Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Dinnyésné Csobán Ildikó
Kiszombor
2022.09.18

Dicsérni tudom a programot.Van benne természet,városnézés,templom kastély .Mindenki ízlés szerint választhat.Idegenvezető Gőgh Tibor felkészült,figyelmes pontos.Nagyon figyel az utasokra.Sofőr /Szekér -Transz-tól/ András megbízható.Biztonságosan vezet .Hatalmas környék ismerettel rendelkezik.A busz kiváló,a szállás is.Minden tekintetben csak jót tudok írni az útról

Füg Marcsi
Pécs
2021.08.27

A programok változatosak, élményszerűek , a szervezés professzionális volt. Eddigi túráinkon szinte kivétel nélkül ideges, kapkodó, rohanó idegenvezetőkkel találkoztunk. Huzián Péter bebizonyította, hogy másképpen is lehet. Péter nyugodtsága, tudása biztosította részünkre az eléggé fárasztó - de csodás - program élvezetét. Végül, elismerésre méltó azoknak a munkatársaiknak a munkája, akik ezt a fantasztikus programot kitalálták, megszervezték. A szálloda, az ellátás kifogástalan volt. Köszönet a közre működő munkatársaiknak is. A túra sikerességét természetesen a csoport fegyelmezettsége, pontossága nagy mértékben pozitívan befolyásolta. Üdvözlettel: Füg Zoltán - Füg Zoltánné

Nagy Szilvia
Budapest
2020.09.16

Nagyon jó túrázós-városnézős út, különleges látnivalókkal. Érdekes volt a jégbarlang! Hatalmas tudású, nagyon kedves idegenvezető, K József kísért minket. A szállás és ellátás is szuper volt. Összességében nagyon jól sikerült az utazás.

B. Zoltán
Tatabánya
2020.09.12

Jól összerakott, tartalmas program, kellő pihenőkkel. Kámán József valóban egy csoda. Hozzáállása, szakértelme, nyugodtsága...Jól felszerelt, kényelmes busz. A büfé újdonság volt, szuper ötlet! F. Lajos tökéletes, nyugodt, körültekintő, segítőkész sofőr! A szakács nagyon figyelmes, gyerekekkel különösen! Az ételek változatosak, ízletesek. Végig azt éreztem, hogy minden profin működik, nem lehet gond.

Horváth Dénesné
Szeged
2020.09.03

Kellemes program, nagyon jó a városnézés- természetjárás aránya. Minden nagyon tetszett. Az idegenvezető nagyon nagy lexikális tudással rendelkezik, nagyon kedves és segítőkész volt. A gépkocsivezető mögött teljesen biztonságban éreztük magunkat. A szállás és étkezés is tökéletes volt. Biztos, hogy utazunk még az irodával!

L. András
Pécs
2020.08.31

Kámán Józsi profi idegenvezető, melyet egy általam készített mini könyvvel háláltam meg. Lajos profi sofőr és kedves, segítő ember, a büfé jó ötlet volt. A szállodában az étkezés kiváló!!!

Császi Erika
Tatabánya
2020.08.31

2020.08.26-08.30 között vettünk részt a "Salzkammergut-Ausztria ékszerdoboza" úton. Pofi módon összeállított és kivitelezett út volt, egy fantasztikus idegenvezetővel Kámán Józseffel, aki végig profi módon kezelt mindent, türelmes és végtelenül segítőkész ember hatalmas lexikális tudással. A gépkocsivezetőnk F. Lajos szintén abszolút megbízható és profi módon végezte a dolgát. A szállásunk is nagyon jó helyen volt, magyar személyezettel, tökéletes ellátással. Szóval ez egy fantasztikus út volt, varázslatos látnivalókkal, egy nagyon szuper csoporttal, tökéletes időjárásban. Először utaztunk Önökkel, de garantálhatom, hogy nem utoljára! Mindent köszönünk!

K. Nikolett
Budapest
2019.11.12

Jól összeválogatott, kulturált program. Nem túl sok egy-egy téma, fordulatos, színes, természetközeli. Kámán József fantasztikusan jó idegenvezető, felkészült, nagy tudású, tapintatos, kellemes, melegszívű ember. Az autóbuszunk kulturált és tiszta volt. A sofőr barátságos, nyitott, alkalmazkodó és kedves volt. A szállás tiszta volt, de egy állandóan kellemetlen szag van a folyosón és a szobában is. A személyzet nagyon aranyos, kedves, de az ételek ízetlenek, sótlanok voltak, a gyerekeik igényeit kevésbé vették figyelembe.

Dr. B. Attila és Dr. L. Marianna
Budapest
2019.11.02

Változatos program, a természet és a városnézés jó arányban van. Az idegenvezető jól felkészült, nyugodt, kiegyensúlyozott. A szállás a kategóriájához mérten jó, a szakács pedig nagyon jó volt.

Tarcsi Ildikó
Pilis
2019.09.28

A pünkösdi ünnepekkor nyitottuk ki Salzkammergut ékszerdobozát Kámán József nagyszerű idegenvezetésével. A programban különösen az tetszett, hogy a tartalmas városnézések mellett a természetkedvelők is megtalálhatták a számukra legnagyobb élményt nyújtó programot. Sok élménnyel gazdagodtunk ezen a csodás vidéken, amelyhez nagymértékben hozzájárult Kámán József szakértelme és a területi iránti hatalmas szeretete. Buszvezetőnk, Lajos nagyon magabiztosan vezetett az öt nap során, maximális biztonságban éreztem magam mögötte. Szállásunk remek helyen, gyönyörű, képeslapra illő környezetben volt. Külön pozitívum, hogy a szálláson mindenki beszélt magyarul.