Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Józsa Ottó és Józsa Ottóné
Budapest
2023.10.18

A program, idegenvezetés és szállás kiváló volt.

Szalay Imre, Szalayné Koncz Tünde
Nagygyimót
2023.08.25

Kedves és felkészült, energikus, nagy ismeretanyaggal rendelkezik az idegenvezető. A busz kényelmes, tiszta, a sofőr magabiztos, felkészült. A szállás tiszta, felszerelt, igényünknek megfelelő. Az ételek bőségesek, változatosak.

Dr. Soós Györgyné
Adony
2023.07.05

Programban gazdag út, 2021-ben már utaztam KÁMÁN JÓZSEFFEL, a véleményem u.az. A buszon tiszta jól működő klíma volt. Udvarias segítőkész, biztonságosan vezető emberek. A szállás kényelmes, higiénikus volt, Az érintett országokra jellemző ellátás.

Jesity Tamásné
Magyarcsanád
2023.07.02

Az idegenvezető rendkívül felkészült, szakmai és emberi tulajdonságai példaértékűek! Nem túl kényelmes ülés a buszon. Előzékeny, jó humorú sofőrökkel.

Korim Jánosné, Hóbel Éva
Szarvas
2023.07.01

A milánói programmal voltak gondjaink. Az idegenvezető korrekt, segítőkész, nagyon tájékozott. A busz kényelmes , a sofőr biztonságosan vezet. A szálláson a szobánk zajos volt. Az ételek nem ízlettek.

Sz. József
Pomáz
2019.09.13

Amikor elolvastam a programot, akkor azt gondoltam, hogy ennyi nem fér bele, nem valósítható meg. De a Kámán Józsi ezt is megoldotta és minden belefért. Igaz, hogy minden reggel 7-kor reggeliztünk, de cserébe többet láttunk. Még így is mindig jutott egy kis idő gyors evésre, fagyizásra napközben. Az audio gude nagyon praktikus dolog, mert amikor elkezd recsegni, akkor rájön az ember, hogy messze került az idegenvezetőtől. Nyílván Milánoban napokat is el lehetne tölteni, de ami le volt írva, azt mind láttuk is. 3 különböző ország, mindenhol másfajta élmények. Nagyon jó, hogy Veronában már reggel bemegyünk, mert még nincs tömeg. Külön köszönöm Józsinak, hogy most már tudom melyik az igazi Mózart kugli.

Tóth Andrea
Dunaújváros
2019.08.25

Ismerőseink ajánlására választottunk az iroda kínálatából. A transzfer szinte percre pontosan érkezett, további utunkon is nagyon kényelmes tiszta autóbusszal utaztunk.Óriási respect ATTILÁNAK az autóbuszunk vezetőjének az út minden pillanatában biztonságban éreztük magunkat ( a hajtűkanyarokban Svájcban is ).Idegenvezetőnk JÓZSI lexikális tudásának köszönhetően kimerítő információkkal gazdagodtunk minden általunk meglátogatott várost, nevezetességet meg-és bemutatott .Szállásaink megfelelőek ,tiszták ,kényelmesek voltak (-egyedül Svájcban-Andermatt kivétel :-( - az ellátás sem hagyott kivánni valót maga után) ,tiroli szállodánk ,étkezéseink pedig kiváló minősítést érdemelnek.Újabb utazásra indulok októberben az iroda szervezésében :-) és magam is jó szívvel ajánlom ismerőseimnek.

M. Imre és Marika
Isaszeg
2019.07.19

Gyermekeinktől kaptunk utazási utalványokat, azt használtuk fel erre az útra. Sajnos 5-6 napnál már nem tudunk hosszabb utakra utazni, mert sok az unoka és így sok a feladat. Azért is esett a választásunk erre az 5 napos útra. Hazafelé már úgy éreztük, mintha legalább egyhetes út lett volna, annyi látnivaló és program volt benne. Mindenhol jó volt a szállásunk, tiszta, rendes szobákat kaptunk. Kálmán József kísérőről és a sofőrről (sajnos az ő nevét elfelejtettük) csak a legjobbakat tudjuk elmondani. Milánóban délután voltunk, így már rengeteg turista volt a város minden pontján. Nagyon jó volt, hogy a fülünkben hallottunk mindent, azt is, hogy merre megyünk tovább. Férjem így tudott fotózni is nyugodtan. Nagyon jó utazás volt, szerencsére van még több 5 napos út, így jövőre is tudunk választani.

Dr. Pné Dr. Sz. Franciska
Budapest
2018.09.26

Nem erre az útra akartam jelentkezni, de a másikon a várólistán nem léptem előre, akkor ajánlották a pesti irodában, hogy itt felszabadult egy hely. Külön-külön is kedvelem mindhárom országot, de így összekombinálva még érdekesebbnek ígérkezett. József fantasztikus idegenvezető, legnagyobb meglepetésemre már a budapesti indulásnál elkezdett „dolgozni” és elmesélte a környék összes érdekeségét. És ez a későbbiekben is így volt. Azt hiszem, hogy ennél komplexebben nem lehet tájékoztatni. Bár kb. mindenki nagyon örült a szabadidőknek (vásárlási láz), én még folytattam volna az ismerkedést a látnivalókkal. A gyaloglósabb napok után a buszon ki lehetett pihenni a fáradalmakat, cserébe csodás svájci tájakon utaztunk keresztül. Így elmondható, hogy tényleg minden pillanatban volt valami látnivaló. A salzburgi városnézés után már jól is esik a buszozás hazafelé, van idő Pestig fejben újra végig gondolni a látottakat. Köszönöm Józsi, köszönöm Proko, még találkozunk!

Spisák László
Visonta
2018.08.15

Nagy tudású, figyelmes idegenvezető. A sofőr rutinos és kedves. Pozitívum még a transzfer lehetősége.