Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Heirich Tamás
Pécs
2024.05.26

A program nagyon jól szervezett volt, mindenre jutott elég idő, és az ott töltött idő maximális kihasználásra került. Minden fontos és érdekes látnivalóba belekóstolhattunk. Az idegenvezető jól tájékozott, kedves és segítőkész volt, a szabad program során is igyekezett a lehető legjobban segíteni és koordinálni az utasokat, tanácsokkal látott el minket akár a közlekedésről, akár a látnivalókról volt szó. Az ellátás a szállodában megfelelő volt, az ételek finomak voltak és a hagyományos angol ételeket is megkóstolhattunk. A szálloda fekvése ideális volt, mivel tömegközlekedéssel és gyalog is könnyen el lehetett érni a különböző látnivalókat, azonban a szobák némileg lelakottak voltak, a fürdőszobában több kiegészítő használati tárgy (szappantartó, öblítő kar) töröttek voltak. A szobában található padlószőnyeg koszos volt, alatta a padlóban nagyméretű gödrök voltak. Az út összességében jól élményt hagyott bennünk, kellemes időtöltés volt.

Válasz:

Tisztelt Heirich Tamás!

Örömmel olvastuk,hogy szép élményekkel tértek haza utazásunkról.
Sajnáljuk, hogy a 3* szálloda nem érte el az Önök által elvárt minőséget. Visszajelzését szolgáltatásunk fejlesztésére fordítjuk.

Üdvözlettel:
A Proko Travel csapata

 

Gál Erika
Dunakeszi
2023.08.20

Sok látnivaló, kevés idővel. Az idegenvezető széles skálán mozgó, alapos tudással rendelkezik. A busz a célnak megfelelő, a sofőr előzékeny, segítőkész. Tiszta, tágas szoba, kedves személyzet, az étkezések során nagy választék volt. Véleményem szerint egy igen tartalmas programhoz több nap kellene. Ez ízelítő volt. Windsor és Stonehenge inkább az első napra kellene.

Válasz:

Tisztelt Gál Erika!

Köszönjük visszajelzését utazásunkkal kapcsolatban, melyet szolgáltatásaink fejlesztésére fordítunk.

Programjaink során igyekszünk összehangolni a szabadprogramokra, az egyes látnivalók megtekintésére szánt időt és az eltérő utasigényeket. Tapasztalat szerint szinte minden látványosságánál el lehetne tölteni még hosszú órákat. Ebben a néhány napban a lehető legszélesebb képet szeretnénk nyújtani Londonról azok számára is, akiknek nincs például egy teljes hetük arra, hogy ezt megtegyék. Windsor és Stonehenge többször is az első napon szerepel programunkban, melyet az érkező repülőjárat menetrendje is befolyásol, hogy a nyitvatartási időket figyelembe véve kényelmes megtekintésre nyíljon lehetőség.

Bízunk benne, hogy ettől függetlenül szép élményekkel tért haza, és következő utazásán mindennel maradéktalanul elégedett lesz.

Üdvözlettel:
A Proko Travel csapata

Bajai Balázs, Burány Tünde
Baja
2023.08.15

Megbízható.

Stérné Varga Edit
Szeged
2023.08.13

Az idegenvezető felkészült, sok infót mesél.

Weisz József
Mohács, Újmohács
2023.08.13

Korrekt. Utasbarát. A Stonehenge-Windsor programok az időpontcsere miatt csak futólagos élményeket adott.

Weisz Józsefné
Mohács, Újmohács
2023.08.13

Gazdag programkínálat

Kesztler Róbertné, Kesztler Viktória
Tatabánya
2023.08.12

A Tower és Windsor program túl rövid..

Weisz Zsófia
Mohács, Újmohács
2023.08.11

A program jó volt, estére fáradtak voltunk. Rengeteg érdekes infót kaptunk az idegenvezetőtől. A busz a végére már kezdett kényelmetlen lenni, a buszvezető a legnagyobb forma. A szállás modern, szuper, az ételek finomak voltak.

Kovács Józsefné
Szeged
2023.08.11

Az idegenvezető jól felkészült az úttal kapcsolatban, részletes tájékoztatást hallgathattunk.

Gyimóti Patrik
-
2023.08.07

Az utolsó nap túl kapkodós volt.