Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Somogyi Éva
Budapest
2018.06.30

Mivel pihenni is szerettünk volna, a programok időbeosztása számunkra tökéletes volt. Az idegenvezető érdekes, rengeteg információt kaptunk tőle. Az autóbusz tiszta és kellemes hőmérsékletű volt az egész út folyamán. A sofőr figyelmes, nyugodt volt, példásan vezetett. A szállás tiszta, minden nap takarítottak, kellemes volt a hőmérséklet. Bőséges, finom és változatos volt az étkezés. Eddig csak Önökkel utaztam, és mivel meg vagyok elégedve a szolgáltatással, nem nézem másik iroda utazásait.

Mátyusné Putnoki Edit
Gesztely
2018.06.27

Kellemes az összhang a pihenés és a kultúrprogram között. Nagyon sok információt kaptunk az idegenvezetőtől kedves és humoros előadásban. Az autóbusz kényelmes és mindennel felszerelt. Biztonságban éreztük magunkat a vezető kezei közt.

Szőllősi Margit
Hajdúszoboszló
2018.06.25

Színvonalas és precíz szervezést kaptunk. Az idegenvezető kedves és segítőkész. Kényelmes volt az utazás!

Bodnár Bálint
Békéscsaba
2018.06.24

Azt kaptuk a programtól, amit vártunk. Az idegenvezető felkészült, intelligens és kedves. Kényelmesen utaztunk, és biztonságban éreztük magunkat végig. A szállás tiszta és kényelmes volt, tengerre néző szobákat kaptunk. Az étkezés is minden igényt kielégítő volt. A szervezés teljes mértékben utascentrikus!

Nagy Tibor és Nagy Tiborné
Szeged
2015.09.12

Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen maradtunk volna még. Éppen ezért az út lehetne egy nappal hosszabb, hiszen mind a program, mind pedig a hely csodálatos. Köszönjük!

Ratinlandné
Pécs
2015.07.03

Megköszönöm a gyönyörű Dalmát utat. Június 21-25-ig voltam Önökkel a pillanatképek és nyaralás Dalmáciában úton. Szuper volt a busz, a sofőr, az idegenvezető (a helyi is), a szálloda és az ellátás. Csak csupa jót írhatok, nem először voltam Önökkel, remélem nem is utoljára. Augusztus 30-án újra megyek ugyanide most nem a barátnőmmel hanem a férjemmel. Ági idegenvezetőt megszerettem, talán Ő lesz akkor is? Önöknek minden jót kívánok! Mindenért köszönet: Ratinlandné

Boroncsok Tímea
Budapest
2015.07.03

Már harmadik alkalommal utaztunk Önökkel. Ismét nagyon szép úton vehettünk részt, köszönjük! Alig várjuk a következő utazást!

Keresztesi Andrea
Budapest
2015.07.01

Összességében nagyon jó volt a kirándulás, azonban egy kicsivel több szabadidőt kellene biztosítani, akár plusz egy nap pihenést betenni a programba. Emellett az idegenvezető, a szállás és az étkezés is kifogástalan volt.

Makráné Valika
Győr
2015.06.29

Gyönyörű helyeken jártunk! Az utazás tartalmas volt, de nagyon jó, hogy voltak olyan napok is, amikor pihenni tudtunk. Az idegenvezető részletes volt, nagyon hozzáértő munkát végzett. Jövőre is önöket választjuk!