Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Zarándok-Reiter Krisztina
Székesfehérvár
2023.07.07

Egy teljes, és két fél napot töltöttünk a városban és ez alatt minden látnivalóra jutott idő. Bár első nap kicsit sietős volt, én örültem, hogy a kisiklott vonat miatt nem maradtunk le a városházáról. :)

A szálloda a legjobb helyen volt, a szoba tiszta és kényelmes, a reggeli fantasztikus. Teljes mértékben meg voltam vele elégedve. Ez volt az első szervezett utazásom, nehéz ennyi emberhez alkalmazkodni, de minden látnivalót megtekinthettünk és épp elég szabad programra is volt lehetőség. így biztosan utazni fogok még a Proko Travellel.

Kis Antal, Kis Antalné
Eger
2023.07.02

A program láttán választottam az utazást. Az idegenvezető felkészült, jó kedélyű, türelmes, segítőkész, kompromisszumképes. A szálloda 3*-osként volt feltüntetve, de annál sokkal színvonalasabb volt. A szállodában kapott reggeli kifogástalan, a nap közben ellátás (kávé, tea, gyümölcs) szintén.

Zarándok Jánosné
Székesfehérvár
2023.06.18

Az utazás minden percében program várt ránk, felkészült idegenvezetésben részesültünk. A szállás nagyon jó helyen található, jól felszerelt, kényelmes szobában aludtunk és rendkívül bőséges reggeliben részesültünk. Nagyon felkészült idegenvezetőkkel dolgoznak.

MÉSZÁROS SÁNDOR ZOLTÁN
Budaörs
2023.06.17

A reptérre javaslom busz foglalását oda-vissza.

Rimer Mária
Vértestolna
2023.06.14

Megbízható

Dr. Sárváry Enikő, Bihari Ferenc
Budapest
2023.06.11

Az idegenvezető fiatal még, több gyakorlatra és tapasztalatra van szükség, de nagy tudású, kedves, segítőkész, jó ismereteket szolgáltat. :)

Pechtol Csilla
Budapest
2023.06.10

Egy helyi viking, zenei vagy esetleg Nobel-díj múzeum jó lett volna. Az idegenvezető nagy tudással rendelkezik, mindenről tudott mesélni, mindent frappánsan megoldott. Bőséges volt a reggeli, központi helyen, kényelmes szobával. Az idő rövidsége miatt érdemes lenne nem a gyaloglással tölteni az időt, hanem igénybe venni a helyi tömegközlekedést. Nagyon köszönjük ennek a 3 útnak a megszervezését.

Varga László, Ádám Ilona
Budapest
2023.06.10

A tempó néha egy kicsit gyors volt. A szállás hibátlan volt, az étkezés jobb nem is lehetett volna. Stockholm város még egy napot elbírna, jó lett volna az ABBA múzeum, de nem a skanzen helyett.

Dr. Nám Lóránt
Budapest
2023.06.09

Törődnek az utasokkal.

Naszvadi Henriett
Szekszárd
2023.06.12

Szöveges indoklás nélküli értékelés.