Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Molnárné Faragó Gabriella
Budapest
2023.10.13

Nagyon tartalmas , "tömény" és nagyon fárasztó :) de szuper !! Az idegenvezető rendkívül felkészült , mindenre gondja van, nagyon kedves, van humora. KÖSZÖNÖM Kriszti!! A sofőr is kedves, segítőkész.

Kiss Judit
Szentendre
2023.10.13

Gazdag, lényegre törő volt a program. Kata nagyszerű idegenvezető, hatalmas tudással, széles látókörrel , szépen fejezi ki magát. Jó sofőrünk volt, megbízható, ügyelt a tisztaságra is. A szállás megfelelő volt, az étkezést beleértve.

Péter Zsuzsanna
Pécs
2023.09.22

Rendkívül tartalmas volt az út, amely a közismert, másképpen nem tudok fogalmazni, mint csodálatos, célállomások mellett számos kellemes meglepetést is tartogatott számomra. Ilyen volt Udine, ahol éppen fesztiváli hangulat közepette néztük meg a szép belvárost, de ilyen volt Orvieto, ahol ragyogott a napfényben a Dóm homlokzata, vagy Ferrara, ahol sajnos csak kevés időt tölthettünk, de visszavár hangulatos főtere. Most már megértem azokat, akik újra és újra Toszkánába vágynak vissza. Kimeríthetetlen a sok gyönyörű látnivaló. Egyszer, tavasszal vissza szeretnék térni én is, amikor, idegenvezetőnket, Pajter Martinát idézve, mint a tenger, hullámzanak a gabonamezők.

Dr. Mezősné Dr. Szabó Rita
Kecskemét
2023.09.22

Azt kaptuk, amit vártunk, amire befizettünk. Az idegenvezető felkészült, rendkívül széles látókörű, élvezetes, a csapatot jól koordinálja, összetartja, intelligens. A gépkocsi vezető udvarias, nagyon jól vezet, jókedvű. A reggeléi lehetne kicsit változatosabb.

Matin Gábor, Matinné Szűcs Mária
Gyöngyös
2023.09.20

Nagyon tartalmas volt a program, csodálatos történelmi épületeket és városokat láttunk. Nagytudású, felkészült idegenvezetésben volt részünk. Az autóbusz kényelmes, tiszta, jól felszerelt. A sofőr rutinosan vezet, udvarias, előzékeny. Apró hiányosságok voltak a szállást tekintve, de összességében jóra értékelem. Az étkezésnél változatos menü volt, ízletes főzés, a kiszolgáló személyzet is mindig kedves volt.

Biró Marianna
Pécs
2023.09.18

Barátnőimmel vettünk részt az úton.Örülök neki,hogy nem hagytuk ki,nagy élmény volt:-) A programok,látnivalók fantasztikusak voltak.Martina,az idegenvezetőnk tünemény,hihetetlen nagy tudásismerettel,imádtuk! A vacsoraellátás a szállodákban lehetett volna kicsit jobb,de az élmények sokasága kompenzálta a hiányosságot. Az utastársaság pár nap után nagyon jó csapat lett,tele vidámsággal,rengeteget nevettünk :-) Köszönjük szépen az élményt :-)

Péter Zsuzsanna
Pécs
2023.09.18

A program rendkívül gazdag volt, az idegenvezetés is tökéletes. A busz kényelmes volt, a sofőrök pedig nagyon ügyesen vezettek, ügyesen manővereztek. A szállások alapvetően jók voltak, a felszerelés volt az egyik helyen kissé hiányos.

Dr. Fekete Antal János és Terjék Katalin
Nyíregyháza
2023.08.31

A program sok sok látnivalót kínált. Az idegenvezető felkészült, figyelmes. Az 50 ember koordinálását kiválóan végezte. Hagyott időt az egyéni barangolásra. Szuper! Az autóbusz kényelmes, a célnak megfelelt, a sofőr magabiztos, udvarias, helyismerete dicséretes. A szállás minden igényt kielégítő , az ételek bőségesek voltak, választási lehetőség volt.

Polonkainé Élő Beatrix, Gyetvai Károly
Debrecen
2023.08.23

A program nagyon tartalmas volt, az idegenvezető udvarias, jól felkészült. A busz sofőr nyugodtan, jól vezetett. A szállást jóra értékeltem, az étkezés finom volt, változatos.

Babar István, Babarné Antal Tünde
Kecskemét
2023.08.14

Csodálatos tájak, gyönyörű épületek., Minden városról, épületről, kultúráról megfelelő tájékoztatást kaptunk az idegenvezetőtől. Az autóbusz kényelmes, komfortos volt. A sofőr biztonságosan vezetett, szimpatikus volt. Amennyit a szállásokon töltöttünk , arra tökéletes volt. A félpanzio megfelelő minőség, mennyiség volt. Étel allergia (tej) erre viszont nem nagyon készültek a hotelek.