Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Koller Sándorné
Százhalombatta
2023.12.16

A programot illetően többet kaptunk mint reméltük. Felkészült, türelmes, segítőkész idegenvezető. A busz jó állapotú, a sofőr rugalmas, segítőkész. A szállás tiszta, kellemes volt, az ételek bőségesek, ízletesek.

Dr Bagoly Katalin
Pápa
2023.12.15

Számomra szuper jól szervezett.

Vizer András
Pápa
2023.12.14

Sokszínű program. Érdekes mondanivaló, nagy helyismeret, kedves, barátságos idegenvezető. A busz modern, kényelmes, a sofőr tapasztalt vezető. Gyors kiszolgálás, finom 3 fogásos vacsora, svéd asztalos reggeli.

Tóth és Társa
Hajdúböszörmény
2023.12.12

Ezt a programot választottuk. Az idegenvezető sok olyan infót mondott el, amit nem olvasni sehol, kedves, türelmes, rugalmas. A busz kényelmes volt, A sofőr biztonságosan vezetett. A szálláson hiányzott a vízforraló, zsúfolt volt a szoba sokféle ételből lehetett választani. Meleg tej, forró víz nem volt, finom volt az étel, elegendő mennyiségben.

Kovács Csaba és Neje Kovácsné Szanyi Gyöngyi
Budapest
2023.12.12

Összetett, sokoldalú, sok látványosság. Az idegenvezető precíz, segítőkész, a busz tiszta, üzembiztos, felkészült, kiváló, jól vezető, tapasztalt sofőr. A szálláson hideg volt a szobában , fűthettek volna többet, azért értékeltem ennyire. Az ételek változatosak, elégséges adagok, Micró hiánya, volt tea, hűtő.

Arany Jánosné
Kozármisleny
2022.12.22

Ha lehetne 5-ös skálán 10-est adnék az idegenvezetőnek és a sofőrnek is! Mindennel meg voltam elégedve! Tökéletes idegenvezetés, szuper programok.

Kisbalázs Csaba, Kisbalázsné Ujhelyi Magdolna
Csömör
2022.12.22

Az irodát javaslom másoknak is. Még soha nem csalódtam. A "kötött programok" és a szabadidő pontosan jó arányban volt. A műemlékek kiválasztása nagyszerű volt. Figyelemfelkeltő, szórakoztató, információk bőséges átadása. A szállás a célnak megfelelő, Az autóbusz tökéletes, a gépkocsivezető is szuper. Pont nekünk való :)

Vincellér Jánosné
Beremend
2022.12.20

Minden jól meg volt szervezve.

Szombathelyi házaspár
Pécs
2022.12.19

Mindent láttunk ami a katalógusban szerepelt. Nagyon kedves és vicces az idegenvezető. A zsidónegyedben kissé figyelmetlen volt és egy időre 6-8 ember lemaradt. A buszvezető jól vezetett, kedves, jó, hogy a buszon voltak külön szemetes zacskók. A szállás tiszta, a célnak megfelelő volt. Kértem vegetáriánus étkezést, és megkaptam. A reggeli svédasztalos volt, bőséges.

Fleischerné Kovács Viola
Budapest
2022.12.19

Nagyon tetszett. Az idegenvezető kiválóan jó, sok ilyen idegenvezetőt kívánok Önöknek. A humora egyedülálló! A szállás is kiváló, az ételek bőségesek és finomak. Remek volt a hóesésben sétálni.