Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Salamon Eleonóra Mária és Salamon Csaba
Győr
2023.05.06

Tökéletes. Az idegenvezetés kifogástalan, felkészült, készséges, türelmes. A gépkocsivezetők ügyesek. A szálloda kényelemnek megfelelő, a laoszi szállás abszolút helyi! Bencének igaza volt, ez a legszebb útjuk!! Hálás köszönet a maradandó élményekért.

Dr. Király Tímea Zita, Káposztási Tamás
Mátészalka
2023.05.04

Nagyon jól szervezettek voltak a programok, nagyon sok érdekes látnivaló volt. Fantasztikus UNESCO Világörökségi színhelyek. Az idegenvezető nagyon tájékozott és felkészült volt, a helyi idegenvezetők is felkészültek és segítőkészek voltak. Megfelelő színvonalú autóbuszok álltak rendelkezésre, kedves autóbuszvezetőkkel, akik tájékozott helyismerettel rendelkeztek. A hotelek kiválóak voltak, a vietnami, kambodzsai és bangkoki hotelek kifogástalanok, a laoszi volt egyedül gyengébb színvonal. A hotelek reggelije bőséges választékú, a szervezett étkezések kiváló éttermekben voltak, ínyenc falatokkal. ❤ Nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus élményekkel tértünk haza, melyek életreszólóak lesznek. Az ár-érték arány is megfelelő.

Bánfiné Takács Tímea
Göd
2023.05.02

Gazdag, sokszínű program. Kedves jól felkészült, segítőkész, jó problémamegoldó idegenvezető. Tiszta busz, jó sofőrök. A szállás nagyon luxus, tetszett a laoszi mert autentikus volt. Az ételek bőségesek és jellegzetesek voltak. A négy országot érintő utazás, a reptéri parkolási lehetőség és az online ügyintézési lehetőség mind nagyon jóvá tették az utat.

Varga Tibor és Kiss Lászlóné
Püspökhatvan
2023.04.24

Jól szervezett. Színvonalas, látványos, betekinthettünk a mindennapi életbe. Az idegenvezető felkészült, türelmes, segítőkész. A buszok tiszták, kényelmesek, jó állapotúak. A szállások jól felszereltek, tiszták, a hajó szuper. Az étkezés bőséges, változatos, az éttermek helyszínei jó választások voltak.

Parádi Julianna, Soltész Erika
Alsózsolca
2023.04.22

Pontos teljesítés, jó ár-érték arány.

Rákosi Rebeka, Rákosi Lászlóné
Szeged
2023.04.21

5* Szuper volt, köszönjük szépen! Tökéletes szervezés, pontos transzferek.

Mezei Mónika
Budapest
2023.04.19

Egyedül a tavon való hajózás helyetti állatkert nem tetszett. Mindegyik idegenvezető nagyon kedves volt, kiemelném Péter és a thaiföldi helyi idvezt! Szuper volt, hogy minden nap kaptunk vizet a buszon, nagyon kedves gesztus. Néhány helyen a wc-vel voltak gondok, de amúgy mindegyik szállás szuper volt. Minden nap hasonló volt a menü, de szuper volt, hogy figyeltek a külön igényekre. a thaiföldi + 1,5 nap már kicsit sok, de megértem, hogy a nemzetközi járatok miatt szükség volt erre.

Dr. Szélné dr. Werkmeiszter Márta
Nagynyárád
2022.11.26

Utazásunk programja: nagyon változatos, minden időt kihasználtunk. Idegenvezetés: részletes, segítőkész. Autóbusz: pontos, tiszta. Étkezés: helyi, finom.

Dr. Sári István
Debrecen
2022.11.25

Utazás programja: kissé zsúfoltabb volt mint máskor. Idegenvezetés: kellemes, szolgálatkész és tájékozott. Autóbusz: kényelmes, pontos. Gépkocsivezető: biztonságos, problémamentes vezetés. Szállás: kifogástalan, jó színvonalú szállodák. Étkezés: megfelelő mennyiségű, ízletes.

F. Csaba
Győr
2019.11.29

Az idegenvezető tájékozott, rugalmas, kiváló humorú, jó konfliktuskezelő. Kiváló személyiség. 5*** Az utazás időtartamát 1 éjszakával növelném, hogy a hazaút kevésbé legyen fárasztó. Az autóbusz minősége rendben volt végig, talán csak Angkornál szűkös. Jó sofőr volt mindenhol, nincs panasz, a helyi idegenvezetők is jók voltak.