Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Orosz Jánosné
Békéscsaba
2023.07.02

Szokás szerint minden nagyon szép és jó volt. KÖSZÖNÖM.

Majorosi Tibor Zoltánné
Dunaújváros
2023.06.30

Tartalmas, nagyon szép program. Felkészült, nagyon jó idegenvezető. Kényelmes, tiszta autóbusz, udvarias sofőr.

Kozma Tibor, Kozmáné Ács Katalin
Budapest
2023.06.27

Profi, kedves és kreatív idegenvezető.

Farkasné Fejes Éva
Eger
2023.06.25

Érdemes lenne inkább 5 napra szétosztani a programokat, volt amire több idő kellett volna. Például a vízesés, vagy a Szent Antal kastély kertje.

Varga Dóra
Pécs
2023.06.21

A Tátrában más túrát, látványosságot is szívesen megnéznék. A szálláson a matraccal és a lefolyóval voltak problémák.

Barcza Györgyi, Barcza Miklós
Budapest
2023.06.20

Jól összeállított program. Jól felkészült idegenvezető, figyelmes, kedves. A buszon kicsit szűk volt a lábhely, de a sofőr mellett teljesen biztonságban éreztük magunkat. A szálláson voltak problémák, például a zuhanyzóban elég lassan folyt le a víz, és a szálláson nem volt jó a kávé. De összességében jó a program, profik az idegenvezetők.

Kárpáti Endre
Sirok/Magyarország
2023.06.13

Aki hazafias érzelmű, és szeretne többet tudni a Felvidék történelméről, saját szemével megtapasztalni azt, amit a történelemkönyvek írnak; nos, ezt az utat nekik ajánlom. De nem csak nekik, hanem azoknak is, akik a magas hegyek természetes környezetének, folyóinak, tavainak, vízeséseinek látványával szeretne felüdülést nyerni, gyönyörködni bennük, és általuk feltöltődést nyerni. Túracipőt, esernyőt és egy melegebb pullóvert vigyenek magukkal. A mosdók általában ingyenesek (az éttermekben is), a kevés fizetősöket pedig max. 50 centért (a lengyeleknél ez 2 Zloty) vehetjük igénybe. Nedec váránál a lengyelek elfogadják az eurót, cserearány 4 Zl = 1 euró. Az idegenvezetőnk -bár néha csetlett-botlott, és a szervezése sem úgy sikerült, ahogy tervezte- alapjában véve elvégezte feladatát. A szállásra nem lehetett panaszunk, de az ételínálat lehetett volna egy kicsit választékosabb. Összegezve tehát, csak ajánlani tudom ezt az utazási célt is.

Dr. Lehóczky Luca Hajnalka
Szeged
2022.08.27

Nagyon színes, dús program volt, végig lekötött. Bár hozzá kell tenni, hogy nem minden programpont valósult meg (Nedec várába nem tudtunk bemenni, és ez a helyszínen derült ki...). Mindazonáltal nagy élmény volt. Az idegenvezetőnek egy hangos szava nem volt, a legnehezebb helyzetekben sem, nagy türelemmel, kedvességgel gardírozta a csoportot, és bármikor kész volt mesélni és beszélgetni. A szállásunk tiszta volt, rendezett, az ellátásra sem lehet egy panaszos szavam sem. Pláne, hogy az ablak előtt magasodtak a Tátra hegyei... Összességében nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy eljöttem ide!

Békés Zoltán

2017.08.13
Program: Nagyon tartalmas volt, arányban van a természet és a nevezetességek Idegenvezető: Szuper. Mindent átfoglaló, izgalmas vezetés Autóbusz: Nagyon kényelmes Szállás: Tiszta, rendes szállás, egy hűtő nem ártana
Horváth Réka Csenge
Pécs
2017.08.11
Idegenvezető: Jól felkészült, maxinálisan szolgálatra kész