Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Szabó Béla János
Budapest
2023.09.20

Jók voltak a programok. Jól felkészül, kedves, türelmes idegenvezető, aki nem csak a száraz tényekre hagyatkozik.

Dr. Orbán László és Dr. Czibere Katalin
Budapest
2023.09.15

A program és az idegenvezető is príma! A szállás megfelelt a 3*-nak.

Dr. Moldoványi István
Balatonalmádi
2023.09.13

Kifogástalan, precíz, pontos, nagy tudású idegenvezető! Nagyon jó a program, kicsit túlzsúfolt, "kevesebb több alapon" lehetne szelektálni a néznivalókat. A busz megfelelő volt, a sofőr jól vezetett, de elég udvariatlan és rugalmatlan volt. Az Ibis hotelek tiszták, reggeli - vacsora jó. A szobák tiszták, szépek, de kicsik, a bőröndöt se lehet kinyitni. A reggelik választéka nem túl bőséges, de megfelelő. A vacsorák rendben, főleg az utolsó pazar volt.

Válasz:

Tisztelt Dr. Moldoványi István!

Köszönjük szépen, hogy megosztotta velünk észrevételeit, melyet szolgáltatásaink fejlesztésére fordítunk.

Sok nyugat-európai országban (pl.: Franciaország, Olaszország) a „kontinentális reggeli” a jellemző, mely választéka nem túl bő, általában vaj, dzsem, péksütemény, kávé, tea. Hasonló a helyzet a francia hotelek szobáinak alapterületével, amelyek szokás szerint rendkívül kicsik. Abszolút megértjük, hogy ez kellemetlen lehet, de sajnos az ország építkezési sajátosságaira nincs ráhatásunk. Sajnáljuk, hogy a gépkocsivezető kommunikációja nem felelt meg a várakozásnak, de örömmel olvastuk, hogy a vezetéstechnikája megfelelő volt. Felhívtuk a figyelmét az udvariassági szabályok fontosságára is.

Bízunk benne, hogy szép élményekkel tértek haza!

Üdvözlettel:
A Proko Travel csapata

Polyák Ildikó
Budapest
2023.09.10

Dr. László Boglárka nagy tudású idegenvezető, kiváló helyismerettel, segítőkészséggel. A program megfelelt a várakozásoknak és a leírásnak. A sofőr barátságtalan volt, bár nem feladata a barátkozás. A szállások ár-érték arányban jók. A 3. és 4. vacsora meglehetősen fantáziátlan volt.

Oláhné Farkas Ilona
Jászberény
2023.07.25

Újdonság volt, jól összeállított program. Az idegenvezetés SZUPER! Maximális tudással, kedvességgel, mindent az utasokért mentalitással. ♡ Nagyon jó busz, ügyes vezető, nagyszerű, hogy lehet vizet vásárolni a buszon. A szállás a besorolásnak megfelelő, a legjobb a bordeaux-i volt! Az étkezés során minden nagyon jó volt, a reggeli és vacsora is egyaránt.

FARKASNÉ LÁSZLÓ SZERÉNA
Jászberény
2023.07.21

Csodálatos út volt, amire számítottam mindazt megkaptam. Maximális tájékoztatásban részesültünk, nagyon kedves hölgy az idegenvezető, az utasokkal sokat foglalkozik. Remek autóbusz. Nagyon jó vezető volt a buszsofőr és segítőkész. A szállások a besorolásuknak megfelelők. Minden étkezésnél nagyon ízletes és finom ételeket kaptunk.

Barta Alexandra Éva, Mágori Tünde Mária
Szeged
2023.07.18

Lelkiismeretes, segítőkész, talpraesett idegenvezető, hihetetlen tudással rendelkezik, és intelligens. A buszvezető is lelkiismeretes, tájékozott. Több idő jó lett volna egy-egy helyen, a busz, az étkezés és a szállás is megfelelő színvonalú volt.

Hegedűs György
Budapest
2023.07.13

Minden bőséges és finom volt. Szerintem több időt kellene szánni egyes programokra. Rendkívül magas színvonalú az idegenvezetés.

Kerekes Zsuzsanna
Vecsés
2023.07.09

Az idegenvezetés és az autóbusz is tökéletes. A kevesebb néha több, Párizsban a két foglalt időponthoz való alkalmazkodás megtöri a programokat.

Gábor Lőrinc, Gáborné Kardos Judit
Győr
2023.07.04

Az idegenvezető nagyon nagy tudású, empatikus személyiség :) A túlszervezés miatt felmerült néhány bizonytalanság Párizsban, 2 napot legalább igényeltünk volna ott. Tiszta, rendezett járművel utaztunk, a hely viszont kisség szűkös volt. A szállások rendben voltak, az utolsó napi lehetett volna tágasabb, viszont az ottani étkezés 5/5 volt.