Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Rice Jánosné
Keszü
2023.06.30

Nagyon szép kiránduláson vettünk részt Krakkó és környékén. Megnyerte tetszésünket a tiszta utcák, szép virágos terek, felújított házak. Az elmúlt évi utazásunkhoz hasonlóan jól szervezett, precíz, pontos időbeosztással teltek napjaink. Három Világörökségi helyet, sóbányát, és templomokat láttunk, és még tutajoztunk is. Idegenvezetőnk Viki, nagyon helyes, kedves az utasokért mindent megtett. Felkészültsége példamutató, a sok név, évszám, a történelmi események sorolása felért több történelem órával. Krakkói idegenvezetőnk Kati, jól felkészült, szerethető személyiség, köszönjük munkáját. Szállásunk kifogástalan,kényelmes ágyak, a szoba nagyon tiszta és tágas volt. Az étkezések bőségesek, választékosak és finomak voltak. Nagyon kedves személyzettel találkozunk, ugyan voltak nyelvi gondjaink, de mindemellett jól megértettük egymást. Nagyon szép és kényelmes, tiszta busszal utaztunk. Gépkocsivezetőnk nagyon kedves, segítőkész, mindent megtett az utasokért. Minden reggel kitakarított, tiszta autóbuszba ülhettünk. Köszönjük az Utazási Irodának, munkatársainak a sok szép élményt, kényelmes utazást és ellátást. Hűségesek maradunk, augusztusban ismét utazunk.

Verbáné Bársony Éva, Verba Miklós
Budapest
2023.06.24

Szenzációs volt az idegenvezetés! Az idegenvezetőnk és a krakkói idegenvezető is remek tájékoztatást adott a látnivalókról. Az autóbuszban lehetne töltő, és a szálláson kevésbé keskeny ágy. Az ellátás megfelelő volt, helyi speciális ételek voltak.

Szarka Béla és Szarka Béláné
Érd
2023.06.17

Érdekes, változatos szép helyeken jártunk. Az idegenvezető teljes mértékben információval látott el minket. Az autóbusz kényelmes. A sofőr ügyes, pontos, biztonságos. A szállás kényelmes, tiszta, szép. Az étkezés finom, bőséges, különleges.

Horváth Brigitta
Gárdony
2023.06.13

A program 5-ös, mert ötvözi a városnézést és a természetjárást. A tutajozás és a bánya fantasztikusan jók. A vezetőink felkészültek voltak, az egyéb kérdésekre is válaszoltak. Az autóbusz tiszta, gondozott. A sofőr biztonságosan vezet (sajnos egy bejelentés miatt sokat álltunk, de ezt a biztonság miatt tette). A szoba tiszta volt, de egy kicsit sötét, de nem baj, mert nem sokat voltunk ott. Ízletes, finom, nemzeti ételek, kedves kiszolgálók. A 6 órai reggeli helyett csomagos batyut javasolnék, és +1 nap kellene, jó lett volna 3-4 óra szabad program. És szerintem Auschwitz és a kegyhely két külön napon kellene.

Puskás Tamás Béla és Puskásné Csavera Ildikó
Dunaharaszti
2023.06.11

Bernadett rendkívül kedves, kommunikatív és segítőkész. A buszsofőr szintén kedves, a buszban kissé szűkösek voltak az ülőhelyek. A szállás és az ellátás is megfelelő volt. A program kissé rohanós volt, szerintem több szabadidő kellett volna.

Majorosné Kollár Anikó, Sőregi Dóra Tímea
Buda
2023.06.10

Az idegenvezető szuper volt. Bernadett kedves és jól felkészült. Amit hiányoltunk: érdemes lenne a napközben ebédet jobban megszervezni, illetve érdemes lenne több szabadidőt biztosítani.

Nagy Dóra
Délegyháza
2023.06.06

Sok látnivalót tudtunk megnézni, viszont kissé sok volt a templom. Mindig sok információt mondott az idegenvezető. Az autóbusz tiszta volt és a buszvezető szépen korrigálta a csúszásokat. A szállás szintén tiszta volt, és felújított. Az étkezés terén sok tradicionális étel volt, amik nem nyerték el a tetszésemet, de ízlés kérdése. Észrevételként javasolnám az idegenvezetéskor az applikáció használatát, nem pedig "rádiót".

Molnár Brigitta
Budapest
2023.06.04

Az utazással és a szállással elégedett voltam, de a szervezés több ponton is csapnivaló volt. Krakkó látogatása hétfőre lett szervezve, így a vár és minden múzeum zárva volt. A dunajeci tutajozásra 1 órát vártunk. Ebédelni általában uzsonna időben, a rövidre szabott szabadidőben volt lehetőség, ha volt. Az egyik napon a reggeli kellemetlenül korán, 6 órakor volt. A koncentrációs tábor rövid megtekintését követően a buszon mindent megtudhattam Lengyelország iparáról és meg nem látogatott helyek, városok történetéről. Az irreveláns információk átadása általános volt, a buszon aludni, vagy beszélgetni csak megszakításokkal lehetett. Czestochowaban "kis elmélyülésre" nem volt szabad program. Az utazás előtt egy héttel korábban küldött utastájékoztatóban nem voltak frissítve a belépő árak. Az idegenvezető (Derzsyné Nagy Bernadett) problémamegoldó és szervező készsége, konfliktuskezelése gyenge volt, a helyi idegenvezetők által vezetett programokon nem vett részt.

Szépe Katalin
Pécs
2023.06.03

Nagyon jók voltak a programok, néha kicsit sietős a távolságok miatt. Állandó információk, szuper volt. Kedves és gyors volt a buszsofőr is, és a felszolgálók is. Talán az auschwitzi kirándulás lehetett volna egész napos, mert így mindkét helyen sietni kellett. Az idegenvezető kiemelkedően sok infót mondott, és jó, hogy van pécsi transzfer.

Nagy-Sándor Béla
Miskolc
2023.05.23

Fantasztikus 4 napot töltöttünk Dél-Lengyelországban. Gazdag program, nagy tudással rendelkező idegenvezető /Editke/, csodálatos helyszínek, kedves, türelmes gépkocsivezető (László, aki finom kávékat főzött). Először utaztunk Önökkel, de nem utoljára. Szeretnénk még új helyekre eljutni Önökkel. Köszönjük a szervezést és ezt az élményekben gazdag kirándulást!