Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Kerékgyártó Rudolf, Kerékgyártóné Prokop Katalin
Sátoraljaújhely
2022.12.22

Rendkívül jól összeállított, intenzív program. Az idegenvezető tudása, szakmai felkészültsége kifogástalan. Fantasztikus Embert ismerhettünk meg. Hálásak vagyunk! Örülünk, hogy megismerhettük Párizst.

Kőrösi Violetta Natália
Balatongyörök
2022.12.22

Jó ár-érték arány, profi. Bőséges, minden téren kielégítő, változatos programok. Az idegenvezető szuper ❤️ Becsüljék meg! Kiváló, stílusos, kényelmes ágymatrac, isteni épített zuhanyfülke, bőséges és sokoldalú reggelivel.

Dr. Horváth Marianna
Szombathely
2022.12.18

Először utaztam Önökkel (bocsánat, eddig az iroda létezéséről sem tudtam…), először jártam Párizsban, nagyon akartam, hogy ez az út jó legyen. Nagyon jó lett. A város elbűvölt, a program sokszínű, gazdagon összeállított, az utastársak helyesek voltak, az utazás, szállás rendben volt. Bálint Péter idegenvezető rutinosan, magabiztosan kalauzolta a városban a csoportot, óriási történelmi, irodalmi tudással rendelkezik, élvezet volt őt hallgatni. Köszönet az élményért. További sok sikert kívánok az iroda munkatársainak.

Győri Bernadett
Szeged
2022.12.16

Tökéletesen megvoltunk elégedve,a programok,látnivalók elosztásával de amit mindenképp kiemelnék az idegenvezetőnk Bálint Péter fantasztikus volt,hatalmas lexikális tudással ,amit annyira érdekesen tudott átadni ,hogy tényleg úgy jöttünk haza ,hogy közelebb kerültünk Párizshoz ,a történelméhez,építészetéhez,művészetéhez…

Mátyás István
Debrecen
2022.12.14

A program sokoldalú, látványban gazdag, érdekes. Az idegenvezető felkészült, tájékozott, sokoldalú, nagy tudású. A szállás hangulatos, jó elhelyezkedésű, barátságos személyzettel. A reggeli kitűnő, az ebéd jól megoldva. Kár, hogy az Eiffel-toronyba nem lehetett feljutni a körülmények miatt.

Szabóné Járfás Judit
Mezőcsokonya
2022.12.12

Nagyon gazdag, tartalmas program. Péter kiváló idegenvezető, csillagosötös.

Márta Attila, Mártané Makai Erzsébet
Mezőkovácsháza
2022.12.11

Kicsivel több szabad programot javasolnék.

Simonka János, Márta Vivien
Medgyesegyháza
2022.12.09

A program kicsit sűrű. Minden más megfelelő.

Volford Edit
Szeged
2022.12.09

Az idegenvezetés 5*.

Patkó László
Budapest
2022.12.09

Szöveges indoklás nélküli értékelés.