Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Dr. Czehelszky Zsuzsanna
Miskolc
2017.10.20

Már 2015-ben az Óceán mentén túra után szerettünk volna visszatérni Spanyolországba Miklós vezetésével, és most sikerült! Szeretünk vele utazni, mert szórakoztató, nagytudású és figyelmes idegenvezető. Nagyon segítőkészek a buszvezetők is, tapasztaltan és biztonságosan vezettek. Nagyon figyeltek arra, hogy a busz mindenkor tiszta és kényelmes legyen. Mindenhol finomakat ettünk. Nagyon megbízható az egész szervezés, és biztosították a miskolci transzfert is.

Czehelszky Györgyné
Miskolc
2017.10.04

Szép, tartalmas út volt, mely természeti és kulturális élményekben egyaránt gazdag. Az idegenvezető kiváló, nagy tudású, figyelmes és humoros; élmény volt hallgatni! Az autóbusz kényelmes és tiszta. A gépkocsivezetők kiválóak: udvariasak, szolgálatkészek, tapasztaltak és biztonságosak. A szállás is jó, kategóriának megfelelő volt. Lehetett pihenni a programok után. Nagyon jó volt az ellátás, finomakat ettünk.

Vizkeleti Gábor
Miskolc
2017.09.27

Tökéletes volt a program! Az idegenvezető tájékozott, felkészült és nagyon jó humorú. Kényelmesen utaztunk, és biztonságban éreztük magunkat a sofőr mögött. Az étkezés is kifogástalan volt.

Némethi Tamás és neje
Budapest
2017.09.26

Már második alkalommal vettük igénybe a Proko Travel utazási iroda szolgáltatásait, amelyet nem bántunk meg. Szeptember 18-án érkeztünk meg a 12 napos "Mediterrán Grand Tour" útról. Bár az út fárasztó volt, mégis felejthetetlen élményekben volt részünk. Itt és ekkor döbbentünk rá, -földrajz tanárként is- hogy a természet és az ember munkája milyen csodálatos nyomot hagyott, amelyet jó volna megőrizni, minél több embernek megmutatni a jelen és jövő nemzedékei számára. Bizonyára hónapok fognak eltelni, míg ezek leülepednek, gondolatban feldolgozhatók lesznek. Ehhez a nagyszerű élményszerzéshez jelentősen hozzájárult a budapesti utazási iroda előzékeny munkatársai, a két kiváló buszsofőr, akik megbízhatóan, udvariasan és pontosan végezték munkájukat, maximálisan kiszolgálva az utasokat. Kiemelni szeretnénk idegenvezetőnk (Gulyás Miklós) szakszerű, felkészült munkáját, szakmaszeretetét, figyelmességét, emberi tartását. Külön gondolatot igényel még, hogy az utazás során bekövetkezett sajnálatos halálesetet mennyire tapintatosan, empatikusan, gyorsan, lehetőségeinek megfelelően kezelte, az ezzel kapcsolatos ügyeket intézte úgy, hogy az utasokat ne érje hátrány. Szerintünk ennek az utazási irodának az egyik legértékesebb tagja lehet, gondoljuk mások mellett. Gratulálunk az út szakszerű megszervezésért, lebonyolításáért, mindenkinek, akinek köze volt ehhez. Remélve, hogy jövőre is részesei lehetünk az utazási iroda valamelyik utazási programjának, üdvözletünket küldjük Budapestről: Némethi Tamás és neje

Dr. Erdei Anita
Szamosújlak
2017.09.25

Tartalmas programot kaptunk. Az ígértek mellett plusz látnivalókban is részünk volt. Az idegenvezető magas lexikális tudással rendelkezik, precíz és pontos munkát végzett. Az autóbusz kényelmes, tágas és biztonságos volt. Maximálisan meg voltunk elégedve a gépkocsivezetőkkel. Végig szem előtt tartották az utasok érdekeit.

Tusnádi Istvánné
Budapest
2017.09.20

Nagyon tartalmas programok voltak, sok szép élménnyel lettem gazdagabb. Miklós személyében nagy tudású, figyelmes, türelmes és kiváló szakembert ismertem meg. Az autóbusz tágas, kényelmes volt. A gépkocsivezetők nagyon jól végezték a munkájukat, udvariasak voltak.

Vonház Katalin
Tolna
2015.07.09

Szép, tartalmas kulturális kiránduláson vettem részt. Fárasztó, de megérte. Mindkét idegenvezetőnk renkívül jó volt. Mégis, külön gratulálok Bencének, fiatal kora ellenére sok türelemmel, figyelemmel foglalkozott velünk is, idösebbekkel. Jó tudni, ilyen fiatalok is vannak, büszkék lehetnek a szüleik. Spanyolországi szieszta június 20. Vonház Katalin

Kiss Ilona
Kecskemét
2014.09.25

A gépkocsivezetők kifogástalanok, tisztelettudók, udvariasak és nagyon jók voltak. Különösen Péter munkáját szeretném megdicsérni, értékelése 5*. Az idegenvezetőknél Prónay Bencét emelném ki, nagyon nagy tudású, precíz, az ő értékelése is 5*. Lloret de Mar-ban sajnos a szoba lehetett volna egy kicsit tágasabb is, viszont a környezet lenyűgöző volt. Legközelebb is szeretnék eljönni a Proko-val Spanyolországba, viszont akkor lehet, hogy valamelyik utat választom.

Lázár Béla
Budapest
2014.06.30

Mindkét idegenvezető felkészültsége ragyogó volt, látszik, hogy nem csak értik, de szeretik is szakmájukat. Nagy segítség volt, hogy ha valamit át kellett szervezni, akkor is higgadtak maradtak és próbáltak úgy dönteni, hogy mindenkinek megfelelő legyen. Spanyolországban már többször jártam, azonban az idegenvezetés során rengeteg új információt hallottam. Úgy látszik még 60 év felett is tanul valami újat az ember.