Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
S.Balázs
Budapest
2019.06.02

Június végén volt szerencsénk részt venni egy valóban hangulatos barangolásban Toszkán tájakon. Bár az időjárás nem mindig volt tökéletes, néha kissé borongós idő volt, ennek ellenére mégis feledhetetlen élményt nyújtott ez az utazás. Ajánlom mindenkinek ezt az utat, aki szeretne elmerülni észak Itália szép városaiban és aktívan kikapcsolódni. Ha rajtam múlna, már holnap indulnék újabb körútra, akár ugyanerre a programra is. A szállással és az étkezésekkel is meg lehettünk elégedve: a reggelik egyszerűek, de megfelelőek mennyiségben és minőségben is; és a vacsorák is mindig változatosak voltak. Külön öröm volt részünkről, hogy több helyen városi szállodákban voltunk elhelyezve, kisebb esti vacsora utáni sétákhoz ideális volt. Minden elismerésem Kámán József idegenvezetőnknek is, aki nagy szakmai tudásán túl szervezőkészségével, hozzáállásával 5csillagossá emelte az utat.

Nuszpel Attiláné
Soltvadkert
2017.07.27
Program: Nagyon tartalmas program, külön jó, hogy az első és utolsó nap is tartalmaz 1-1 látnivalót Idegenvezető: Nagyon kedves, naprakész a tudása, talán kicsit többször is használhattuk volna az audio guide-t
Juhász Jánosné
Lakitelek
2017.07.23
Program: Jó volt a program, ezért is jelentkeztem, sok szépet láttunk!
Bozsits Tiborné
Pécs
2015.11.14

Tisztelt Proko Travel! A program nagyon jól szervezett és tartalmas volt. Köszönet Gulyás Miklós idegenvezetőnek, aki nagy tudásával profi módon tájékoztatott bennünket az ország művészeti, zenei, kulturális, gazdasági és egyéb mindennapi életéről. Mindezt színesen anekdotákkal tűzdelve mesélte. Ezen kívül nagyon figyelmes és segítőkész volt. Köszönet jár még a két buszvezetőnek, akik nagyon jól és nyugodtan vezettek, hogy biztonságban érezzük magunkat. A pakolásoknál segítőkészek és udvariasak voltak. Ha lehetőségünk lesz barátnőmmel együtt, csak a Proko Travel utazási irodát választjuk. Még egyszer sok köszönet az irodának és a munkatársaknak a felejthetetlen útért. Bozsits Tiborné és Barta Anikó

dr. Lakatosné Rozsnyói Anikó
Nagykőrös
2014.08.09

Tisztelt Proko-csapat! Harmadszorra utaztunk önökkel és mindig szép élményekkel, elégedetten tértünk haza. Most sem volt ez másképpen! Csodálatos programok, abszolút profi idegenvezetés, kellemes szállások, nagyon megbízható, udvarias sofőrök segítették az élmények megszerzését. Szabó Helga idegenvezető tudását, kedvességét külön kiemelnénk. Mindent megtett, hogy a hosszú visszaúton ne unatkozzunk! Rengeteg okos információt, érdekességet mesélt az út során végig. Kedves és barátságos volt. Az Assisi melletti szállásunk kicsit "szerzetesi" módon egyszerű volt, de az ilyesmit humorral és nem idegeskedve kell fogadni... még egyszer köszönet Helgának és a sofőr uraknak- Sándor és István-, hogy életreszóló élmény lett Toszkána!

Mihályi - Iszlai
Budapest
2014.07.27

A toszkániai út remek volt. Zsuzsannáról és a sofőr urakról is csak superlativusokban lehetne beszélni.

Juhász Andrea
Budapest
2013.09.14

Tisztelt Proko Travel! Augusztus 23-tól 29-ig részt vettem a "Toscana és a csodás Közép-Itália" elnevezésű útjukon. A sűrű programtól azt kaptam, amit vártam. A szebbnél szebb helyek közül Assisi lett a kedvencem. Köszönet illeti a két buszvezetőnket, akik biztonsággal hazahoztak minket! Minden elismerésem az idegenvezetőnké, Emmer Zsuzsié, aki szakmai tudásával, kedvességével, szervezőkészségével és talpraesettségével példát mutatott sokunknak. Hozzáértése megmutatkozott az utolsó este történt baleset rendezésekor is. Ennek kapcsán köszönet jár orvos útitársunknak is. A "Virágok és műemlékek" (2010. aug. 15-22.) út méltó folytatása volt a mostani. Remélem, jövőre is Önökkel utazhatom! Üdvözlettel! Juhász Andrea

Szabó Ágnes
Budapest
2012.09.24

Fiammal együtt, részt vettünk az Önök egyik útján, "Toscana és a csodás közép Itália" néven futott a program. Nagyon frissek az élményeink, hiszen tegnap érkeztünk haza. Kitöltöttük ugyan az értékelő lapot is, ám szeretném újra a leírtakhoz hasonlóan és bővebben is kifejteni milyen kellemes élményt jelentett nekünk ez az út, minden várakozásunkat felülmúlva.

Szolomájer Imre és neje
Miskolc
2012.08.24

A 08.04-én indult Toscana és a csodás Közép-Itália körúton vettünk részt a Proko Travellel. A hajnali transzfertől a 7. napi megérkezésig minden precízen, a leírtak szerinti pontos időben zajlott. Ritkán találkoztunk eddig ilyen szervezett, megbízható csapattal. Az idegenvezető hölgy (Emmer Zsuzsa) és a két autóbusz-vezető (Varga Zoltán és Talmácsi Béla) is magas szintű kiszolgálásban részesítette a csoportot. Közreműködésükkel felejthetetlen, szép napokat töltöttünk Olaszország csodálatos tájain. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk ezt az irodát. Mi is nagyon várjuk, hogy újra utasaik között lehessünk.

Zelen Judit
Felsőzsolca
2012.08.13

Toszkánában jártam az irodával 2009-ben és csak jót tudok mondani. A szervezés jó volt, az idegenvezető és a buszvezetők pedig felkészültek. Mivel vidéki vagyok a transzfer szolgáltatást nagyon jó dolognak tartom. Az idén is utazom Önökkel "A Barokk paloták és kastélyok" útjukra. Remélem ez is olyan szép élmény lesz mint Toscana. Mind a kétszer az interneten keresztül intéztem a foglalást, ami nagyon kényelmes, az ügyintézés pedig gyors és korrekt. További jó munkát, hogy mi utasok élvezhessük az utazások nyújtotta élményeket.