Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Nagy István
Pécs
2023.11.01

A vállaltakat maradéktalanul teljesíttették. Az idegenvezető mindenben tökéletes, segítőkész. A busz a célnak teljesen megfelelt, tökéletesen biztonságban éreztem magam. A szállás teljesen kielégítő, az ételek változatosak, ízletesek voltak.

Tomasovszki Mónika
Ibrány
2023.10.27

Minden megmutattak amit csak lehetett, sőt többet is! IMÁDTAM! :) Az út nagyon részletesen bemutatja a desztinációt. Az idegenvezetéssel maximálisan elégedett vagyok, felkészült, pontos és hiteles volt. Az autóbusz megfelelt az elvárásainknak, a sofőr biztonságosan vezetett, rendben volt minden, udvarias volt. A szállás megfelelő volt, helyenként a szobák nem voltak teljesen tiszták, de elfogadható volt. Az ételek felülmúlták elvárásainkat, nagyon finom és ízletes menük voltak. A mosdó és kávészünetekre nem kicsit több figyelmet és időt kellene fordítani. Egyébként az egész út szuper volt! :)

Romhányi László, Romhányi Edit
Budapest
2023.10.27

Mindent láttunk, amit akartunk. Az idegenvezetők rugalmasan reagáltak a kéréseinkre, sok információt kaptunk, a helyi idegenvezetővel tökéletes volt az együttműködés. A busz pont megfelelt a célnak, a hosszú utakon is, a sofőr is kedves és udvarias volt. Nagyon kellemes szállásaink voltak. A Welcome Hotel szakácsait szívesen hazavittük volna.. kánaán volt! A többi hotelben kissé szegényesebb volt a választék. Örömmel részt vennénk egy olyan utazáson, ahol egyetlen várost ismernénk meg részletesen.

ANDOR PÉTER, ANDOR PÉTERNÉ
Zalaegerszeg
2023.10.26

Jó programszervezés. Az idegenvezetés kitűnő, nagyon jól felkészült.

Kormànyos Kàrolynè, Kormányos Róbert
Makó
2023.10.25

Jól összeállított program. Felkészült, kedves idegenvezető. Az autóbusz tiszta volt, mindenhol megfelelt, a gépkocsi vezető udvarias, biztonságban éreztük magunkat. Szép szállodákban szálltunk meg, udvarias személyzettel. Finom, választékos menük voltak, megismerhettük az indiai ételeket.

Vastag Vilmos
Szombathely
2023.10.23

Eseménydús, érdekes, igazi kultúrsokk. Az idegenvezető informatív, barátias, ajánlom! A buszon a klíma nem volt állítható, vagy be/vagy ki. Örülök, hogy ezt a körutazást, programot, Proko Travelt választottam.

PAPP JÁNOSNÉ, KÁRMÁN ATTILA JÁNOS
Kecskemét
2023.10.23

Jó a szervezés és az idegenvezetés.

Tóth Nándor, Tóthné R.
Budapest
2023.10.22

Ami 7 napba belefér, azt megnéztük, az idegenvezető felkészült, minden más is jó.

Accaoui Horváth Eva, Horváth Péter György
Budapest
2023.10.22

Az idegenvezető segítőkész, felkészült, az utazásaink során megismert vezetők közül a legjobb!

Szepeshelyi Zoltán
Budapest
2023.10.21

Óriási élmény, az idegenvezetés pontos, korrekt. A gépkocsi vezető csillagos 5-ös. Az étkezés Indiaias 4+. Picit több szabadidő hasznos lenne (napi +1 óra)