a program és az idegenvezető, kár, hogy nem volt félpanzió.

Tollas Vajk Vince
Várpalota
2023.05.25

Sok helyen jártunk, sok mindent megtudtam. Jók voltak az ágyak, a Wi-fi kicsit gyenge volt de nem az volt a lényeg. Volt szabadidőnk.

Dr. Mile Enikő
Nyíregyháza
2023.05.25

A szállás nem az a 4*-os szint amit az ember elvár, de az elhelyezkedése kárpótolt minket. Az étkezés során lehetne bővebb a választék (pl. több fajta kenyér, mentes választék)