Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Dr. Klimon Zsuzsanna
Miskolc
2023.06.22

Tartalmas volt, színes. Kicsit több szabadidő jobb lett volna. Az idegenvezetés nívós, Anna felkészült, kedves, gondját viseli a rábízott csoportnak. A Hilton Ill-ben a séf remek volt, a Liverpoolban lévő vacsora nem annyira nyerte el az ízlésem. Szerintem több időt tölthettünk volna Conwy-ban és Chesterben.

Dr. Kurucz Andrea
Szentendre
2023.06.21

Nagyon jó volt az ellátás a Hiltonban, osztályon feletti volt az ételek színvonala. Én kihagynám a leghosszabb nevű falut, és helyette több időt szánnék Conwy-ra és Chesterre.

Hegyi Pál, Hegyi Pálné
Eger
2023.06.18

A Liverpool Stadion átépítése miatt sajnos csak szóbeli sétára volt lehetőségünk, illetve az ottani vacsora nem volt a legmegfelelőbb, a többi rendben volt.

Szabó Béla János, Szabóné Béli Éva
Budapest
2023.06.12

Az ételek 5*. A második szálláson a wc túl nyitott volt. Szerintünk LL-CONWY-ban nem kellene vonatra szállni, nekünk a hegyi út sem tetszett annyira.

Zsombokné Barsi Zsuzsanna
Tata
2023.06.15

Szöveges indoklás nélküli értékelés.

Dr. Ballabás Sándor
Budapest
2023.06.12

Szöveges indoklás nélküli értékelés.