Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Jéhn János, Jéhnné Csók Ildikó
Pécs
2023.07.22

Az utazás idején virágzott az Alpok összes virága. Gyönyörű volt! Az idegenvezetés egy szóval: profi. Higgadt, megbízható buszvezető. A szállás teljesen megfelelt, az étkezés több, mint elvárható.

Halászné Berecz Mária
Paks
2023.07.22

Eddig ez a legjobb túrázós program. Az idegenvezetés nagyszerű, mint mindig, köszönöm! A busz tiszta, kényelmes, Zoli, mint mindig, csodás. A szállás tökéletes, a reggeli bőséges, finom. Mindig túrázzunk ilyen csapattal!

Szemerédiné Dancsó Mária, Kertész Lilian
Kecskemét
2023.07.21

Profin összeállított program. Ildikó nagyon felkészült, érezni, hogy fontos neki, hogy mindenki elégedett legyen. Amióta rátaláltam az irodára, nem utazom más utazási irodával.

Kecskeméti Sándor
Budapest
2023.07.20

Nagyon jól összeállított program. Jó szervezés, szállás. A buszvezető és az idegenvezető is tökéletessé tették a programot.

Dr. Spieglné Füzes Ágnes
Budaörs
2023.07.19

Minden veletek töltött idő ajándék számomra. Köszönet érte!

Lath- Trifán Attila László/Otília
Markaz
2023.07.18

Változatos, nagyon jól összeállított. Magas szintű, profizmus jellemzi az idegenvezetőt. Nagyon megbízható, pontos, segítőkész buszvezető. Jó fekvésű, kényelmes, tiszta szálloda. Minden igénynek megfelelő ételek.

Puskás Hajnalka
Kecskemét
2023.07.18

Idegenvezető, gépkocsi vezető = 5*. Nagyon jó volt a reggeli és a vacsora is. Igényes, választékos ételek, jó kiszolgálás, a gluténmenteset is jól megoldották.

Lőrincz Miklósné
Budapest
2023.07.16

Annyira szép és jó volt, hogy nem kell indoklás.

Molnárné Parag Erika, Molnár Dominika
Budapest
2023.07.14

Változatos, jutott idő mindenre, nem volt rohanós. Ildikó miatt választottuk. Az autóbusz kényelmes, mindig kifogástalan. Kényelmes modern, tiszta szállás, mindenben a segítségünkre volt a személyzet. Étkezés során bőséges választék, minőségi ételek, kedves pincérek.

Pongráczné Sepsey Katalin
Budapest
2023.07.13

Idegenvezetés 5*.