Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Várszegi Ildikó
Esztergom
2018.09.24

Kiváló szervezés, ár-érték arányban megfelelő. A napi program szinte személyre szabott. Kiváló idegenvezetés hatalmas lexikális tudással. Kényelmes, remek az időbeosztás a programokat illetőleg. Az autóbusz mindig tiszta, ápolt és rendezett, a vezető pedig udvarias, figyelmes és barátságos, a kéréseknek mindig eleget tesz. Kényelmes, csendes szállodák, az útnak megfelelően választották őket. Az étkezés bőséges, megfelelő és ízletes volt.

Szántó Árpád
Lajosmizse
2018.09.21

Jó volt a szervezés. Elegendő, érezhetően nagyon átgondolt szabadidő. Az idegenvezető ismerete szerteágazó, és lelkesen adja át tudását. Az autóbusz tiszta, a vezetési technika kiegyensúlyozott. Tip-top, tiszta szállás.

Agócsné Kilics Judit
Kecskemét
2018.09.20

A programot illetőleg tetszett a választás lehetősége. Az idegenvezető kedves, felkészült, tájékozott. Az autóbusz kényelmes, a vezető udvarias, és biztonságosan vezetett.

Hajnal Márk
Miskolc
2018.09.17

Jól szervezett, jól átgondolt a program. Az idegenvezető figyelmes, körültekintő, jól ismeri a területeket, nagy tudású. Az autóbusz tiszta, kényelmes, jó műszaki állapotú, a gépkocsivezető nyugodt, segítőkész, rugalmas. A szállás a feltüntetettnek teljesen megfelelő.

Hillender Györgyné
Fegyvernek
2018.09.17

Az utazás programja sokszínű, érdekes, rengeteg új élményt szereztem. Az idegenvezető felkészült, tájékozott, előadása magával ragadott. A buszban biztonságban éreztük magunkat, a vezető segítőkész és udvarias. A szállás tiszta és esztétikus, az országra jellemző minőségi gasztronómiát nyújt.

Somodi Irén
Szolnok
2018.09.16

Az utazás programja sokszínű és látványos. Az idegenvezető felkészült, tájékozott, és érdeklődést felkeltő tájékoztatást ad. Az autóbusz tiszta és kényelmes, a vezető pedig segítőkész és udvarias, nagyon biztonságosan vezet. A szállás is kényelmes és tiszta, az étkezés megfelelő.

Hajnal Enikő
Budapest
2018.09.14

Tartalmas, gazdag program, az utazás körülményei kényelmesek és tiszták.

Pálné Pataki
Szeged
2017.09.29

Köszönet Ildikónak és Zolinak a csodálatos szép, színvonalas kirándulásért. Pataki Pál és Pataki Pálné

Jakus Ilona
Szeged
2017.09.27

Csodálatos élményben volt részünk ezen az úton. A lenyűgöző természeti látványosságokon túl külön elismerésünket fejezzük ki Prónay Ildikónak aki a színvonalas idegenvezetést azzal tette még különlegesebbé, hogy nagyon szépen beszéli a magyar nyelvet. Nem harapja el a szóvégeket, nem hadar, minden betű a helyén volt, egyszerűen jó volt hallgatni....Köszönjük szépen!! Jakus Ilona és Mária

Rozália és Mária
Budapest
2017.09.24

Az "Alpesi őrjárat" egy rendkívül precízen megszervezett út, kiváló idegenvezetéssel. Természetkedvelőknek csak ajánlani tudjuk. A vacsora finom, de nem menüválasztásos. A hotelben a személyzet nagyon segítőkész.