Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Tajti Jánosné
Jászberény
2023.10.03

Az utazás programja kellően változatos volt. Az idegenvezető szuperül bemutatta a külömböző helyeket. Nagyon felkészült volt. Az autóbuszok jók voltak. Sajnos a második buszvezetőnél halálfélelmem volt. A szállások megfelelőek voltak és elegendő választék volt az étkezést tekintve. Sajnos én még nem utaztam, remek volt!

Válasz:

Tisztelt Tajti Jánosné!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk észrevételeit, mellyel hozzájárul szolgáltatásaink fejlesztéséhez!
Sajnos a buszsofőr nem a mi alkalmazottunk, de jeleztük az amerikai buszos partnerünknek a vele kapcsolatos kritikákat, és kértük, hogy többet ezt a sofőrt ne küldjék a mi csoportjainkhoz.
Örülünk viszont, hogy a többi szolgáltatásunkkal elégedett volt és kellemes élményeket is szereztek az út során!

Üdvözlettel:
A Proko Travel csapata

Agócs István Tibor
Jászberény
2023.10.03

A program kellően vissza adta az elvárásaimat. Az idegenvezető nagyon felkészült volt. Lajosnak köszönhetően élményekben gazdagon tértünk haza. Az első busznál a jobb hátsó szilensz blokkok kopogtak, és az egyik gépkocsivezetővel voltak problémák.... A szállások megfeleltek és az étkezés választékos volt.

Simon Gábor
Ipolyvece
2023.09.30

A program a leírásnak megfelelően, rendben volt! Teljesen elégedett vagyok az idegenvezetéssel! A 2. buszsofőr vállalhatatlan volt, ezért együttesen közepest adok az autóbuszozásra. A szállás és étkezés is rendben volt!

Hajdu József és Hajduné Kiss Mária
Makó
2023.09.29

Fárasztó program, de azt kaptuk, amit vártunk. Boros Lajost fantasztikus hallgatni. Az első és utolsó busz vezetője szuper. A középsőként küldött sofőr és busz felkészültsége igen hiányos volt. A szállások eléggé településen kívüliek, de a minőség rendben. Nagyon hiányzott a vacsora, mert a késői érkezés után kellett szaladgálni a vacsora után sok esetben.

Válasz:

Tisztelt Hajdu József és Hajduné Kiss Mária!

Köszönjük, hogy megosztották velünk észrevételeiket, mellyel hozzájárulnak szolgáltatásaink fejlesztéséhez!
Sajnos a buszsofőr nem a mi alkalmazottunk, de jeleztük az amerikai buszos partnerünknek a vele kapcsolatos kritikákat, és kértük, hogy többet ezt a sofőrt, illetve buszt ne küldjék a mi csoportjainkhoz.
Az amerikai programok reggelis lehetőséggel foglalhatóak, mert  a vacsorákat és napközbeni étkezéseket jóval kedvezőbb áron meg lehet oldani gyorséttermekben vagy egyéb helyeken. Ezek kiválasztásában természetesen idegenvezetőink segítséget nyújtanak.
Bízunk benne, hogy szép élményekkel gazdagodtak az utazás során!

Üdvözlettel:
A Proko Travel csapata